Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
USER47 píše:Bayoviny stupidity ale narozdíl od těch Emmerichovejch nejsou tolik vlezlý a Bay u každýho filmu udržuje takový tempo, že nemáš čas nad tím přemýšlet. U Emmericha ten čas máš, protože on ty stupidity pere hlavně do pomalejších a rozvláčnějších částí. Při sledování má tedy člověk takřka nonstop nasazenej facepalm.
inexplicit píše:btw...zatim kazdy znamy (a znama) co byli vcera na avataru mi tvrdily totoznou vec,....ze je to nejlepsi film vubec,..a ze vseho ostatniho se chce jen smat ..... tak se ptam..co muze byt na romanticke 3d monster akci tak dobre, ?
USER47 píše:Weightlifter: Vždyť to byla sra*ka jako řemen. Je mi jasný, že zrovna ty budeš asi ulítávat na tý vizuální stránce, stejně jako u her, ale zbytek snad nejde úplně ignorovat, ne? Já se celou dobu pokoušel vypnout mozek a užít si to, ale stupidita toho filmu byla tak agresivní, že se mi to vůbec nedařilo.
Weightlifter píše:Nevím no mě se to třeba líbilo mnohem více než temný rytř (teď se nedívám že jeden film je katastrofický a druhý batmanovský), ale prostě u Rytíře jsem se docela nudil
USER47 píše:Weightlifter: Vždyť to byla sra*ka jako řemen. Je mi jasný, že zrovna ty budeš asi ulítávat na tý vizuální stránce, stejně jako u her, ale zbytek snad nejde úplně ignorovat, ne? Já se celou dobu pokoušel vypnout mozek a užít si to, ale stupidita toho filmu byla tak agresivní, že se mi to vůbec nedařilo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků