Seriály

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 9. 4. 2012 12:46

holubek:Když už se na House dívám, tak zrovna kvůli tomu :mrgreen: :D Ho nesleduju pravidelně a navíc jen v TV. Já jsem poměrně nenáročnej divák, takže co mi tu kdy kdo doporučil, tak se mi líbilo a sleduju to. :) Akorát se mi to už míchá všechno dohromady a to toho zdaleka nemám tolik, jako jiní :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 9. 4. 2012 21:35

Mám za sebou pár epizod Awake a je to vážně slušné. Určitě budu sledovat dál.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 9. 4. 2012 22:13

Awake je příjemný překvapení no :)
Akorát je zatim jen 6 epizod..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 4. 2012 22:44

No hele. Jeste k te Hre o Truny. Celem skoda, ze se to rozjede az se smrti krale. V podstate opravdu mne to zacalo zajimat, az se konecne neco zacalo dit, tak ty 4 posledni epizody.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 10. 4. 2012 10:42

statou hlavu v prvnich peti minutach pilotniho dilu nevidim casto..takze pro me se tam toho deje dostatek uz od zacatku..
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 4. 2012 10:50

Nekomu holt staci malo...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 10. 4. 2012 12:46

...mi staci krev drzost a intriky.. tak jak u spartacuse.. (a vzdalene u housea) ..me nejaky vyssi dej az tak netahne ...a stredovek zrovna rad nemam ..tak pff ..
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 4. 2012 11:06

Mám zrovna dvacet minut času, tak jsem si řekl, že nakouknu copak dávají naše České televize... málem jsem hodil šavli. Inženýrská odysea, Druhý dech, politické plky, staré desetkrát reprízované filmy... Jediné trochu zajímavé bylo Retro (o bazénech). Tak nic, jestli to takhle jde v televizích normálně, tak děkuji, nechci, jdu si stáhnout nějaký seroš (a pak že nemáme krást)...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 4. 2012 11:27

Prima Cool je v pohodě :) Až na ty jejich debilní vlastní "zábavný" pořady (Těžká dřina apod.)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 4. 2012 12:33

Zrovna nic nedávali. Ale abych jim přiznal kredit - všiml jsem si, že dávají HIMYM i v původním znění s titulky - už bylo na čase začít vzdělávat lidi jiným jazykům.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod .soul 15. 4. 2012 14:35

A big bang taky pokud se nepeletu :)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 4. 2012 08:58

Nepleteš.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Trey 19. 4. 2012 22:28

Tahle serie South Parku je fakt nějaká slabá, dneska to navíc vypadá že to prvně Trey s Mattem nestihli vymyslet a konec byl hodně improvizovanej (zlatý krabý lidi) a navíc hranej (a to fakt divně), začínám mít pocit že ta úvaha v díle You're Getting Old se stává až moc reálná. No doufam že se ještě seberou.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 20. 4. 2012 19:29

Ad. HIMYM, TBBT: Mezi náma, nedávaj tyhle seriály v originálním znění už min. půl roku? :-D A osobně se mi líbí, že v po-čt dávají seriály v češtině a út-pá v odpoledních hodinách opakují stejný díl, avšak v originále! :-) Tak buď si člověk vybere, popř. dožene rest ze včerejšího dne ;-)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 4. 2012 19:42

Pro tebe je to možná super, ale když je člověk v práci, tak se na ty s titulky špatně kouká :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka