Anime

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod LaughingMan 12. 11. 2006 12:25

Rick Deckard píše:Navíc mi hodně sedne styl, kterým je to nakresleno. Prostředí se utápí ve stínech a tmavých barvách. Lidé jdoucí okolo Lain jsou jen rozmázlé čmouhy nebo jen vykreslené postavyčky v jednotné tmavé barvě. Zatím co Lain je plná barev.
/quote]

JJ a taky se mi líbí ta práce se zvukem, tím myslím ty ruchy v pozadí, zvuk cvakání kláves u počítače, dopadající kapky vody, bzučení elektryckýho vedení a dotoho ta hudba to všechno výborně podtrhuje atmosféru.
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
LaughingMan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 12. 11. 2006 13:15

Po druhém dokoukání první epizody jsem přišel na to, že ta grafická stránka hodně připomíná hru Killer7. Asi jenom náhoda.

Present Day, Present Time Hahaha
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 19. 11. 2006 14:54

Asi pred tydnem jsem videl Naruto Movie- krasa :P :) ... ve srovnani se serialem dokonalost :o ale komix je stejne nejlepsi :P
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Raider 19. 11. 2006 15:17

Naruto movie 1???to bylo dobré ale 2 se mi moc nelíbilo.....
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 19. 11. 2006 18:30

1? 2? nevím, ale spíš to byla jednička (bylo to o princezně, která byla zároveň herečka a asi od prostředka se to celé odehrávalo v zimě....)
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Raider 19. 11. 2006 18:37

jj to je 1.....dvojka stojí za shlédnutí ale je to nuda......ten film sem ukazoval i paarovi(pry se mu to líbilo)
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 19. 11. 2006 18:46

Tak to mě mrzí, že se nepovedla .... ale ať jí zkazili jak chtěli, horší než Naruto seriál rozhodně nebude :D
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Raider 19. 11. 2006 19:09

omyl bude....a naruto seriál není zas tak špatný....některé díly se povedly(akorát mě štval jedna chvíle při SPOILER naruto vs. sasuke jak tam furt musel sasuke kecat o jeho minulostiKonec)
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 19. 11. 2006 19:14

COŽE!!!!?? horší než seriál??!!!
to se mi nechce věřit! , to NENÍ MOŽNÉ!!!! musím to sehnat!!!!
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Raider 19. 11. 2006 19:54

je to nuda opravdu....měl sem chuť hnedna začátku to vypnout
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mae-geri 20. 11. 2006 00:47

Tak jsem se dodival na Full Metal Panic! A dobre, myslim nacnu i Second Raid :)
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 20. 11. 2006 02:54

Nezna tu nekdo nahodou: Yu Yu Hakusho, Blue Gender nebo Captain Tsubasa! z A+ Anime? celej topic sem necet. diky
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Raider 20. 11. 2006 07:32

Yu YU hakusho je dobré to sem měl kdysi mánii......ale zbytek sem neviděl
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 3. 12. 2006 20:51

Lain dokoukána. Nepochopena, ale líbilo se mi to. Všechno dobře dopadlo i God dostal druhou šanci. Šťastné konce nemám rád, tohle však bylo něco jiného. Aspoň tak jsem to vnímal.

Někdy se na to budu muset podívat ještě jednou.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wiskas 24. 12. 2006 23:05

LaughingMan píše:Oh yeah tak to já taky Smile a viděl si už trailer co vydal ToTan? Vypadá to fakt úžasně. A kromě toho jsem taky hodně zvědav na Papriku od Satoshi Kona, který točí hodně zajímavé a osobité filmy.a/quote]

K čemu fansuby, viděl jsem oba originály. Ty textu snad nijak podstatný nejsou, a i kdyby tak si to nebudu spoilovat. Každopádně vypadá to úchvatně a mít možnost tak okamžitě beru lístek na premiéru. Bohužel se asi budu muset spokojit s BD-ripem :(

Teď jak je vidět z podpisu se dívám na Haibane Renmei, což je btw naprosto nádherná série a už několikrát jsem u toho měl pocit deja vu z Shadow of the Colossus. Že by to bylo stejným skladatelem?
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka