Vaše tvorba - filmy,hudba,...

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 25. 7. 2008 21:44

zdravim vsechny a zaroven dekuji za nazory.

je jasne, ze je to prvni pocin, nase zahrivaci kolo. vim o mnoha chybach, ktere jsme udelali, ale na ty se chci zamerit az u pristiho projektu, nyni uz kratkometrazniho filmu. snad sklidi lepsi ohlasy nez nas fiktivni trailer, ktery ale zas tak spatne nedopadl (alespon myslim). ma to byt jen recese, nic seriozniho, jak psal Smoke, zkousli jsme praci s kamerou a striznou. kazdopadne nabrali jsme nejake zkusenosti a ty jsou jedine k dobru.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 6. 12. 2008 15:08

pracuji na DNB remixu k soundtracku k final fantasy advent children konkretne s timto motivem

az bude hotovo uploudnu
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Hurricane 9. 12. 2008 21:41

Tomkalhotka:

woo, tak to potom sem musis urcite hodit... :D Ja som taktiez rozmyslal ze spravim nejake FF song v drum&bass style. Rozmyslal som hlavne nad hudbou z prveho FFXIII traileru. :kuk:
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 30. 7. 2009 21:49

Dneskem jsme spolu se Smokem vytvorili nas dalsi filmovy pocin - jak jsem psal pred rokem, jde o kratkometrazni film. Jeho jmeno je Terra (Zeme) a pojednava o zasahu cloveka do prirody. Zanr je tezko popsatelny, sam bych to nazval jako experiment s obrazy, vsak uznejte podle sveho. Byl bych moc rad, kdybyste napsali sve nazory, kvuli tomu tocime :).

http://www.edisk.cz/stahni/37905/Terra_ ... .23MB.html
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Majorus 30. 7. 2009 22:17

Kouknu a hned napíšu názor!

Tak. Je tam pár zatraceně pěkných záběrů, hudba je fajn. Jako celek mi to přijde takové nijaké. Střídající se obrázky, které spolu zas tak nesouvisí. Paar je supr, jenom ses měl oholit :D Nijak víc to hodnotit nemůžu, protože tohle jsem si z toho odnesl :)

Každopádně keep it going!
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Paar 30. 7. 2009 22:45

Diky za nazor. Jak jsem uvedl, jde o experiment s obrazy, tudiz na nejaky super pribeh se nehraje. Clovek musi mit trochu te fantazie, ale zase na druhou stranu myslim neni tak tezke pochopit, o co jde (zvlastne, kdyz jsem to v predchozim prispevku natrknul). Jsem ale rad, ze zbytecne nechvalis, prispevky tveho typu mam radeji. Oholit jsem se mel, to mas pravdu - vsak jsem si to pak vycital, ale znovu se mi to delat nechtelo :-D.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod includes 30. 7. 2009 23:17

Náhodou, osobně se mi líbí záběr na list, který se poté změní na záběr na "bordel" za ním :) Paarův úšklebek nakonec, ten tomu dodává korunu ;)
Vím, že technika profesionálů a ta vaše, to je něco rozdílného, chvílemi se mi zdá, že se docela klepe kamera, jinak se mi to docela líbilo :) Ale nějaký extra příběh jsem v tom neviděl, směs záběrů na krásnou přírodu, další na Ostravu atd.

Hodnotit se dá lehce, ale vytvářet takovouto věc je uplně něco jiného, přesto palec nahoru :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 31. 7. 2009 10:26

Nektere zabery jsou rozklepane hlavne proto, ze stativ pouzit nesel - a to bud z technickych duvodu nebo proste nebyl cas, nektere zabery (napr ptaci na strese) jsou improvizovane a postavit stativ by trvalo. Cekali jsme pak dalsich desitek minut, ale podruhe uz nevzletli.
Jinak je to samozrejme amatersky film, s profesionalni tvorbou se nemuze rovnat, preci jen na to nemame vybaveni ani penize.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Majorus 31. 7. 2009 12:28

Ale určitě pokračujete, tomuhle horzně fandím. Koukal jsem na tu kameru co máte a teda docela sem zíral,není to nic levného.
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Smoke 31. 7. 2009 15:30

Kamera je z druhé ruky, takže byla o něco levnější. Je to Paarova kamerka, obraz má docela pěkný, ale chtěli bychom dřív nebo později něco lepšího. Pak taky mikrofon atd. abychom si mohli dovolit i nějaké dialogy apod.

Jsem rád za vesměs pozitivní ohlasy, určitě se budeme snažit zlepšovat a hlavně točit dále :)
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod DevAstor 5. 8. 2009 12:56

kamarád dělá docela zajímavé stop motion, poslední: http://www.youtube.com/watch?v=-_GvyUmOe20
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 5. 8. 2009 13:13

Hodně vymazlené :) To se mi líbí :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DevAstor 5. 8. 2009 13:32

a malý bonus ať je to teda něco ode mě :) vzpoměl jsem si na svůj starý pokus s mikrofónem 8-D tak jestli se chce někdo pobavit: http://devastor.sweb.cz/die_from_the_fear.wav
fanoušci dúmmetalových ramštajn nebo alternativy s krapet sujcide tendencemi by mohli být potěšeni :mrgreen:
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 10. 8. 2009 09:21

Hm. Nelze to sice označit čistě za moji tvorbu, ale je to cover Summoning - Mirdautas Vras. Co, že bych na tom chtěl coveřit, když jsou tam akorát trubky, bubny a growling? Poslechněte si sami... :-))

Mám se ještě co učit, rozhodně to není dokonalé (a lidem, kteří nemají tenhle styl hudby rádi to neřekne už tuplem nic), ale na to, že se growlit učím rok. :-))

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Raider 10. 8. 2009 10:33

Zvuk je to pěknej.) každopádně tuším asi že ten growl děláš trošku potichu... správnej musíš zařvat... a když vypracuješ řvanej... tak to ti potom dá šíleně možností
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka