pouziva tu niekto Last.fm ? zaregistroval som sa tam, ale nejak sa do toho nemozem dostat, o co tam vlastne ide... nejake radia, ani mi nehra to co vlastne chcem...
Last.fm je hlavně na statistiku, plus já tam třeba zjistím, když vyjde někomu z mých interpretů nový album, případně tam bývají koncerty http://www.last.fm/user/Sasakr Na poslech to moc není, za to se platí, jen 30 songů máš gratis.
Poslouchá tu někdo 8-Bit, respektive třeba Crystal Castles nebo Kap Bambino? Vyrůstal jsem na kytarových záležitostech, ale cca posledního půl roku mě to strašně táhne k míchání s elektrem, první to byl Nu-rave a teď právě 8-Bit. CC budou v listopadu hrát v Praze a už se nemůžu dočkat, jejich koncerty jsou vyhlášené.
Poslouchal už někdo nový cédéčko od Linkin Park? Meteora je meteora, ale tohle je taky pecka! Z Nu-Metalu sice nezbylo nic, ale kažopádně je to hodně zajímavej počin.
includes: Já se jen bojím Alice, co ona předvádí na koncertech je dost šílené, tak snad mě tam nezabije.
weca: jednou jsem to sjel, takže zatím nemůžu moc posuzovat, Hybrid Theory a Meteora tímhle počinem určitě nebudou překonané, ale vyloženě mě zaskočila písnička Blackout- rapujicí Chester? Wut?
Já vím, že až přijde Chemist a Heady, tak nás tu rozcupují, ale mně Ti "noví" LP nějak nesedí. Možná je mám málo naposlouchaný, což určitě bude jistá věc, ale prostě jsem čekal naprosto něco jinýho a tohle mě zaskočilo ... avšak neříkám, že je to špatný, jen mě to v danou chvíli, možná i teď, trochu děsí ...