Ja ani komiksy jinak nez od zacatku nectu.
![:-) :)](./images/smilies/01.gif)
I kdyz mam obcas problem se vubec vyznat v cislovani.
jezek - co myslis? Jake jsou komiksy nebo film? uz jsem tu kdesi psal ze film byl pro mne celkem zklamanim. Komiksu s Lanternem jsem precetl asi 5 knizek behem minulych dvou tydnu. Takze se ze mne stal zelenej zavislak.
To univerzum jako takove mas rozdelene na 2 casti ktere se navzajem doplnuji. Green Lantern je vicemene o Jordanovi a odehrava se to na zemi. A potom jsou jeste Green Lantern Corps, ktere se toci kolem dalsich lidskych Lanternu (Gardner, Rayner, Stewart) a zpravidla se dej odehrava ve vesmiru a je tam hodne mimozemstanu.
jelikoz nejsem uberfanda scifi tak mne GLC moc nebere (ale ctu ho, abych se neztracel v deji).
Jestli si chces neco precist, doporucim ti ten Secret Origin (vyslo i v CZ). Ono je to v podstate to same co First Flight (jsou tam jiste kosmeticke zmeny, ale kostra je klasicky stejna). A pokracuj s Rebirthem. Tam je sice trochu problem s pochopenim co se vlastne stalo. (Jordan je po smrti a v knizce Emerald Twilight ho posedl Parallax nacez vyvrazdil vsechny GLC a Guaradiany (krome jednoho, kterej preda prsten Raynarovi), nicemne jeho duse zije porad jako hostitel pro Specra). Tady jsem musel hodne googlit a zamestnat wikipedii.
No a k tematu:
The Walking Dead: kniha 4
Iron Man vs. Whiplash
Iron Man: Extremis - zklamani. Z Tonyho se stal prakticky polovicni stroj, ktery si muze poskladat brneni jen pomoci myslenky a stejne tak se muze nahackovat kamkoliv. Asi neco jako kdyby Batman dostal nejakou superchopnost.
![:-( :(](./images/smilies/27.gif)
Kick Ass
+ ty Green Lanterny