Jaký film jste viděli naposledy ???

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 8. 9. 2013 22:33

Jestli nebudes mit nekterej vecer co delat, tak na to bez. Ale fakk jsem z traileru cekal neco malinko jinyho.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 9. 9. 2013 12:24

Alcil píše:
jezek píše:Proč buduju atmosféru na možné smrti hlavního hrdiny, když "s Kirkem" byly natočeny seriály a filmy, ve kterých je starší?

Nové Star Trek filmy se odehrávají v alternativním vesmíru, protože se v jedničce kvůli cestování časem změnil běh dějin. Tudíž tam může umřít kdokoli, je to nezávislé na všech předchozích Star Trek věcech.

Dobře, tak to řeknu jinak. Každý ví, že je to dojná kráva, že je to Star Trek a že je to Kirk = dojná kráva. Kdyby měl umřít kdokoli jiný, krom Kirka a Spocka, tak to vezmu, ale tihle dva prostě přežijou. Taky dělal reklamní spot William Shatner (vím že na hru, ale ta je doporovodná = totožný vesmír), což samo o sobě podtrhuje provázání do budoucnosti (starým filmům).
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 9. 2013 15:43

jezek: A opravdu to vadí? Myslím tím, koneckonců jdeš do Kina na StarTrek - čekat něco jiného by bylo hodně naivní, takže když si nebudeš všímat naprosto nepřekvapivé nesmrtelnosti hlavních protagonistů, stále si můžeš užívat spousty jiných stránek filmu - byť je tedy jasné, že to pak trochu ztrácí na překvapivosti. To je jako si stěžovat u seriálů, že v každém dílu není nějaký jiný hlavní hrdina, protože ten starý zadřel ;)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 9. 9. 2013 17:25

N.Marko: A ty jsi novy Star trek videl? Ja s jezkem souhlasim, ze to bylo hloupe. Tam nejde o "normalni" nesmrtelnost jako v serialech nebo jinych filmech, kde se hrdinovi vyhybaji kulky, skonci s nejakyma odreninama nebo postrelenim, ze ktereho se za par hodin vylize. Tam...
spoiler, ale ted uz MOZNA zbytecny:
v polovine filmu prijdou na to, ze dokazou ozivit krecka (nebo nejakou jinou potvoru). Od tohoto momentu je jasne (nehlede na jezkovy argumenty o tom, jak moc dulezita postava Kirk je a kolik filmu a serialu natoci), ze nikdo dulezity proste umrit nemuze. Ke konci je pak srdcervouci umiraci scena, Kirk je prohlasen za mrtveho atd., aby ho na konci ozivili. Opravdu jsem byl prekvapenim v soku :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 9. 2013 17:48

Viděl.
Ehm... ten Tribl (křeček) se probudí k životu až po Kirkově ozáření a pádu té válečné lodě - tedy cca 15 minut před úplným koncem.. To jen tak pro pořádek.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 9. 9. 2013 18:29

Kecas :D Tak se neprobudil, ale aspon mu to v pulce pichli nebo neco, ne? Vim, ze jsem vedel, ze se bude ozivovat a to ne jen kvuli domneni, ze hlavni postava nemuze umrit. Ale je fakt, ze pamet muze klamat (i kdyz to jsou jenom 3 mesice) a stahovat to nebudu. Ted jsi me dostal :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 9. 2013 19:06

Nekecám. Píchli mu to v půlce, protože chtěli vědět jak je možný, že Khan tak rychle regeneruje, ale ožil až na konci. Viděl jsem to asi před 4 dny.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 9. 9. 2013 19:54

Bylo to přesně tak, jak to holub říká. V půlce filmu řekli, že umí regenerovat mrtvé buňky a tím ten film zabili úplně. To, že se oživil 15 minut před Kirkem je úplně jedno, protože přesně od tohodle okamžiku víš, že film bude končit píchnutím regeneračních buněk Kirkovi.

-- 9. 9. 2013 20:55 --

A mimochodem jsem tím své argumenty začal ;-)
jezek píše: Proč v polovině filmu nyjdou věc, která umí regenerovat mrtvé buňky a pak jim trvá několik dní, než si na ni vzpomenou. Přitom jenom čekáš, až se najde nějaký kotelník na lodi, který by je mohl nakopnout do *****, aby si vzpomněli (asi to prostě nebyl tak úžasný objev).
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Butcha 9. 9. 2013 20:49

Chtel bych se s vami podelit o svoje dojmy z filmu Inception, cesky myslim Pocatek. Film jsem videl na Blu Ray na vybaveni v podpisu. A musim rict, ze film to byl dost dobry. Hodne se mi libil. Vizualne se mu naprosto nedalo nic vytknout, navic hudba od Hanse Zimmra, proste po teto strance ode me 100%. Pribeh filmu je dost netradicni. Musel jsem se i dost soustredit, jelikoz pribeh se mi zdal dost komplikovany.

Abych to nejak srhnul, jedna se skvely film s dobrym a netradicnim pribehem a je naprosto uzasne vizualne zpracovany. U me miri tento film pod spicku (Temny rytir, Kmotr, Pulp Fiction...), ale rozhodne se jedna o film, ktery dokaze zaujmout. Muzu ho jen doporucit.
Butcha
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 9. 2013 22:33

Mě jenom udivuje, že existuje někdo, kdo očekával, že by Kirk/Spock umřel.... a pak je překvapený, že ne. Pointa filmu přece nespočívala v této konkrétní věci. Ta tam je jen jako jeden z důvodů k akční scéně.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 9. 2013 22:52

Jezek: Lidi to vedeli podstatne driv, kdyz uz po 15 minutach filmu Khan zachranil tu holku v nemocnici.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 10. 9. 2013 05:52

horsi spis bylo jak si spock zavolal svemu starsimu ja aby mu vyspoiloval vsechno o khanovi ,, tahle scena zabila cely film oziveni kirka uz bylo nic ,, vubec mu starsi spock mel vytroubit nejake pokrocilejsi technologie a federace mohla klingony a romulany vymazat z alfa kvadrantu ,, uz se tesim az do dalsiho filmu nacpou treba borgy jen tak ze srandy

jako originalne se mi koncept alternativni casove linie libil ,, pribehy mohly probihat trochu jinak ,, hezke naznaky pro fanousky star treku co znaji obsah vsech epizod lip nez jak si uvarit caj ale timhle to pohrbili
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 10. 9. 2013 10:40

Nikdy jsem Star Trek nesledoval, viděl jsem jenom poslední dva filmy. Po into darkness jsem mohl v pohodě vstát od televize s pocitem, že jsem zase to malý děcko co kdysi šílelo když vylezlo z kina po třetích SW. Ano, bylo tam dost přešlapů a krávovin ale to k tomu tak nějak patří. Navíc.. oh, můj bože Benedict.. Po prvních vteřinách na scéně jsem ho miloval a přál jsem mu aby je tam všechny povraždil.. :D já jsem spokojenej.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 9. 2013 11:54

N.Marko píše:Mě jenom udivuje, že existuje někdo, kdo očekával, že by Kirk/Spock umřel.... a pak je překvapený, že ne. Pointa filmu přece nespočívala v této konkrétní věci. Ta tam je jen jako jeden z důvodů k akční scéně.

Právě že neočekával. Naupak nechápe, jak na tom někdo může ve filmovém štábu stavět.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 9. 2013 12:15

Oblivion

Parádní film, skvělý nápad, dobré zpracování a až do konce jsem byl napjatý jak to vlastně bude. Nicméně mi tam jedna věc nejde do hlavy. Kdo teda stvořil ty vysavače vody a kdo stvořil ten mluvící jehlan (TET)? Chápu to dobře, že za to všechno může nějaká mimozemská rasa, která tam prostě jenom nebyla ukázána?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka