Jaký film jste viděli naposledy ??? (1)

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 9. 9. 2007 20:08

Šňup-slibně se tvářící film o feťácích,který bal po 10 minutách velice snadno odhadnutelný a jenom ukazovla život feťáků v dost nepovedeném střihu.Jediné,co mě potěšilo,byl výběr hudby.Smashing Pumpkins,Hellacopters atp.
3/10
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Gdgrutierz IV. 10. 9. 2007 11:52

Loupež po italsku 7/10
Pravidla podpisu nemají smysl
protože na ostatních fórech jsou povoleny:
obrázky,odkazy,webové či e-mailové adresy a fornátování
Gdgrutierz IV.
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Chemist 10. 9. 2007 13:01

Surf's Up - směle prohlásím, že to je nejlepší animák letošního roku. A teď to trochu vysvětlím... Začal bych luxusním stylem podání, jde vlastně o jakýsi paradokument, po celou dobu jsou hrdinové snímáni a zabíráni jako v dokumentu, ačkoliv jsou to tučňáci (:lol: případně kuřata či jiná verbež), všechno to působí maximálně realistickým dojmem - a to včetně animace (ačkoliv nejsem odborník), lahodí oku a přitom se tváří maximálně reálně (viz. scéna noční pochod džunglí). Hrdinové sami vědí, že jsou stále natáčeni, takže to dotváří jakýsi pocit reality show, ale všechno prostě působí autenticky.
Příběh je víceméně klasický - jít za svým snem. Ale je podán tak zajímavě, dojímavě, že se prostě neubráníte a v klidu si jej užíváte. A co teprva dojemné scény - nejsou to takové ty klasické plačky, ale když nastanou, možná trochu zamrkáte (nebo taky ne) -> celkový dojem je tak maximální. Nejdojemnější animák posledních let, přitom bych ho neváhal zařadit i mezi nejzajímavější filmy letošní filmové sezóny.
Já se bavil. 90%

// EDIT: A ještě jedna věc, která mě zaujala. Hlavní postavu namluvil Shia LaBeouf, jinak samozřejmě známý jako Sam z Transformerů. A Velkého Z namluvil svým krásným hlasem Jeff Bridges, působí takovým příjemným dojmem.
Ale kuře Joea si nesmíte nechat ujít ;)

EDIT 2:

Lookout - poměrně zajímavě vystavené drama, thrillerem bych to snad ani nenazýval. Nízkorozpočtový snímek s poměrně dobře napsaným scénářem, občasné klišovité prvky jsou zapomenuty díky skvělému výkonu Jeffa Danielse ve vedlejší roli slepce Lewise.
Tu hlavní má na svědomí Joseph Gordon-Levitt, mladý herec známý z některých teen komedií. Zde ale hraje zajímavou postavu skvělého hokejisty, kterému se po autonehodě (vlastní vinou) mění život a on se z obyčejného člověka stává člověk, který sám sobě připadá jako zbytečný.
A tak výstavba příběhu, jeho postupná gradace k závěru, v němž z vlastního handicapu dokázal náš "hrdina" vytěžit výhodu, poměrně stabilní výkony a šikovné opakování některých vět mírně smazává některá hluchá místa. Nebýt jich, byla by tato prvotina mladého režiséra Scotta Franka hodně vysoko.
Takto krásných 80%.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Heady569 10. 9. 2007 17:23

Transformers- na jednu stranu tucťák, na druhou má svoje kouzlo a zanechá dojmy a pocity, líbil se mi
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 10. 9. 2007 18:25

Mr. Brooks - hned zpočátku přiznám, že jsem k filmu přistupoval s určitou skepsí, což je bohužel to nejhorší, co můžete čekat. Jakmile si na film uděláte názor ještě, než ho zkouknete, znamená to, že v celkovém hodnocení to bude kapek horší.
Kevin Costner nepatří k mým oblíbencům a v těch brýlích na plakátech se mi vyloženě hnusil. Stejně tak úvodních pár scén, kdy prostě nevíte, vo co jde, ale postupem času se propadáte do víru obrázků...
A že je jich požehnaně, dvouhodinový snímek s plejádou herců, kteří za to stojí: kromě zmiňovaného Costnera ještě Demi Moore, Dane Cook, William Hurt nebo Reiko Aylesworth (která má tedy roličku opravdu maličkou, ale velice mě potěšila její přítomnost ve filmu ;)).
Film má neskutečný potenciál, ukazuje postavu geniálního šílence-masového vraha v nové tváři, Costner zde k mé nelibosti bohužel opravdu předvádí uvěřitelnou postavu, Demi Moore k mé libosti hraje až příliš inteligentní policistku, které se kulky vyhýbají a
sama je skoro nezničitelná. Možná úvodní hodina mírně pokulhává, ale následující hodina a hlavně závěr naplno zavrtávají do sedadel, přesně takový by měl být celý film.
A hlavně ten konec...na něj jsem opravdu čuměl asi takhle: :shock:
85% (škoda těch nevyvážených scén s Demi Moore)
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 10. 9. 2007 22:10

kral videoher, docela sranda ale nic seriozne 6/10 "frankenstein!!"

live free or die hard - smrtonostna pasca 4 s willisom 7/10, na klasiku 1/2/3 to nema ani zdaleka ale film to nebol zly..skor sa mu hodil nazov mission impossible 4
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Gdgrutierz IV. 11. 9. 2007 07:10

Znovu sem se podíval na Simpsny ve filmu 8/10 a Harry Potter Fenixův řád 9,9/10
Pravidla podpisu nemají smysl
protože na ostatních fórech jsou povoleny:
obrázky,odkazy,webové či e-mailové adresy a fornátování
Gdgrutierz IV.
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Logan007 12. 9. 2007 08:40

Věčný svit neposkrvněné mysli - 9,9/10 ..

Není co dodat. Prostě herecký výkon super, scénář super, režie super, ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Ertefol 12. 9. 2007 15:03

Jo, Věčný svit mě taky poprvé dostal. Možná to bylo i emočním stavem, načasoval jsem si to dokonale na 14. února (aniž bych věděl, o co ve filmu půjde)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Majorus 12. 9. 2007 15:05

Next-8/10 slušný film, škoda trošku podivnějšího konce, ale jinak mě moc bavil...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Logan007 12. 9. 2007 15:10

Ertefol píše:Jo, Věčný svit mě taky poprvé dostal. Možná to bylo i emočním stavem, načasoval jsem si to dokonale na 14. února (aniž bych věděl, o co ve filmu půjde)e/quote]

dneska jsem ho shlédnul znovu a nářez... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Ertefol 12. 9. 2007 15:17

Na druhé podívání je to možná ještě lepší :) Osobně bych řekl, že první shlédnutí šokuje a druhé je jen jízda na tobogánu emocí. Výtečný film.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Logan007 12. 9. 2007 15:36

myslím že by si to zasloužilo víc oskarů než muž na měsíci, který mi přišel slabsí....
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 9. 2007 23:33

vilder 2 - nudna teen comedy 4/10

transformers - perfekto, takto som si predstavoval celovecernz film s autobotmi, takmer lepsie ako povodny celovecerny animac z 1984 - 9/10
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Logan007 13. 9. 2007 19:35

včera jsem viděl film renesance... hodně povedený - 7,5/10 a teď se du vrhnout na man on the moon..
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka