Jaký komiks jste četli naposledy?

Herní i neherní časopisy, knihy, comicsy...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majklbig 25. 10. 2010 16:01

jezek: já s tímhle typem knih nemám zkušenosti, takže nemůžu posoudit na kolik je to vykradené či neorginální, ale mě se to líbilo.
S těmi Vetřelci jsi mě potěšil, pokud je to lepší něž dvojka...

Jinak právě sem dočetl Donžon 1 a 2. Vtipná s nadsázkou psaná fantasy, ne že by to bylo něco světoborného, ale určitě půjdu do dalších dílů.
7/10
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 26. 10. 2010 06:16

No ale nemůžeš mě brát jako objektivního hodnotitele. Jsem docela ovlivněný už jenom tím, že to jsou vetřelci. Rozhodně jsou ale proti dvojce lepší.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Majklbig 27. 10. 2010 07:56

Thorgal: Dítě z hvězd, Nad jezerem beze dna, Lukostřelci, Alinoë, Země Qaa. Budu hodnotit Thorgala jako celek, protože se mi úroveň jednotlivých knih/sešitů zdá hodně podobná. Příběhy jsou fajn, ale zdají se mi trošku naivní a určené např. oproti Šinklovi spíš pro mladší publikum. To ale nic nemění na tom, že se to velmi příjemně čte a určitě si seženu i další díly. Co mě ale štvě je, že pro mě asi nejzajímavější díl Země Qaa zůstala nedokončena a zbylé tři díly zatím nebyly u nás vydány, snad se bude novým dílům dařit a Albatros vydá i tyto tři navazující. 7/10

Ještě mě doma čeká V říši stínů a Pád Brek Zarithu, jenže bohužel nemám první díl této série - Černá galéra, a tak mi leží ladem, dokud někde neseženu tento díl.
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 11. 2010 17:13

Dostal se mi pod ruku:

Obrázek

Zatim jsem to jen tak v rychlosti prolit ale vypada to hodne, hodne slusne!
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 8. 11. 2010 12:46

Na to jsem koukal minulý týden.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Majklbig 8. 11. 2010 14:09

Živé mrtvé jsem četl a nijak zvlášť mě nezaujali. Kdo viděl Úsvit mrtvých nebo 28 dní poté, tak ho nic nepřekvapí. ALE tohle je, jako každý první díl, pouze v podstatě seznamovací část dlouhé série, takže to vůbec nezavrhuju, a koupím si i další díly (druhý má vyjít v listopad). Co jsem četl, tak je série každým dílem lepší a ukazuje jak to vypadá i "dál" což zombie filmy už neukazujou, a mě to vždycky zajímalo...
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 8. 11. 2010 14:26

Jezek - serial nebo knizku?

Druhy dil v listopadu? To mate pekne se zpozdenim, tady jsem videl posledni dil tusim 13.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Majklbig 8. 11. 2010 14:37

Lo!Zza: jj jde to pomalu, první díl vyšel v loni. Snad v ČR začnou vydávat aspoň dva díly ročně
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 8. 11. 2010 21:03

No ja si radeji poctu v originale. :)

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Majklbig 8. 11. 2010 21:11

Taky bych to přečtl nejraději celé najednou...

Jinak jsem dočetl Trollí války 1-4. Příběh fajn, kresba velmi dobrá, je to vtipné a zároveň velmi krvavé, ale 3. a 4. díl už jako by ztrácely dech. Celkově se mi to líbilo. Kdyby byla úroveň všech dílů, tak jako prvních dvou, tak bych ještě bodík přidal. 7/10
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 9. 11. 2010 10:06

Lo!Zza píše:Jezek - serial nebo knizku?

Knížku, seriál mě nějak nezaujal.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 11. 2010 20:01

Skoda, serial hodnotim velmi kladne. :)

Jinak jsem dneska myslel ze mne klepne. Dostal jsem tip na jeden megaobchod v Londyne kde je prakticky kazdej tyden autogramiada od spisovatelu. No a cca dva tydny zpatky tam byl Brian O' Malley. 8-D 8-D Autor Scotta Pilgrima a rozdaval podpisy.
Ze ja vzdycky na takovy akce prijdu az kdyz je pozde.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 10. 11. 2010 08:30

Vidíš, kdybys bydlel u nás, tak Ti to ani nehrozí ;-)
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 11. 2010 08:33

To je mi teda utecha. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 11. 2010 20:46

Vcera jsem se zasel podivat do toho obchodu o kterem jsem se zminoval vyse. No co vam budu povidat, stravil jsem tam asi 3 hodiny. :D
Horni patro, mensi cca 15m2 plny figurek a upominkovych predmetu z oblasti komiksu, filmu a her. Od Plysoveho Pikachu az po Metrovou bustu Iron mana ( :love: ) za 30k.
Ten pravy orgasmus jsem ale zazil, kdyz jsem sesel...spodni patro napechovano regaly s komiksy, anime, komiksy, mangou, fantasy a hororem. Neco takovyho jsem v zivote nevidel.
Bohuzel ceny zrovna lidovy nemaji (tj porad se daji sehnat komiksy levneji na netu), takze jsem si tam vzal jen druhy dil Walking Dead a 3. dil Scotta Pilgrima.
Pritelkyne si odnesla celkem velkou bychli crossoveru Simpsonu a Futuramy.

Jo a jeste triko s logem Stark Industies. :mrgreen:

A mam rozecteno Walking Dead....co jsem tak listoval temi dalsimi dily (13. dil vychazi tusim 27. listopadu), tak je vymena kreslire na skodu. Ta detailni kresba v jednicce se mi hodne libi a asi se budu muset po ohlidnout po nejakych dalsich dilkach na kterych se Tony Moore podilel.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka