Díra u Hanušovic (2014) - viděl jsem upoutávku v kině, tak jsem se na film vydal a co no, nic no

dost mě překvapil
Miroslav Krobot, že tuhle tragédii má na svědomí právě on. Sakra fix, takhle to přeci vůbec na vesnicích nevypadá, možná dílčí osudy konkrétních lidí, ale rozhodně ne obecný pohled na život v malých obcích. Herecké výkony na bodu mrazu, propletenec 8 lidí jak v Aktech X - vidím na plátně lidi, jak otevírají pusy, pohybují se z místa na místo a nic - prázdno.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- _-_-_-_-_-Pojedeme k moři (2014) -
Jirka Mádl měl v hlavě dobrý nápad, potenciál jak prase, nevyužil ho a provařil šanci, nabídnout českému divákovi něco nového, neotřelého. Dost jsem se na film těšil, o to bylo větší zklamání. Buď jsem ztratil dítě v sobě a nebo nerozumím dětskému, klučičímu pohledu na svět. Přesto - nemyslím si, že prožitek malého kluka (11let) je takový jaký je podáván ve filmu. Nevěrohodné uhozené dialogy vmáčknuté uměle mladým kluků, kteří přeci mají tu schopnost být bezprostřední.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- _-_-_-_-_-Mno a taková spíš ženská záležitost
Zakázané uvolnění (2014) - o tomto filmu jsem věděl dost dopředu a nemohu ho ohodnotit s dostatečným odstupem. Letní prázdniny strávené mimo jiné i ve společnosti s jednou z hlavních hereček
Zuzanou Stavnou. Celkem zajímavé komorní komediální drama na hranici divadelního/filmového představení.
Spíš taková zajímavost. Řešil jsem takový můj vnitřní spor, že a jsme spolu nic neměli, přesto jsem ji viděl nahou a co s tím budeme dělat

neudělali jsme nic

vlastně něco přeci, dali jsme si další rundu

Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.