Čtení(nevim jak jinak to nazvat)

Herní i neherní časopisy, knihy, comicsy...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kurcatovium 31. 12. 2007 00:51

momentálně čtu první díl Zaklínače :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 31. 12. 2007 09:40

kurcatovium píše:momentálně čtu první díl Zaklínače :-):/quote]

chválím výběr... nedávno jsem si taky všechny zaklínačovi knihy zopakoval a nyní pokračuju hrou... ;)

jinak já ve volných chvílích čtu Zlatý kompas - celkem zajímavé, líbí se mi to... mám celou trilogii jeho temné esencem takže nebudu muset čekat (což mě u některých knih štve...).
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod AlienX 31. 12. 2007 10:00

mam rozcitanu pavucinu od arona maxella, prve 3 strany su okej ;)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Kaay 31. 12. 2007 19:04

-Dreamer- píše:Řekněte mi, knižní předloha pro film "I am legend.", se jmenuje stejně nebo má nějaký jiný název?n/quote]

jezek píše:
datum vydání: 31.10.2007, Based on the famous novel I Am Legend by Richard Matheson, The Last Man on Earth is a true science fiction Classic featuring Vincent Price … /quote]
Je to jenom novela.

"Novel" znamená anglicky román ;-)

Tu knihu jsem viděl kdysi dávno v Londýně, neboť byla zfilmována už v roce 1964 (The Last Man on Earth), což byl a je film, který je poměrně dobrý. Tehdy jsem hledal Legendu poprvé a spatřil ji v londýnském knihkupectví, kniha měla asi 330 stránek, nejsem si jistý.
Takže je to román, ale jestli jde sehnat v Česku, to netuším.
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 1. 1. 2008 03:39

A já dodám, že česky vyšla tuším jen kniha "Jak přicházejí sny". Jinak jeho drobné povídky se dají najít...
Viz třeba na http://www.daemon.cz ;-)
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 1. 1. 2008 18:52

Docetl jsem Nekonecno vita ohleduplne ridice. Bavilo me to hodne a hlavne fanouskum RD doporucuju (ale ti to uz maji asi prectene :) ). Zitra jdu pro dalsi dil :)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod K1LL 2. 1. 2008 01:58

holubek002: Na odreagování jsou Trpaslíci parádní. Ale přeci jenom jde autorům točení lépe než psaní, navíc když psali separátně, šla kvalita dle mého ještě víc dolů viz Grantova Kolonie - celou dobu se to dalo jako oddychovka přelouskat, ale to rozuzlení bylo dost nesmyslné.
Aces High
K1LL
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 2. 1. 2008 10:00

Teď mám zajímavé čtení - skripta výpočetní systémy. Kdo nečetl, stojí a to... na konci příjde rozuzlení, které nikdo nečekal!!! :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Chemist 2. 1. 2008 11:19

Skripta jsem odmítal a odmítám číst. Naštěstí jsem historik - a to se dá :-)

Přesto nevábně vyhlížející Vademecum pomocných věd historických se právě rozvaluje v mém batohu, že ho budu číst ve vlaku :?
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 2. 1. 2008 22:17

Logan007 píše:Teď mám zajímavé čtení - skripta výpočetní systémy. Kdo nečetl, stojí a to... na konci příjde rozuzlení, které nikdo nečekal!!! :)e/quote]

furt dobrý... u dvou přemětů máme napsáno: "Skripta se připravují. Čerpejte z internetu." a na netu o tom není ani zbla :-D
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 2. 1. 2008 22:26

K1LL: Jestli jim jde toceni lip nez psani nevim. Tohle je moje druha prectena kniha, takze tezko rict (jak rikam cteni neni zrovna muj konicek) :) :oops: Ale bavilo me to a jako doplnek serialu je to vynikajici. Jenom by me zajimalo. Byly driv knihy nebo serial? Obrázek
A Kolonie uz nema s trpaslikem nic spolecneho ne?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 2. 1. 2008 22:29

dřív byl seriál
ne nemá
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 2. 1. 2008 22:32

Povídej ma o tom Kurce ,5 let jsem drtil,,skripta od Zvonu,, pro dceru Kamilu na spešl Peďák Hradec(sice na pokyn EU založili SP Fakany ,ale bez skript...)...a ždímal knihovny ,na netu toho moc zadara nenajdeš,že...tož chceš-li rešerže,když bude nejhůř vzpomeň si na STarce Marcela he nakl.,,U Zvonu,,....budeš to mít na CD oplatce...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 2. 1. 2008 22:40

jeden z těch předmětů už mám hotový a na druhý jsem dnes dodělal projekt, tak by to snad taky mohlo dopadnout... jojo, ale chodit na ty přednášky - děs!
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Tuuurek 2. 1. 2008 23:29

Začínám číst Kolonii od Roba Granta......Hodně lidí mi tvrdí že je to ještě lepší než Neschopnost (u týhle knížky sem se válel smíchy po zemi). tak sem na to zvědav....
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka