Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
holubek002 píše:Uz davno jsou koupene prava na film, litaji kolem toho ruzna zajimava jmena, ale moc si to nedokazu predstavit.
holubek002 píše:Ja, robot, Nadace, Nadace a rise, Druha nadace. Dlouho jsem odkladal, ale naprosto zbytecne. Perfektni a ani u jednoho bych nehadal, ze je to pres 60 let stare. Urcite to nebude posledni, co jsem od Asimova cetl.
holubek002 píše:jezek: Ja bych rad zkusil i tu roboti serii, ale kdo vi, jestli se k tomu tim mym snecim tempem dostanu.
Alianna Hitomi píše:Marťan - Andy Weir
tuhle knihu jsem nedavno dostala do ruky a musim rict ze je super, kniha je psana stylem deniku a jde o astronauta ktereho nechali omylem trcet na marsu (mysleli si ze je mrtvy) kdyz se posadka evakuovala pred bouri , dalsi vyprava bude za 4 roky a na miste vzdalenem 3200km , jidlo dochazi , stavaji se nehody a hrdina to vsechno vtipne komentuje
par ukazek :
Zbytek dne jsem strávil pustošením interiéru vozidla. Tlaková kabina je z uhlíkového kompozitu. Hned pod ním je izolace, kterou kryje tvrdý plast. Použil jsem pokročilou metodu k odstranění kusů plastu (kladivem) a poté jsem opatrně vyjmul pevnou pěnovou izolaci (opět kladivem).
Den jsem zahájil nicotným čajem. Nicotný čaj se vaří snadno. Nejdřív ohřejete vodu a pak do ní nepřidáte nic.
Jednou z věcí, kterých mám vrchovatě, jsou pytle. Moc se neliší od kuchyňských pytlů na odpadky, ačkoli určitě přijdou na padesát tisíc dolarů, jelikož je nakupuje NASA.
Nejspíš mi řeknou: "Díky, že jste sbíral vzorky. Ale nechte je tam. A taky jednu ruku. Tu, kterou máte míň rád."
"[12:02] JPL: Seženeme botaniky, aby vám položili podrobnější otázky a prověřili vaši práci. Ve hře je váš život, takže chceme mít jistotu. Sol 900 je vynikající zpráva. Získáme mnohem víc času na přípravu zásobovací mise. A dejte si pozor na jazyk. Všechno, co píšete, se živě vysílá do celého světa.
[12:15] WATNEY: Koukněte! Kozy! -> (. Y .)"
Displej zčernal dřív, než jsem stačil vyjít z přechodové komory. Ukázalo se, že „L“ ve zkratce „LCD“ znamená tekutý. Řekl bych, že krystaly buď zmrzly, nebo se vypařily. Možná dám na internet zákaznické hodnocení. „Vzal jsem si tento výrobek na povrch Marsu. Přestal fungovat. 0/10.“
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků