od Tomkalhotka 18. 8. 2008 00:00
Alcil píše:Ale film je umění a umění se hodnotí pocitama...a ty má každý svůj. Chápu, že někdo může říct, že s jeho hodnocením nesouhlasí a pak argumentovat proč, ale psát, že ten druhej je filmovej neznalec, milovník škváru a jen cool věcí a vůbec průměrák...to je pro mě už špatný
hele alcile jako sorry ale nikdo mu vubec nic nevycital precti si poradne veci co sem napriklad psal ja ... mam to snad opakovat? Za dalsi pises ,,. Chápu, že někdo může říct, že s jeho hodnocením nesouhlasí a pak argumentovat proč,, a co sem asi delal ? psal sem snad veci bez argumentu?? co amm delas s clovekem ktery mi pise o totlanich beckach ze sou lepsi nez velmi propracovane filmy?? napisu mu na to svuj nazor je mi jasny ze weig je nactiletej borec co se vyziva v grafice a akcnich filmech ale uvedom si ze at me mas tady za cokoli ja zadnej nactiletej blbecek nejsu a mam pevne dany svoje cile vcetne filmoveho vkusu a reknu najevo proc nesouhlasim s tim ze batman dostane od borce 75 % a hotel tisic neco skoro absolutni hodnoce .. mozna sem moc zhulenej a slepej ale .... prestan se navazet dik
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P
PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl