no je pravda ze muj pohled na vec je asi ovlivneny vlastnim vyvojem kdy pred nejakymi deseti dvanacti lety jsem hral single taky, esp. rpg od bioware
a s prichodem vysokorychlostniho internetu se pro me singlovky staly ztratou casu, protoze mp hra mi da mnohem vic, viz. vyse (taky je to asi tim ze starnu...). U sp hry mam pocit ze je to naprosta ztrata casu (pokud nechodim po mp mapach a nepremyslim o taktice
), protoze clovek hraje vlastne jen sam pro sebe a pro pocitac. kdyz hraju s lidmi proti lidem, stava se hra doopravdovou lidskou zabavou kdy samotny pocitac je jen jakymsi zprostredkovatelem. davam radost ze hry druhym, uspechy jsou take tymove a doopravdove (ne jen proti ai) a jednoduse mam pro co hrat.
s tou citaci jsi me ale dostal, je pravda ze ne vsichni vidi veci tak jako ja...muj nazor je ovlivnen tim ze lide se kterymi se setkavam jsou nazoru podobneho jako ja a to nejen lide - pc hraci. v mem okoli kdo nehraje online nehraje vubec a duvod pro to maji vsichni stejny jako ja - ztrata casu. kdyz uz hrat a stravit u toho ten cas, tak alespon se podelit s ostatnimi o radost a zabavu.