Seriály

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 22. 5. 2015 16:19

Supergirl - pilot docela usel doufam ze se to bude jen zlepsovat a taky doufam ve flash/arrow/supergirl crosssover :)
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 5. 2015 22:10

Jako koukl jsem na to a měl jsem skoro celou dobu nutkání dělat facepalm. Je to natočené dost naivně, zkratkovitě a s divným střihem, asi jako před 15 lety. V dnešní době mi to přijde spíš tak nějak dívčí seriál. Koukám na ledasjaké kraviny, ale tohle hádá nepřežije první sezónu.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 23. 5. 2015 23:07

skoro jsi me vystihl , naivni , divna a zkratkovitá (zajimava vlastnost) asi proto se mi to libilo
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 25. 5. 2015 08:51

"V dnešní době mi to přijde spíš tak nějak dívčí seriál" - však on Supergirl je primárně dívčí seriál, což znamená, že tam holt budou věci, nad kterými chlapi asi budou převracet oči :D
Já osobně se Supergirl nejspíš vyhnu - hlavně proto, že nijak zvlášť mě nezajímá ani její komiksová předloha (Supermana/Supergirl moc nemusím), takže moc nepočítám s tím, že by to u její seriálové podoby bylo jinak.

Ale na druhou stranu doufám, že se uchytne a udrží si i nějakou rozumnou kvalitu. Přece jen, co se komiksových seriálů týče, tu máme dost "sausage fest" a holky to už může pochopitelně i celkem štvát :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 5. 2015 11:41

Imho není v komixu Supergirl... jak bych to řekl, více "obdarovaná"? Prostě kozy jako vozy? ;)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Slash_luke 25. 5. 2015 11:50

No to záleží na tom, kdo ji zrovna kreslí, ale spíš ne.

Možná si ji pleteš s Power Girl (což je vlastně prakticky to samé - sestřenice Supermana, ale z jiného "vesmíru")- ta je mívá opravdu jako vozy :D

Obrázek
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Trey 28. 5. 2015 14:58

Přes poměrně zvláštní asociaci jsem se dostal k Narutovi, velká chyba :mrgreen: , i když jsem přeskočil 75% fillerů, stejně mě to pomalu na měsíc a půl vyřadilo od jakýchkoliv jiných činností, teď jsem to konečně dohnal, takže už budu poslední serii/serie sledovat se zbytkem světa.

I když poslední díly Mad Men jsem si nemohl nechat ujít, překvapivě to nebylo nějak šokující, ale byl to dobrý, důstojný konec série.

A teď se konečně můžu pustit GoT, když ty díly unikly tak jsem si říkal že radši počkám abych pak "netrpěl" měsíc, no nakonec jsem si díky Narutovi udělal zásobu 7 dílů :-) .
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Cru4l 28. 5. 2015 23:37

Ozkoušel jsem Supergirl a musim říct.. je to strašný :-D Hrozně mi to připomnělo nekoukatelnej Smallvile. Naprosto šílená choreografie soubojů (ta holka se fakt neumí hejbat při boji). Maximálně mě pobavil Deain "Superman" Cain v roli adoptivního otce a Ally McBealová jako mrcha z novin. To jsou tak ale všechna pozitiva pilotu. Nedávám tomu moc dlouhýho trvání a zruší se to.
Cru4l
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 29. 5. 2015 07:43

Druha serie Danger 5 zpocatku trochu wtf, ale opet super, hlavne druhy dil byl narez a zda se mi, ze i trochu pritvrdili (He's Johnny Hitler. He hates books and juice.) A pekne me ti hosi australsti dostali, kdyz jsem v predchozich epizodach hledal sceny, ktere tam vubec nebyly :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 5. 2015 22:44

Black Books... naprostá haluz :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 16. 6. 2015 08:53

Necekal jsem, ze GoT dozene knizky u letos :-)
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 23. 6. 2015 10:23

Zacatek True detective zatim rozpacity. Ale byla to jen takova seznamovaci epizoda, verim, ze se to rozjede.
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 6. 2015 12:30

Zkoukl jsem zatím první dva díly Powers a pěkné. Jinak Penny Dreadful jde do finále a já jsem jako na trní :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 29. 6. 2015 20:38

True detective s02e02
spoiler:
Obrázek
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 29. 8. 2015 18:10

Vcera se na Netflixu objevil mnou ocekavany Narcos. A je to fakt pecka, jak jsem cekal.

http://www.csfd.cz/film/56207-narcos/
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka