Prakticky je to jedno. Osobne vsak vzdy preferuju poradi, jakym byly filmy nataceny, at uz se pribehove predchazeji jakkoliv.
Loiza: Looper, Taken2: A ja vsude ctu, ze je to presne naopak, coz byl taky duvod, proc jsem se na Taken vykaslal...
Lo!Zza píše:(pricemz doted nechapu proc ho Fassbender nakazil)
Zrovna tohle mi zase nijak divne neprijde. Dedek umiral, uz nemel moc casu na nejaky vyzkum, tak se chytal stebla a pouzil ho (s jeho nechtenym svolenim) jako pokusneho kralika. Nevedel, co to udela, ale doufal, ze ho to omladi, coz byl vlastne duvod proc tam jeli. Co se ruznych fazi a vyvinu aliena tyce, do toho se s nynejsima informacema asi nema vubec cenu poustet.
Jinak se povedl dalsi dil uprimneho traileru, tentokrat prave na Promethea
http://www.kontraband.com/videos/33248/ ... t-Trailer/ (na youtube to nejak nejede)
Falls in love with clearly dangerous alien snake

Super vagina

Dr. Divnolaska aneb.... - po celou dobu jsem mel takove mrazeni, kdyz si uvedomite, jak malo stacilo (a vlastne porad staci), aby se podobna vec opravdu stala. Sceny s generalem a prezidentem perfektni, ale celkove jsem cekal vice srandy. 4/5
Equilibrium uz po x-te - To jsem takhle jednou v noci nemohl spát, přepínal jsem z jednoho programu na druhý a najednou (tuším, že to bylo na ČT2) jsem narazil na, pro mě tehdy naprosto neznámé, Equilibrium. A byla z toho láska téměř na první pohled. Je to sice vykrádačka všeho možného, vypadá to místy docela lacině a i samotný scénář má své mouchy (většina z nich stojí a padá na rozdílných názorech na otázku, co všechno je cit a do jaké míry je jím člověk ovlivněn). Ale zároveň má několik hodně emotivních scén, efektní akční přestřelky, velmi zajímavou myšlenku, styl. Zkrátka je pro mě Equilibrium srdcová záležitost a jako celek se mi strašně líbí. Mimochodem, asi moje první filmové setkání s Ch. Balem, kterého mám od té doby taky hodně rád. 5/5
To je frajer...
The hammer is my penis. - Captain Hammer