Jaký film jste viděli naposledy ???

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod USER47 18. 12. 2009 12:20

Weightlifter: Vždyť to byla sra*ka jako řemen. Je mi jasný, že zrovna ty budeš asi ulítávat na tý vizuální stránce, stejně jako u her, ale zbytek snad nejde úplně ignorovat, ne? Já se celou dobu pokoušel vypnout mozek a užít si to, ale stupidita toho filmu byla tak agresivní, že se mi to vůbec nedařilo.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 18. 12. 2009 12:25

Prosimtě, stupidit bylo plno i u Transformers a taky to byla pecka ne?
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 18. 12. 2009 12:32

Bayoviny stupidity ale narozdíl od těch Emmerichovejch nejsou tolik vlezlý a Bay u každýho filmu udržuje takový tempo, že nemáš čas nad tím přemýšlet. U Emmericha ten čas máš, protože on ty stupidity pere hlavně do pomalejších a rozvláčnějších částí. Při sledování má tedy člověk takřka nonstop nasazenej facepalm.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 18. 12. 2009 12:33

asi je na case se na to taky konecne podivat =)

btw...zatim kazdy znamy (a znama) co byli vcera na avataru mi tvrdily totoznou vec,....ze je to nejlepsi film vubec,..a ze vseho ostatniho se chce jen smat ..... tak se ptam..co muze byt na romanticke 3d monster akci tak dobre, ? :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 18. 12. 2009 12:37

USER47 píše:Bayoviny stupidity ale narozdíl od těch Emmerichovejch nejsou tolik vlezlý a Bay u každýho filmu udržuje takový tempo, že nemáš čas nad tím přemýšlet. U Emmericha ten čas máš, protože on ty stupidity pere hlavně do pomalejších a rozvláčnějších částí. Při sledování má tedy člověk takřka nonstop nasazenej facepalm.

Jo, to je přesně ono. Emmerich prostě neumí člověka udržet v napětí, příběh je dopředu děsně předvídatelný a opravdu nikdy neuhne.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 18. 12. 2009 12:40

Nevím no mě se to třeba líbilo mnohem více než temný rytř (teď se nedívám že jeden film je katastrofický a druhý batmanovský), ale prostě u Rytíře jsem se docela nudil
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 18. 12. 2009 12:41

Navíc Bay ty scénáristický zhovadilosti celkem solidně nahrazuje humorem (někdy poněkud laciným) a hlavně sympatickejma a zajímavejma postavama. 2012 se zaprvý bere až moc vážně a zadruhý je tam jen snůška nesympatickejch postav, který bych nechal pochcípat při první vlně (zejména ten černošskej vědec a všechny děti bez rozdílu).
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 18. 12. 2009 12:42

Právě že 2012 se nebralo vůbec vážně, proto mě to tak bavilo
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 18. 12. 2009 12:48

inexplicit píše:btw...zatim kazdy znamy (a znama) co byli vcera na avataru mi tvrdily totoznou vec,....ze je to nejlepsi film vubec,..a ze vseho ostatniho se chce jen smat ..... tak se ptam..co muze byt na romanticke 3d monster akci tak dobre, ? :D

a) není to romantická 3D monster akce
b) není to rozhodně nejlepší film vůbec a není to ani revoluční film, je to jen krystalická filmařina

USER47 píše:Weightlifter: Vždyť to byla sra*ka jako řemen. Je mi jasný, že zrovna ty budeš asi ulítávat na tý vizuální stránce, stejně jako u her, ale zbytek snad nejde úplně ignorovat, ne? Já se celou dobu pokoušel vypnout mozek a užít si to, ale stupidita toho filmu byla tak agresivní, že se mi to vůbec nedařilo.

Ty radši taky nechoď na Avatar. Tohle nejsou filmy pro lidi, kteří odmítají přistoupit na pravidla nastolená režiséry.

2012 byl dobrej film a byl dělanej pro kina, aby sis užil tu audiovizuální smršť.
I o tomhle jsou některé filmy. Pokud to člověk nedokáže pochopit, neměl by na ně vůbec chodit ;-)

/ edit:
Když srovnávám v hlavě Avatar [3D] a 2012, vychází Avatar jasně lepší i po tý vizuální stránce. u 2012 jsem dal hvězdičku navíc právě díky ní, teď už bych mu nechal jen ty tři hvězdy. :)
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 18. 12. 2009 13:19

Weightlifter píše:Nevím no mě se to třeba líbilo mnohem více než temný rytř (teď se nedívám že jeden film je katastrofický a druhý batmanovský), ale prostě u Rytíře jsem se docela nudil

Však jo, proto se některé věci líbí víc Tobě a některé mi ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 18. 12. 2009 13:29

Ale já rytíři nedal 1 hvězdičku
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod weca 18. 12. 2009 13:57

USER47 píše:Weightlifter: Vždyť to byla sra*ka jako řemen. Je mi jasný, že zrovna ty budeš asi ulítávat na tý vizuální stránce, stejně jako u her, ale zbytek snad nejde úplně ignorovat, ne? Já se celou dobu pokoušel vypnout mozek a užít si to, ale stupidita toho filmu byla tak agresivní, že se mi to vůbec nedařilo.

Hm, hlavně, že v tom máš jasno, experte :roll:. Mě se 2012 taky líbilo a né jenom kvůli parádním efektům, prostě pro mě to je špička mezi katastrofickými filmy.Na nic si ten film nehrál, prostě jsem si to užil...
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 18. 12. 2009 14:08

Ano přesně tak díky za podporu
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 18. 12. 2009 19:47

Total Recall 7/10 http://www.csfd.cz/film/9303-total-recall/gallery/ proste klasika ale ma aj svoje chyby
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Chemist 18. 12. 2009 21:11

weca: Přesně tak. Spousta lidí očividně nechápe slovo "blockbuster" :)
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka