Seriály

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 8. 2010 22:10

Furt pokracuju v Chuckovi. Pomalu se tam rozjizdi OPET ta klisoidni zapletka.

Jedna vec - proc tam delaji tak velkou reklamu Call Of Duty? v kazdym (KAZDYM) dile je v zaberu na chvili treba plakat, nebo samotnej obal od hry (hlavne teda v Buy More obchode samozrejme), nebo o ni jedna z postav mluvi. Ale vyzdycky je to CoD, nikdy zadna jina hra...

...zacinam cichat prachy. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 8. 2010 07:34

Teď jsem tam viděl Wii :-) Zkrátka product placement jak vyšitej :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 8. 2010 08:09

I WoW jsem tam koutkem oka zahlidl v jednom dile. :D
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod der.jar 25. 8. 2010 08:36

Ode dneška má být na Primě COOL nová řada Futuramy, to by nemuselo být špatné.

Jinak co jsem v poslední době viděl tak se mi líbilo scrubs a black books.
der.jar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Trey 25. 8. 2010 10:25

Tak jsem si včera konečně sehnal Father Ted,viděl jsem zatím jenom první díl,ale bylo to dobrý a vzhledem k tomu že je to od Grahama Linehana(Ajťáci,Black Books) a má to dobrý hodnocené se ebojim že by mě to mělo přestat bavit.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 25. 8. 2010 11:40

Videl jsem prvni dil Sherlocka. Normalne Holmes, Watson, Moriarty, ale odehrava se to v soucasnousti. Moc jsem tomu neveril, ale nevypada to vubec spatne ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 8. 2010 18:35

Tak prvni sezona Čuka dokoukana. Nic moc konec ale ten serial je parada. :D

Vsechy ty postavy jsou paradne napsany i paradne napsany. Nejlepsi jsou vedle Chucka Casey a Mr.Awesome. ( + Jeff a tym)

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 27. 8. 2010 15:25

Chuck je nejlepší - akčněkomediální seriál dnešní doby ... Je to vidět na scénáři, hereckých výkonech atd. Důraz na popkulturu je tam prostě perfektní ...

Jinak jsem dokoukal 4. řadu Dr. Who - fakt pecka, od 5. řady to dělá úplně jinej tým a je to taky dobrý, uvidíme ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 8. 2010 16:23

Chuck je strašná blbost :D Všichni přehrávají, ale scénář je natolik šílenej, že to vlastně vůbec nevadí... Brrr...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod includes 29. 8. 2010 21:51

Dneska jsem zcela náhodně viděl asi 3 díly Big Bang Theory a myslím, že se mám na co dívat :-D
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 31. 8. 2010 10:02

N.Marko píše:Dokoukal jsem poslední díl první řady Misfits (já vím, trvalo mi to dlouho, ale nějak nestíhám) a paráda. Naporstý luxus. Opravdu jeden z něj seriálů vůbec :D

Já ho rozjel předevčírem. Taky se mi to dost líbí.
Jinak jdem odznova TBBT a v pořadí jsou 3 sady Dr.Who, Ďáblův sluha a Babylon 5.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 8. 2010 14:17

B5 jsem znovu dokoukal nedávno a zase se mi moc líbil.

Jinak jsem včera shlédnul poslední díl první řady Dollhouse (třináctku (nevysílanou rozhodně doporučuji nevynechat. Nadhodí tolik náznaků do budoucnosti, že z toho člověk málem vypadne z okna) a zatraceně dobré. Hlavní hrdinka je na můj vkus trochu moc hubená, ale jinak ujde. No a jako bonus se tu objevují spousty postav z jiných scifi seriálů jako třeba Halo z BSG nebo ten pilot na jehož jméno si zrovna nevzpomenu, ale byl skvělý v Firefli a zde má zatraceně překvapující roli a ještě lepší nástup.

EDIT// Našel jsem si to: Alan Tudyk
Obrázek
a má tady perfektní fyzičku, vůbec bych to do něj neřekl.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 9. 2010 18:37

holubek002 píše:Videl jsem prvni dil Sherlocka. Normalne Holmes, Watson, Moriarty, ale odehrava se to v soucasnousti. Moc jsem tomu neveril, ale nevypada to vubec spatne ;-)

Skvely serial. Teprve se rozjizdi ale po prvnim dile je to pecka.

Chvalim vuber Holmese, protoze ten herec je zatracene enigmaticky charismaticky.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 1. 9. 2010 21:27

No rozjizdi... ma to jen tri dily. Doufejme, ze budou dalsi. Ale dobry presun Holmese do soucasnosti, i kdyz nekdy na muj vkus az moc preefektovane.
Holmes mi zpocatku vubec nesedl, ale pak mi prisel taky super. Zato Watson je sympatak od prvni chvile :-)

Zacal jsem se divat na Misfits (zatim dva dily). Celkem zvlastni serial (Heroes me minuli velkym obloukem), ale zatim se mi to libi ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 9. 2010 21:36

ted mne napada ze je to vlastne britskej serial....snad nebude jan 6 dilu na sezonu jak je u nich zvykem.

Ja si na Holmese zvykal asi 5 minut. :)

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka