Jaký film jste viděli naposledy ???

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod USER47 21. 12. 2009 21:34

Já se u efektních nenáročnejch ptákovin obvykle bavím dobře a mám je moc rád. Ale konkrétně 2012 považuju i v týhle kategorii za zcela tragický dílko.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 21. 12. 2009 21:41

No tak je vás asi málo (733M výdělek celosvětově) já osobně to považuju za nejlepší blockbuster roku 2009
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majorus 21. 12. 2009 22:46

Prd, dobrej blockbuster byl možná tak avatar. Tohle byla prostě efektní likvidace planety. Prostě taková oddechovka :D
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 21. 12. 2009 23:38

Weightlifter píše:
USER47 píše:Je pravda, že u filmů jako je 2012 musí s každým dalším shlédnutím na člověka doléhat ještě větší a větší facepalm:-D.

Že se neumíš u takových filmů bavit je tvůj problém. Jo a ještě se mi nestalo, že by mě film po druhém shlédnutí začal bavit pokud se mi předtím nelíbil, takže jste divní

Me se to stalo nekolikrat.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 22. 12. 2009 07:24

Naprosto přirozená věc, dokonce i takové extrémy, jako že film nesnáším a při určité konstalaci hvězd okamžitě přibyl do sbírky.

Spawn http://www.csfd.cz/film/20310-spawn/# -(původní dojmy z roku 1997) Nakonec se převod na plátna povedl. Sice jde v některých momentech až moc vidět malý rozpočet a tak v celkovém hodnocení vyznívá Spawn spíše jako Béčkový akčňák. Hlavně počítačové triky by snesly více a samotné peklo bylo spíchnuto horkou jehlou. Ale to přiznávají i tvůrci samotni.
Nicméně Spawn nabízí přesně to, co od něj čekáte. Snad nejoriginálnějších hrdinu komixů, boj dobra se zlem, který není až tak černobílý, lásku, smrt, prostě všechny filmová kliše.

//Včera (21.12.09) konečně došlo DVD, takže edit původního: Od roku 1997 se toho ve filmové branži docela dost změnilo a na tomhle filmu to je hodně znát. Moje dojmy z roku 1997 přebilo mírné zklamání, hlavně co se hereckých výkonů týče. Představitel Violatora a B.D.Sweeny svým výkonem silně přesahovali ostatní, u Martina Sheena bych to označil skoro za přehrávání. Na druhou stranu musím říct, že Spawnovo brnění prostě nemá chybu a svoje označení nejoriginálnějšího komixového hrdiny si zasluží. Příběh je velice plytký, triky rozporuplné, některé dokonalé, jiné spíchnuté horkou jehlou, prostě nedostatek peněz je až moc vidět. OST nadprůměrný.
8/10
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Thowt1 22. 12. 2009 22:31

Terminator Salvation 6/10 dost blbost :-))
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod nox111 22. 12. 2009 23:54

Powder Blue 8,5\10.Film mi pripominal Crash alebo Babel -rovnako kvalitny,posobive herecke vykony F.Whitakera,J.Biel a dalsich,zaujimave osudy postav.
PS3 id:noxusSVK
Steam:nox948
x360:noxSVK
nox111
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 23. 12. 2009 10:58

Avatar 7,5/10 - Nevím jestli to byla taková pecka jak se o tom mluví, ale rozhodne grafická stylizace se povedla na jedničku a postavy jsou fakt detailní, takže co se týče kvality animace nemám jediné výtky
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 12. 2009 11:44

Avatar - 9,5/10 - obrazové a zvukové zpracování je naprosto dechberoucí, myslím, že zde je nasazena laťka hodně vysoko... Příběh, ačkoliv využívající motivy z asi 3 filmů je ucelený, nemá "hluché místo", při kterém by se člověk nudil a dokonce má film i nějaké to poselství, kdy nás varuje před zničením vlastní planety ... 10 nedám jen kvůli tamním rejpalům, kteří by tu se mnou flamovaly ... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod includes 24. 12. 2009 10:54

Michael Jackson's This Is It - 8.5/10

District 9 - 8/10
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pilf4r 24. 12. 2009 11:36

B13: Ultimatum - 7/10 - Špatný to nebylo, ale na B13 to ztrácí dost.. ;-)
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 12. 2009 14:27

Twister - 7/10. Docela pěkné, takový skoro hraný dokument.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod weca 24. 12. 2009 23:59

Braindead - Nikdy jsem netušil, že Peter Jackson natočil takovouhle neskutečnou nechutnost.Každopádně jsem se bavil od začátku do konce, je to parádní parodie na horor, ale zároveň snad nejbrutálnější film vůbec.Za mě 8/10. :hmm:
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 12. 2009 01:26

Na hromnice o den více - klasika, vtipně, dobré - 8/10

weca: To vypadá jako pěkná šaškárna, musím zkouknout.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Chemist 25. 12. 2009 08:49

Jéé, vy jste neviděli Jacksonovy začátky??? Tak to musíte napravit!!
Braindead nebo Bad Taste jsou dneska už kultovní filmy! :)

// Včera jsem se koukal pouze na jednu pohádku.
S čerty nejsou žerty. :)
Tady taky škoda slov, nejlepší česká pohádka vůbec.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka