Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
jezek píše:Osobně mám rád krváky Batman/Judge Dredd: Rozsudek nad Gothamem a Batman/Judge Dredd: Zemřít smíchy.
jezek píše:Tak existuje jedna řada Bat komixů, která se římo jmenuje Batman: Detective nebo tak nějak.
Jarafak píše:Lips Tullian: Tady není co dodat, protože je to klasika a fakt jsem skoro už nedoufal, že to někdy vyjde, navíc v takhle nádherným provedení. Saudek je tu nejspíš na svým tvůrčím vrcholu a rozhodně je tohle kresbou lepší, než pozdějí vydaný Stříbrný poklad a Konec Sahrbergovy bandy. 9/10
Jarafak píše:Arnal je klasika, mám to v sešitu který se jmenoval 3xKája Saudek a vyšlo někdy v roce 90...asi. Nejvíc tomu slušela ta černobílá kresba, když jsem později viděl to další vydání, který údajně colorovala Kájovo dcera Berenika, obracel jsem oči v sloup - to byla ale hrůza.... Seriál na pokračování s doktorkou mi nic neříká, nevzpomeneš si na název? To mě docela zajímá. A NEI report...asi takhle, nejdřív se mi ty kresbičky libily, ale postupem času se začaly zhoršovat - nevím jak je to možný, ale už to zdaleka nebylo to, co dřív. Oproti dřívějšku, byly najednou obrázky skoro až odfláknutý, chybělo to dřívější detailní prokreslení. Ale jinak s tebou souhlasím, Kája je fakt mistr
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků