Jaký film jste viděli naposledy ??? (1)

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 2. 2006 00:49

2jezek: Ohledne Jacobs Ladder - je to o chlapkovi (Jacobovi) na kterym byla za valky ve Vietnamu zkousena droga Ladder na posileni zurivosti v boji. Jacob potom uz ani nevi co je realita a co je jenom jeho predstavivost - jo a konci to (aspon pro me) dost necekane. Podival sem se na to hlavne proto ze sem nekde cetl ze tohle byl film ze ktereho si v Konami vzali priklad pro Silent Hilly a musim teda rict ze me dost prekvapilo kolik je v tom filmu na ne narazek. Jinak sem po tomhle filmu taky zmenil nazor na Tima Robbinse ktery to zahral hodne dobre.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod elfkam66 19. 2. 2006 12:20

Sniper-sice staré,ale holt dobré. Jo a potom jsem se dodíval na SAW2-masooooooooo!
Tak jsem tu po dlouhe dobe, snad se tu udrzim ;-)
"It's better to burn out than to fade away..." Kurt Donald Cobain, Nirvana
Peace, Love, Empathy
elfkam66
Rampage

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 19. 2. 2006 18:08

Saw 2 sem nedavno videl v kine a nic moc. Vice toho sameho automaticky neznamena, ze celek bude o to lepsi. Jednicka stavela na originalnim zasazeni deje, napadite brutalite a konci, ve dvojce ani jedno z toho uz nefunguje.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mr_wawra 19. 2. 2006 18:31

Ocelot:
Jo, ten avatar opravdu je z Duck Tales, akorát já to hrál na 386, takže s C64 jsem nikdy neměl co dočinění.
Tady mám schovaný intro z tý hry (bez zvuku): http://wawra.chytrak.cz/nocomment.html
A že na tebe Clockwork orange působil tak jak působil, to je opravdu záměr.
Mý prarodiče byli při sledování nejdřív taky zhnusení (Ježiš, to se mi ale vůbec nelíbí), v druhý polovině filmu už s napětim čučeli a konečný hodnocení: Sice lehce depresivní, ale dost zajímavý. Že je kniha z roku 1962 a film z r. 1971? Hm, tak to je ještě zajímavější
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 20. 2. 2006 15:33

Taky jsem to dal taťkovi přečíst.Byl z toho dost zhnusený,ale chtěl mi udělat radost,že to dočte a druhou a třetí třetinu knihy zhltnul jedním dechem.
Jinak jsem přez víken zkoukl pár filmů"Večeře s April-docela povedené,ale nudně natočené sociodrama o rodičích a dětech,Krotitelé upírů-kung-fu mlátička s docela povedeným koncem a infantilní komedii styl Shrek-7 trpaslíků.Je to ale normálně točený film,nic kresleného nebo počítačového.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod X-men 21. 2. 2006 10:42

Poslední:říše vlků, celkem to šlo
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker
X-men
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 21. 2. 2006 14:26

Viděl jsem dva filmy. Manderlay(Lars von Trier - 2005) a Lovci Dinosaurů (Sound of Thunder - 2005)

Tak jako vždy Lars von Trier poukazuje na omezenost, předsudky, lidského konání a jeho význam a dopad, tak i u druhého dílu trilogie tomu není jinak. První díl s trilogie nese název Dogville (2003)

Celkem jednoduchý a přímočarý film, po kterém při odchodu s kina máte "čistou" hlavu. Děj se odehrává ve vesnici, kde ještě stále vládne ruka bílého otrokáře, ač otrokářství je zakázáno už 80let.

Ikdyž se film odehrává v prostředí otroků a otrokářů, spíš je o lidské typologii osobnosti. Je o tom, že ikdyž si někdy myslíme, že pro někoho chceme a děláme to nejlepší, nemusí to nutně znamenat, že i on to tak cítí a chce.

Obrázek

Duhý film Lovci dinosaurů bych nijak nekomentoval, nestojí mi za to, snad jen, že to byla neskutečná slátanina neuvěřitelných blbostí!
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod jezek 21. 2. 2006 14:49

Na Manderlay se nemůžu dočkat.Dogville je úžasná věc a Manderlay mě doufám nezklame.
Lovce dinosaurů vidět nechci.Četl jsem původní Bradburyho povídku a někde jsem zasleh scénář Lovců v kostce a asi je to další Hollywoodská zprasenina.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod dr.miša 21. 2. 2006 15:42

Tak, tak - Hollywoodská zprasenina, nic jiného, fakty běs.

A ten Manderlay by tě nemusel zklamat, není to nijak náročnej film (tim samo nechci říct, že nezmákneš náročnej film, ale já jich v poslední době dal tak trochu moc) a myslim, že Lars von Trier nabízí tolik rovin, že si něco najde každej.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod jezek 21. 2. 2006 15:49

On ani Dogvill není moc náročný filmeček.Když se nad ním zamyslíš,tak je konec jasný hned asi v první třetině.Ale stejně si ho vychutnáš a nakonec(aspoň mě)trochu překvapí.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Axel Coon 21. 2. 2006 16:25

mno já jsem teď shlédl SAW1, a totalní psycho.... super filmek
ABF forever
Axel Coon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod elfkam66 21. 2. 2006 17:12

Axel Coon píše:mno já jsem teď shlédl SAW1, a totalní psycho.... super filmekl/quote]

Přesně tak... Hello Axel,i wanna play a game...GAME OVER. :mrgreen:
Peace, Love, Empathy
elfkam66
Rampage

Odeslat příspěvekod Tidic060 21. 2. 2006 18:13

Poté co se mi pod ruku dostala SAW2 musel jsem se podívat nejprve na SAW1 (tak psycho film jsem neviděl) jsem se podíval na SAW2..oba filmy doporučuji shlédnout
Beyong and Belief : fact or fiction
Tidic060
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 21. 2. 2006 19:21

SAW 2 se mi také moc líbil....super film :mrgreen:

Tenhle smajl je best :mrgreen:
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod elfkam66 22. 2. 2006 09:01

Samotáři...zajímavý český film. Hlavně zhulený Macháček :D
Peace, Love, Empathy
elfkam66
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka