Seriály

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Trey 19. 5. 2010 22:00

Je dobře že obnovili Chucka,sice se mi zdá že to s ním jde z kopce,ale zase ne nějak moc.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 5. 2010 22:42

Tak jsem dodival posledni epizodu My Name Is Earl... :'(
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 23. 5. 2010 09:47

..
tak...sem si dal posledni dav dily HIMYM ..= spokojenost..kvalita se drzi neak v normalu tak jak vzdycky ...ovsem nikoli jak na zacatku..

..posledni dva dily big bang...tez spokojenost, zatim me nezkmlamali..

....a jinak posledni dil V ...ale to uz byla absolutni pecka :D sem zvedavy jak se s tim vyporadaj=)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Trey 26. 5. 2010 17:41

Tak sem právě dokoukal Chucka-pozor spoilery.Docela dobrý,ale tak trochu předvídatelný,třeba když Chuckovo táta řekl Eli že už jí nikdy neoupstí už sem říkal,aha takže ho zabijou,nebo sem si říkál jak je to s jeho mámou a na konci se objevilo že je na živu a že následující serie bude určitě o o tom jí najít.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 5. 2010 22:52

Sjizdim Letajici Cirkus. Cleese je proste klasik. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 30. 5. 2010 20:12

Koukám na Odpočívej v pokoji - kdysi jsem na to koukal na HBO, ale nic mi to neříkalo - teď mě to neskutečně bere ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 31. 5. 2010 11:30

Drawn Together - slabota, za 20 minut jsem se zasmal asi 3x, coz je na komedilani serial dost malo

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 31. 5. 2010 14:18

Trey píše:Tak sem právě dokoukal Chucka-pozor spoilery.Docela dobrý,ale tak trochu předvídatelný,třeba když Chuckovo táta řekl Eli že už jí nikdy neoupstí už sem říkal,aha takže ho zabijou,nebo sem si říkál jak je to s jeho mámou a na konci se objevilo že je na živu a že následující serie bude určitě o o tom jí najít.

Chuck ma jine prednosti nez nejaka nepredvidatelnost. Ale kdyby zadna ctvrta serie nebyla, tak by mi tohle zakonceni Chucka nevadilo (samozrejme bez poslednich par minut) :-)

Zacal jsem se divat na Castle. Dobre, i kdyz jsem od toho cekal vic. Celkem sympaticka hlavni predstavitelka a Nathan Fillion vali. Jen ty pripady co resi, by mohly byt lepsi ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Smoke 31. 5. 2010 16:56

inexplicit píše:..
tak...sem si dal posledni dav dily HIMYM ..= spokojenost..kvalita se drzi neak v normalu tak jak vzdycky ...ovsem nikoli jak na zacatku..

Bohužel to v normálu ani tak už není. Kvalita opravdu neskutečně klesla.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 31. 5. 2010 20:38

ja uz si to neak nevybavuju "kdy" to bylo lepsi..krom par prvnich dilu, kde sem byl doslova sokovan tim barnyho humorem....mozna je to prave tim, ze humor je stejny a tak uz me nema cim prekvapit jako driv. Uz to mam proste nauceny, tak to nezklame a ani neprekvapi..je to skoda no. Prijemne oziveni by bylo, kdyby konecne ukazali tu zenskou vyvolenou :D

jinak kdyz sem u poslednich dilu..tak posledni dil (jinak trapneho) smallvile byl dobrej ...a posledni dil Fringe a V naprosto vynikajici...tak sileny pocit sem nemel ani z opevovanyho avatara :D ....taky na dalsi big bang budu zvedavej co se bude dit :D
Naposledy upravil inexplicit dne 1. 6. 2010 08:04, celkově upraveno 1
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod der.jar 1. 6. 2010 07:30

Mě se líbí Scrubs, teď už se dívam snad na pátou řadu.
der.jar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 1. 6. 2010 13:06

inexplicit: Jn, mě by se třeba líbilo, kdyby ji ukázali, ale nezačali spolu hned randit. Jako že by ho třeba poslala dop*dele a my bychom sledovali jeho snahu jí získat. To by pro mě bylo oživení. Některé ty díly v 5.řadě byly totiž dost slabé.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 1. 6. 2010 16:21

neco takoveho uz tam bylo s tou co ho u oltara nechala....ta mi byla sympaticka....skoda ze to nevyslo :D :D ...

s tou opravdovou nevim nevim...kdyz byl u ni doma..tak tam mela dost veci spolecnych s nim.....tzn, proc by ona posilala do ****** idelaniho partnera ? :D no...uvidi se...uz je na case nahodit naznak :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Trey 1. 6. 2010 16:36

Tak sem viděl celou 6 serii House,docela dobrý,nivá serie má dobrej náběh,ale ten konec,nějak si to nedokážu představit jak to bude vypadat v další serii.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 2. 6. 2010 09:26

Ten konec by byl tak ideální na konec celého seriálu že? Jedině jestli to není další halucinace :mrgreen:
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka