Jaký film jste viděli naposledy ??? (1)

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majorus 19. 12. 2006 16:17

Skinny píše:MajorShitus: tak to většinou bývá že kniha je lepší a tohle je zrovna ten případ ale já HP stejně nemám rád takže se na knížku ani nechystámk/quote]

chyba chyba :mrgreen:
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Skinny 19. 12. 2006 16:19

MajorShitus: mě tyhle komerční záležitosti neberou :mrgreen:
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod OCELOTR 19. 12. 2006 20:55

Rick Deckard píše:[b]Temný Obraz (Scanner Darkly))/b]

Jo tak tuhle věcičku chci vidět taky, ale zatim šetřim čas na filmy DOMINO a SPOJENEC.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 20. 12. 2006 11:00

Pro mne je to nutnost :wink:
Nevím,jestli to mám dávat jako film,ale včera jsem sjel (lajnu ne) bonus DVD k Monty Pythonům The Holy Grail.Nasmál jsem se stejně jako u filmu a každému fanouškovi by nemělo uniknout.Scény dabované v japonštině,vezze Grálu sestavená v Lega,putování po 25 letech od natáčení po místech natáčení a spousta dalšího,včetně výroby kokosového ořecha a jeho použití.Opravdu doporučuju.
9/10
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Majorus 20. 12. 2006 11:21

Skinny píše:MajorShitus: mě tyhle komerční záležitosti neberou :mrgreen::/quote]

komerční? nic proti, ale ona to začal pssát v int.kavárně proto, aby měla na nájem...pochybuji že jí sláva natolik stoupla do hlavy a mimoto je to super knížka, nevíš o co přicházíš...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod includes 20. 12. 2006 14:26

Skrytá identita

Kdybych u tohoto filmu měl hodnotit pouze příběh, dostal by ode mne 8.5/10, jenže jak to bývá, typické americké zakončení filmu mi z něj zkazilo dojem :x ... 6/10
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Smoke 21. 12. 2006 23:42

Veselé vánoce
Film z války...nevím které asi druhé. No asi určitě. Po počáteční nudě jsem se docela bavil...Pekný film, ale nestihl jsem to shlédnout do konce....

7/10
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Skinny 21. 12. 2006 23:44

Nepřítel Před Branami
jóó´tyhle já můžu, hodně povedené i když už jsem to viděl několikrát pořád skvělé
84%
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Dani-Filth 22. 12. 2006 11:12

Rock of School a Hory mají oči.. Oba filmy stály za ten čas :-)
Dani-Filth
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wiskas 22. 12. 2006 11:55

LaughingMan píše:Wandafuru Raifu Zajímalo vás někdy co bude po smrti? Tento film dává na tuto otázku velmi zajímavou odpověď. Objevíte se v budově podobné staré škole, kde se vás zeptají, jakou vzpomínku by jste chtěli prožívat znovu a znovu a tu s vámi poté stejně jako filmovou scénu natočí, přehrají v kině a vy poté zmizíte. Skutečně zajímavý orginální filmeček točený takovou minimalistickou až dokumentární formou, která dodává filmu na uvěřitelnosti. Doporučuje 9 z 10 LaughingManů :) .s/quote]

Tak jsem se k tomu konečně dostal. Nápad je skutečně perfektní, ovšem zpracování pokulhává - je to moc dlouhé a po většinu doby se nic zajímavého neděje.

btw celý tenhle film ve mě evokuje tuhle scénu
Obrázek
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod LaughingMan 22. 12. 2006 20:30

Wiskas píše:Tak jsem se k tomu konečně dostal. Nápad je skutečně perfektní, ovšem zpracování pokulhává - je to moc dlouhé a po většinu doby se nic zajímavého neděje.

a/quote]

Mno jo na filmy, které jsou dlouhé a nic zajímavého se tam neděje, musí mít člověk náladu a mě do ní styl tohohle filmečku zrovna přesně sedl.
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
LaughingMan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bitskull 25. 12. 2006 09:50

Casshern 2004 - Dobrodruzne akcni sci-fi drama s nadechem comixu. Skvele vizualni zpracovani. Prostredi mi misty pripomina atmosferu z Fallouta (roboti, zdevastovana mesta). U me 69%, par scen je zbytecne zdouahvych a sem tam clovek hned nepochopi co se deje. Ale na to uz sem si u japonskych filmu tak trochu zvyknul ( csfd ).
Playstation 3, Nintendo Wii, Phenom II X3 720BE + Radeon 4850
bitskull
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ted 26. 12. 2006 04:19

Jak na věc - ale jo, docela dobrý a hodněkrát jsem se upřímně zasmál
Asi změnim způsob života...PC dvacet jednotek :twisted:
Welcome to the underbelly of modern civilization.
Ted
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mr.Hitman 26. 12. 2006 15:05

Ted píše:Asi změnim způsob života...PC dvacet jednotek :twisted:-/quote]

:lol:
"Michael Jordan plays basketball. Charles Manson kills people. I talk. Everyone has a talent." - Nick Naylor
Mr.Hitman
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bitskull 26. 12. 2006 21:35

Devil Wears Prada, The - pritelkyne dostala pod stromecek stejnojmenou knihu a dnes ji docetla, takze sme po obede zkouknuli i film. Podle jejich slov to "halivudsky" zidealizovali a zromantizovali, cimz to ztratilo na drsnosti a nebylo to uz ono :) 60%
Playstation 3, Nintendo Wii, Phenom II X3 720BE + Radeon 4850
bitskull
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka