Jaký film jste viděli naposledy ???

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 8. 2014 13:33

Prometheus: První půlka dobrý horor, druhá půlka akční sci-fi, ale dohromady to moc nefungovalo. O Inženýrech ani o Vetřelcích jsem se toho moc nedozvěděl a celé mi to moc nedávalo smysl...

Predátoři: Slušný přírůstek do série, nicméně pro nové diváky musel být podstatně napínavější než pro lidi, kteří znají první dva Predátory nazpaměť. V zásadě je to trochu komplikovanější kopie jedničky. Mrzelo mě, že Danny Trejo umřel tak rychle, protože mi přišel ze všech postav zdaleka nejzajímavější. Vojáci sžíraní svojí nepěknou minulostí na mě dojem neudělali, morálně neposkvrněný masový vrah taky moc ne... Samuraj a sériový vrah zato celkem zajímaví byli.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mahorero 7. 8. 2014 16:45

Prometheus jsem viděl před nedávnem a mám to podobné, film bez hlavy a paty. Spousta nelogických momentů, přesto mě to tak nějak hnalo dál.

Když už nic jiného, tak ta poslední scéna, odkaz na předešlé filmy, stála za to.
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 7. 8. 2014 19:08

Saving Mr. Banks - celkem prijemny film ze zakulisi nataceni Disneyho Mary Poppins. Znovu uz videt nemusim. 7/10

O Brother, Where Art Thou - tahle Coenovka mne uspesne minula. Paradoxne se hned stala moji nejoblibenejsi (samozrejme az po Lebowskim...protoze proste Dude). Super hudba a fajn odlehcena atmosfera. 9,5/10

Inside Llewyn Davis - tohle mi nic nereklo. Postavy celkove o nicem a pribeh jsem taky zadny nezaznamenal. 4/10

Big Lebowski - 10/10

The Amazing Spider-Man 2 - napodruhe se mi libil vic nez minule. Akce super (a to je asi tak jedinny pozitivni rozdil mezi Webbem a Raimim). 7/10
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 8. 2014 20:26

Strážci Galaxie 3D/titule: Mohu to s klidem přirovnat k Avengers. Akce, vtip i dějová linie v naprostém pořádku. 9/10
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Mahorero 8. 8. 2014 13:38

Povedená podívá s příjemným lehkým napětím, trochu umouněným koncem.

Film plný magie a iluze, který mi připoměl film Iluzionista (2006) :arrow: Podfukáři (2013)

Myšlenka toho, že by člověk měl uchovávat některá tajemství nevysvětlená, že by ryze pragmatický svět nebyl zkrátka příjemný pro život, není až tak nová, přesto příjemně zasazená do příběhu.

Trochu bych se pozastavil nad názvem/překladem, který je přinejmenším zavádějící.
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 11. 8. 2014 08:33

47 róninů - pěkně to jen vypadalo...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 11. 8. 2014 19:20

Lojza: O brother jsem pred casem taky videl a taky jsem byl poradne nadseny. Navic si od te doby musim pravidelne poustet
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 16. 8. 2014 15:06

Jasmíniny slzy (2013) - tak jako jeho všechny filmy postavené na parádních dialozích, zajímavých (vlastně normálních) osudech lidí - Woody Allen

Snímek jak by se mohlo zdát se táhne, vleče, téměř bezvětří, přesto jistě nepostrádá napění a mnoho zvratů a překvapivých momentů. Závěr neméně překvapivý, ale považte, příběh života také neústí v nějaké moudrou, či poučení, zkrátka Život táhne svou kárku vtipu stále dál.

Film asi ne pro každého, přesto by nemusel bez povšimnutí minou vyznavače kultu protoplazmických kanónu, energetických štítu, neobvyklých mimoplanetárních vlastností nabytých nečekanými vesmírnými kolizemi a jinými nehodami.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 9. 2014 20:45

Jak vycvičit draka 2: Ještě lepší, jak jednička. 10/10
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 8. 9. 2014 14:51

Jak vycvičit draka 2 - tak na stejno jako jednička - 8/10
Enderova hra - kupodivu po dlouhé době hraný film, které mne fakt bavil, až na stupidní happy-end. Je dobře, že jsem se nikdy ke knížce nedostal - 8/10
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 9. 2014 17:35

Knížka je pěkná. A navíc delší, v tom filmu to zkrátili o určité části. Ale jinak pěknej film.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 8. 9. 2014 19:44

Tak to jsem si tak nějak myslel, ale prostě když už víš hlavní příběhový zlom, tak nevím, jestli mne to bude ještě bavit... Ale i díky.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 9. 2014 20:09

Bude.

-- 8. 9. 2014 20:12 --

Lucy
Dobrý, dalo by se i říci akční film s přesahem.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 9. 2014 20:49

Vývoj postavy v knize je o tisíc procent lepší, určo bych to dal i po filmu. Ale jinak pravda, tohle je dilema jak svině.. Knihu a pak film/seriál a nebo film/seriál a pak knihu, toť otázka. Hlavně, pokud se stane, že na knihu dostaneš chuť, až když zjistíš dle filmu/seriálu, že by to mohlo být fajn. :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 8. 9. 2014 22:45

Checht, to muselo být dobrý- "Proč máš červenou hubu ? Protože jsem v kině vyrušoval a jedna hezká slečna mi tam nafackovala"...
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka