Pročpak tento super seriál nemá svůj topic? Styl humory praktikovanej v BBT se mě osobně hodně líbí, neni to vše jen o alkoholu, ale je tam intelektuální humor...
Navíc Penny je vážně kočka...
Cože ?!? no tak to je fascinující... It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary... Hypotetical high five...................................... NICE!!
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy! http://dreamer.blog.doupe.cz/
dobrá byla v momentě když Sheldon "nemoh" mluvit... a přišel s tim notebookem...
Cože ?!? no tak to je fascinující... It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary... Hypotetical high five...................................... NICE!!
Shelton tam myslim na sebe strhava zbytecne moc pozornosti. Wolovitz je jednoznacne nejlepsi. No a Penny, urcite se ni kouka 100x lepe nez na tu nadheru z ITC.
mě se Sheldon líbí nejvíc... je to takovej správnej magor... a nejlepší sou ty jejich herní večery... Halo night válí...
Sheldon už mě začíná pěkně sr*át, protože veškerý jehno humor je založenej na tom, že je to totální asociál a to už se mi asi tak 10 posledních dílů opravdu zajídá.
Jinak Wolowitz asi vede, ale ostatní jsou si tak nastejno, jsou prostě skvělí a na Penny je radost koukat
Můj Twitter-> Majorus_hw
Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem
pravdou je že v první řadě byl shledon bezvadnej, ale v tý druhý už to neni ono...
Tak uz to taky sjizdim, zatim 10. dil, 2. serie. Jinak Penny je neskutecna kocka vzdycky se tesim na sceny, ve kterych vystupuje ona. Jinak k Sheldonovi - souhlasim, taky se mi zda, ze ma nejak hodne prostoru, snad se v tom tvurci neutopi.