Na Youtube na mě vyplivlo, že Supergirl má crossover s Flashem. A protože mám Flashe docela rád a tohle je jen jedna epizoda, rozhodl jsem se, že i přes dost pochybné dojmy z pilotního dílu si tenhle díl (S01E18) stáhnu a kouknu na něj.
BOŽE TO JE ALE PÍ*OVINA!!!!
Jako jsem zvyklý na ledacos a svého času jsem skousnul i papundeklový Farscape (který byl s postupem času lepší a lepší), nebo usledoval skoro všechny Arrow, ale tohle je fáááákt děsný odpad. Nejenom že herecky to je jak sledovat dětské divadlo, ale taky provedení, respektive souboje Supergirl + Flash proti LIvewire + Banshee zkrátka nedávaly vůbec smysl! Jeden by čekal, že když na straně dobra je dívka z oceli (skoro doslova nezničitelný tank srovnatelný se Supermanem (překvapivě)) a Scarlet Speedster, který dokáže dávat rány pěstí nadzvukovou rychlostí (což dává kinetickou ránu srovnatelnou s výbuchem vodíkové bomby v kapesním provedení přímo do xichtu) a dovede se pohybovat a reagovat tak rychle, že všichni ostatní prostě okolo tak nějak stojí s na druhé straně silově podměrečnými antihrdinkami, které by ranou pěstí do obličeje srovnal každý průměrný chlap - prostě mi hlava nebere, proč si na to museli vynahradit dva souboje, přičemž v ani jednom to pro klaďase nedopadlo zrovna slavně...
Pořad pro blbé barbíny, které se mohou zalykat svým feminismem a říkat si, že i ony mají své superhrdinky bez bázně a hany - to, že ten seriál je z filmařského hlediska škvár, který by neobstál ani za první republiky, to už je vedlejší. Je to růžové, blbě napsané, debilní - nedotýkat se ani desetimetrovým klackem.
EDIT// A ještě jsem zapomněl - je tu evidentně nějaká romantická vložka. Samozřejmě jsem viděl jen jeden díl, takže mi unikl nějaký ten zcela určitě zapeklitě zapletený vývoj vztahu, ale jako... no, stačilo mi to a kvůli skoro konstantnímu facepalmu jsem měl docela problémy něco vidět - bohužel zvuk šel furt dál
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short