Seriály

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 21. 7. 2016 15:30

Jsem už dočučel předevčírem O:-) A super, ale zas ne až tak, sem tam mi něco zamrzelo a kazilo celkovej dojem. Ale dal bych tak 8-8,5/10 (Dal jsem 4 hvězdy a na trakt.tv 8/10)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Slash_luke 21. 7. 2016 18:40

Tak dokoukal jsem to taky a je pravda, že tam pár věcí dojem trochu kazilo, ale i tak mi to přišlo jako perfektně zfilmovaná povídka od Stephena Kinga - s tím háčkem, že to teda vůbec není podle jeho povídky :D (ale v nějakém dílu, tuším že 6., ho i přímo jmenovali :) )

Dávám 9/10 a z nových letošních seriálů je zatím rozhodně nejlepší - alespoň z těch, které jsem viděl. :tleskani
Naposledy upravil Slash_luke dne 21. 7. 2016 18:43, celkově upraveno 1
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 21. 7. 2016 18:40

Ertefol píše:2holubek: On ale mluví o SuperGirl ;) Já Flashe odložil někde v půlce první sezóny, ale musím to dokoukat, spousta známých mi nezávisle na sobě tvrdila, že je to super.

Ted uz ten prispevek dava vetsi smysl :D

Ja porad jeste Kimmy, do toho se mi tu objevilo Adventure Time, coz se jevi jako poradna silenost, BoJack Horseman, ktery vypada taky k svetu (ty informace o Hanku Moodym nelhaly), Parks and Recreation a Mr. Robot. Jen nevim kdy to sledovat, kdyz jsem pozadu i s Rayem Donovanem - jedinnym mym letnim serialem.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Slash_luke 21. 7. 2016 18:47

Adventure Time je pecka! Působí jako čistě dětský pořad, ale nejvíc si ho užijí právě dospělí :D . Spousta dílů je i dost filozofujících o celkem vážných otázkách (i když často podaných humorně)
Díky za připomenutí, už jsem pár dílů pozadu
Parks and Recreation je jeden z těch delších seriálů, které jsem vydržel bez donucení dokoukat až do konce. A po jeho dodívání jsem měl takový ten smutný nostalgický pocit (když se loučíte s něčím, co vám přirostlo k srdci)..podobně jsem to měl kdysi třeba se Scrubs, ti mi pomohli se vyrovnat s rozchodem :D - sjel jsem to celé snad ani ne během jednoho týdne.

Mr. Robot vypadá dost dobře, na to mrknu
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 21. 7. 2016 20:14

Mr. Robot sleduju už od začátku, docela super. Druhá sérka zatím totál WTF, mi z toho jde hlava kolem, jakej je to chaos.

Ray Donovan mám ve wishlistu, ale kdy se k tomu dostanu..
Zatím, páč je léto, je toho málo..
Mr.Robot\
new amsterdam\
Power\
Preacher\
The Knick\
The Last Ship\
Tyrant\
ZOO\

Amsterdam je pár dílů, ale připraveno, Knick mi chybí dvě třetiny druhé sérky, super séroš. A zbytek aktual.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 21. 7. 2016 20:26

Ježiš, The Last Ship vlastně začalo... Musím pak nakoukat.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Trey 21. 7. 2016 22:31

Nová série Mr.Robot už začala 8-D? Tak to musím zítra dohnat.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 22. 7. 2016 05:40

Joo hoši, není od věci mít profil na trakt.tv či alternativách :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Trey 22. 7. 2016 17:12

Od té doby co zpoplatnili Episodecalendar nad 20 seriálů tak mám smůlu, né že bych nemohl starší věci odstranit, ale :mrgreen:
No a dneska jsem udělal velkou chybu, nějak jsem zapomněl na Mr.Robot a pustil si prvně Attack on Titan..obávám se že víkend je v trapu.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 22. 7. 2016 22:07

Právě proto, že zpoplatnili episodecalendar, jsem přešel na trakt. :-) A dobře jsem udělal. :D Sice ten nezvyk při přechodu, ale pak jsem tam naházel všechno a dokonce i hodnotím tam filmy mimo jiné, abych měl přehled krom čsfd.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 23. 7. 2016 09:54

Taky jsem po zpoplatnění přešel na trakt. Naházet to tam byl vopruz, ale od té doby slouží dobře, byť mi episodecalendar přijde stále přehlednější a rychlejší. Ale to je taky tím, že mi stačí jenom výhled a zaklikávat viděl/neviděl. Hodnocení, komenty a kdo ví co všechno, nepotřebuju.

Filmy leda by někdo udělal script na import z csfd...
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 23. 7. 2016 12:20

Jsi napsal úplně přesně můj názor. :D Vopruz naházet (páč asi tak 120 seriálů možná bylo), ale byl jsem radši za ten přehlednější a rychlejší, kde stačilo kliknout viděl/neviděl a hotovo. Seriály taky nehodnotím, jen ty filmy jsem dal, no.. Ale já moc filmů hodnocených nemám. Si všechny nepamatuju a hodnotím, když si vzpomenu.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 7. 2016 00:30

Po letech jsem sjel StarGate: Universe a jako mile mne překvapilo, jak dobrý to je seriál.
Když jsem ho viděl v premiéře, hrozně jsem ho žral, pak jsem se na něj pokusil kouknout rok, nebo dva nato a přišlo mi to (hlavně prvních několik dílů) dost utahaně a vzdal to, ale dneska? Skvělé! Dobré charaktery, dobrá kamera, stále moc pěkné efekty, zápletka jako víno - fakt škoda, že to museli utnout a nedostali ani šanci natočit celovečerák aby to celé tak nějak uzavřeli. ale nevadí, i tak zážitek.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 29. 7. 2016 18:09

To uz bych asi nedal...

Pred par dny jsem videl tohle

A az ted jsem zjistil, ze je to podle skutecneho zapisu ze soudu https://imgur.com/a/skffp :D
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 7. 2016 19:29

Proč ne? Jenom dvě sezóny - to uteče jako voda. Krom toho první tři díly přestříhali, zbouchli je dohromady do dvoudílu a tím to dostalo mnohem lepší tempo.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka