Starsi levny Handheld..

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 2. 2008 18:53

No nehodlam do toho dat vic jak 1500-1600Kc, myslim ze ji za tohle celkem bez problemu sezenu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 19. 2. 2008 19:20

No tak za tuhle cenu podle me k tomu koupis i jednu hru :wink:
A kupujes N-Gage a nebo N-Gage QD (snad se to takhle jmenovalo, pokud ne, tak myslim tu lepsi, novejsi verzi ) ?
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 20. 2. 2008 14:15

Urcite QD, je trochu peknejsi, vic vydrzi baterka a da se predpokladat ze bude novejsi. Navic v inzeratech tu starou sezenu hur.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 20. 2. 2008 14:28

Kdyby to melo byt jen na tu dovolenou, tak bych byl ochoten ti zapujcit GBA + nejake hry. Moc jich uz nemam a nevim, jestli by ti vyhovovaly, ale myslim, ze by postacily.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 20. 2. 2008 15:04

Ne to ne, dik. Spadne letadlo a kde ho budes hledat. :) Nebude to uplne jen na dovolenou (lete jedu na EURO), ale moc penez jsem do toho nechtel davat, protoze to opravdu treba doma pouzivat nebudu.

Ale 15 a vic hodinove cesty v busu do velice zprijemni.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Smoke 20. 2. 2008 15:17

_DAVE_: Jak jsem psal na Ebayi je přímo obchod, který prodává GameBoy Micro+pouzdro+ponožka+sluchátka i s poštovným za 1300Kč!!! Já jsem ho koupil a jsem nad míru spokojen!! Hry na Ebayi koupíš tak kolem 300kč!!!! Tady máš odkaz. Opravdu bych nad tím pouvažoval.
Je to od tohohle prodejce(zrovna tam nemá GBM :D )
http://stores.ebay.co.uk/b2-stores_Nint ... idZ2QQtZkm

Ale např. tady je další v poho:
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Nintendo-Game ... dZViewItem
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 20. 2. 2008 15:36

Ja vim, ale pokud nemam na ebay ucet a tuziz zadne hodnoceni, tak si nejsem jisty jestli mi to nekdo proda. Ebay jsem proste moc nezkoumal, je to stejne jako aukro?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Smoke 20. 2. 2008 17:41

Musíš mít účet v bance, ten zaregistruješ na PayPalu, pomocí něhož nakupuješ na ebayi. Klidně bych ti to mohl zařídit (popř. někdo jiný, pokud mi nevěříš, co já vím). Prodejci bych napsal ať to pošle na jinou adresu (tu tvoji) a ty bys akorát počkal... Stejně jako na aukru tam máš Kup hned nebo přihazuješ (u těch gameboyů je Kup teď)...všechny obchody jsem měl zatím v poho...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 25. 2. 2008 12:12

Jeste mam dotaz na vsechny Nintendaky, po bazarech lze velmi dobre sehnat starsi GBA-SP (ten otviraci), ale nikdo k tomu nedodava redukci na 3.5mm jack pro sluchatka. Nema to nekdo tak nejak navic, nebo nevi kde by se to dalo v OVe a okoli levne sehnat? Bez sluchatek je to nahouby, a kupovat tu redukci nekde za petikilo se mi fakt nechce.

Dik predem.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 25. 2. 2008 13:03

takze nakonec ses rozhodl jit do GBA? rekl bych dobra volba a hlavne momentalni vyprodej GBA kolem 3 stovek je nekompromisni +

s tou redukci bohuzel neporadim
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 25. 2. 2008 13:21

No nerozhodl, spis vezmu to, co se naskytne nejvyhodneji. Posilhavam po te NGAGE, ale kdyz sezenu GBA-SP s nejakou dobrou hrou treba za litr, tak ho urcite vezmu. Jde mi o to, aby toho GBA byla nejaka hra/hry at nemusim utracet dalsi prachy.
Jen me stve ta jejich redukce, nemohli tam dat proste 3.5mm jack jako u Micro? :evil:
Zbytecny nedostatek.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 25. 2. 2008 13:36

_DAVE_ píše:No nerozhodl, spis vezmu to, co se naskytne nejvyhodneji. Posilhavam po te NGAGE, ale kdyz sezenu GBA-SP s nejakou dobrou hrou treba za litr, tak ho urcite vezmu. Jde mi o to, aby toho GBA byla nejaka hra/hry at nemusim utracet dalsi prachy.
Jen me stve ta jejich redukce, nemohli tam dat proste 3.5mm jack jako u Micro? :evil:
Zbytecny nedostatek.

na tu NGAGE se vykasli
GBA+hry mas v inzeratech vsude plno .. nebal bych se koupit jenom GBA pac hry na GBA sou dneska za hubicku

ano konzolku vyuzijes parkrat do roka jenze u toho GBA sou ty hry aspon kvalitni narozdil od NGAGE
a vyuzijes GBA rozhodne dele

ja nevim jen sem zadal do vyhledavace a nasel sem toto 1600 te podle me s dvouma hrama neroseka
http://ostatni-elektronika-foto.sbazar. ... 04253.html
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 25. 2. 2008 13:59

No na te NGAGE muzu prehravat i filmy (nemam Symbianovy mobil), a hry jsou uplne zabapku, nebo rovnou zadarmo.

Vidim to tak, ze co se vyskytne, to bude. Ale sere me ta pitoma redukce.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 25. 2. 2008 18:38

Jinak s tema filmama na N-gage bych to nevidel jako moc velky argument, je sice pravda ze tam neco pustis, ale v celkem mizerne kvalite :( Ja osobne mam Nokii E61 a na film jsem se tam dival jednou a moc me to nenadchlo...A pokud se navic nepletu, tak N-gage ma horsi rozliseni displeje...Takze leda fakt takova nouzovka :wink:
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 26. 2. 2008 00:46

To souhlasim, filmy na Ngage.... s tim fakt nepočítej
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka