Starsi levny Handheld..

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Kaya 29. 2. 2008 01:08

HEEEJ tady se řeší N-GAGE??? Tuhle konzolku (N-gage classic) mám přes 4 roky a nedám na ni dopustit!!!
1.Některé n-gage hry jsou fakt pecky (Pathway to glory,system rush,worms world party,převázná vetšina her má multiplayer přes bluetooth) + možnost symbian,java,Gb,GBC a sega megadrive her přes emulátory které fungují skvěle
2.Perfektně se na ní píšou sms a tím padem je ideální pro icq
3.Filmy (spíš seriály ve formátu 4:3) přes Smartmovie např South park,simpsnovi a cerveny trpaslík vypadají pomerně skvěle + možnost skvěle čitelných titulků
4.Směšná cena přístroje

Nevýhody: výdž originální baterie,chybí foťák

n-gage je je prostě bombovní přístroj a na svou dobu byl nadčasový! Shaníš multimediální handheld za pár(!!!) stovek??? BER N-GAGE!!!
Friend Codes Wii: 7518 3572 1018 5500
Mario Strikers: 227734-289270

Friend Codes NDS:
Tony Hawk Sk8land: 3952-1664-8815
Metroid Prime: 2234-1739-4091
Mario Kart: 343677-035829
Tetris DS: 184388-847111
Kaya
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mu'fuccinWestcoast 29. 2. 2008 12:23

n-gage je maximalny brak....
mu'fuccinWestcoast
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 29. 2. 2008 13:02

mu'fuccinWestcoast - Myslim ze pro moje potreby plne postaci.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod mu'fuccinWestcoast 29. 2. 2008 13:11

jop, tak fajn potom : ) ale tak podla mna starsi gameboy je vzdy lepsi...lebo hry typu mario ta bude bavit hodne dlho...
mu'fuccinWestcoast
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 2. 2008 14:44

kdyz sem parival na NESu coz me bylo tak 10 tak me kdosi pucil game boye s nejakym mariem skoda ze nevim co to bylo zac ale bylo to bohovsky ... ty leveli hudba narez ..jezdil sem tam v dulnich vozikach prozkoumaval velikonocni ostrovy to byvavali casy :)

jenze pak prisel SNES kterej sem si pravidelne pucoval z nejakej pucovny a hry typu BONK me dostavali do hracskeho nebe
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 29. 2. 2008 15:02

Poud si prozkoumával velikonoční ostrovy, tak to byl Super Mario World 1, ale tam mi nějak neseděj ty vozejky... :? Leda že by sis to pletl s ponorkou.... :?
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod chazyk 29. 2. 2008 20:04

Kaya píše:HEEEJ tady se řeší N-GAGE??? Tuhle konzolku (N-gage classic) mám přes 4 roky a nedám na ni dopustit!!!
1.Některé n-gage hry jsou fakt pecky (Pathway to glory,system rush,worms world party,převázná vetšina her má multiplayer přes bluetooth) + možnost symbian,java,Gb,GBC a sega megadrive her přes emulátory které fungují skvěle
2.Perfektně se na ní píšou sms a tím padem je ideální pro icq
3.Filmy (spíš seriály ve formátu 4:3) přes Smartmovie např South park,simpsnovi a cerveny trpaslík vypadají pomerně skvěle + možnost skvěle čitelných titulků
4.Směšná cena přístroje

Nevýhody: výdž originální baterie,chybí foťák

n-gage je je prostě bombovní přístroj a na svou dobu byl nadčasový! Shaníš multimediální handheld za pár(!!!) stovek??? BER N-GAGE!!!
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 2. 2008 20:38

Tuuurek píše:Poud si prozkoumával velikonoční ostrovy, tak to byl Super Mario World 1, ale tam mi nějak neseděj ty vozejky... :? Leda že by sis to pletl s ponorkou.... :?:/quote]

jo byli tam ty voziky v dulnich levelech a velikonocni ostrovy sem taky prozkoumaval to je urco ono :)

edit : koukam na utube na smw a to neni ono bylo to na gameboye cernobile
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 1. 3. 2008 11:16

Je to vlastně Super Mario land... :oops: Sorry :oops: :)
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 4. 3. 2008 11:00

osobne mam k dispozici GBA SP, ke kteremu muzu pridat (za maly priplatek) flash kartu. kazdy urcite vi, k cemu slouzi flash karta.

funguje dobre, prodavam ho za 1000kc + 300kc flashka.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 4. 3. 2008 11:31

No je skoda ze ses neozval drive, SP jsem mel jako jednu z moznosti, ale hodne me trapila ta jejich redukce na sluchatka, kterou je dnes mozne sehnat snad za 400Kc coz mi prijde spis jako lichva.
No a nenasel jsem nikoho, komu by se treba valela doma pod posteli a dal by mi ji za nejake drobne.
Asi jsem mozna pomalejsi, ale v ramci SP nevim k cemu by mohla fleska slouzit. :) Mam za to ze se tam prasti hra, a nic vic to neumi.

No kazdpadne uz mam na ceste NGAGE za par supu. Kdyz se mi to nebude libit, tak ji zase poslu dal. :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Paar 4. 3. 2008 16:06

takze vis k cemu slouzi flash karta ;) . zazraky se nedeji, mozna by to umelo nejaky ten emulator ci txt soubor, primarne je to ale na hry.

je to skoda, zvlaste, kdyz uz se strasne dlouho prodava i toto

http://www.herniprislusenstvi.cz/gamebo ... e/217.html
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Předchozí stránka