Starsi levny Handheld..

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 18. 2. 2008 10:48

Mam takove dilema, jedu za par tydnu na dovolenou do celkem velke dalky, a uz delksi dobu premyslim nad nejakou minihrackou pro kterou prisel zrovna asi cas.
Mozna se tu opakuju nevim, ale v tehle "hrackach" se nevyznam takze uvitam kazdou radu.
Jde hlavne o cenu, nepotrebuju nic extra, a pouzivat to budu jen pri urcitych prilezitostech (cestovani).
Diky cene z kola vypadava PSP a DS. Primo reknu ze me zaujal GBA-SP (ten otviraci), a nebo Micro. Dale pak N-GAGE QD.
Vim je to mrtva konzole, ale za ty prachy je to defacto Symbianovy mobil a Sybianovych her je celkem dost, a za smesne ceny. Navic to umi prehrat filmy atd.

Doporuci mi nekdo neco? To Nintendo umi pouze hry, nebo je mozne na nem prehrat film ci jine aplikace? U toho utviraciho pry neni vstup na sluchatke, jak je to tam resene?

Dik moc rady.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 18. 2. 2008 10:54

No. GBA SP umí snad jen hry (možná na něj existují flash karty jako na DS, s nimiž by ty filmy šly, ale to se zeptej jiných :wink: ). Ano, GBA SP nemá sluchátkový vstup, tedy ne obyčejný jack. Musíš buď dokoupit speciální sluchátka nebo adaptér. GBA Micro ale běžný sluchátkový jack má. Jinak GBA SP je kompatibilní s GB/GBC, zatímco GB Micro se starými GB/GBC kompatibilní není...

//plís,odpusťte si citace takových dlouhých příspěvků,navíc,když na ně hned odpovídáte-Jezek
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 18. 2. 2008 17:13

Myslím, že GBA a pokémoni Ti na cestách poslouží krásně ;) ...
Mobil snad máš...volil bych GameBoy...a ještě jedna věc...v Datartu seženeš staré nové DS...za 2000Kč...což je cena GBA ;)... a máš to ... :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Clip 18. 2. 2008 17:25

2Hali32: no ono NDS za 2000 je dobry, ale on asi do toho nechce davat moc penez, jenze hra na NDS stoji kolem 1500... takze ono nejde brat cena DS, ale musi se k tomu pripocist tak 3000Kč za 2 hry, protoze s jednou si asi nyvystacis
Clip
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 18. 2. 2008 17:42

doporučuju Gameboy Micro. Na Ebayi ho koupím za 1300 s poštovným a pouzdrem...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 18. 2. 2008 17:47

Clip píše:2Hali32: no ono NDS za 2000 je dobry, ale on asi do toho nechce davat moc penez, jenze hra na NDS stoji kolem 1500... takze ono nejde brat cena DS, ale musi se k tomu pripocist tak 3000Kč za 2 hry, protoze s jednou si asi nyvystaciss/quote]

Do DSka šoupne v klidu...kartičky z GBáčka...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 18. 2. 2008 19:21

ja doporucuju nakej bazar a koupit DS nejlepsi handleth diky herni podpore skvele vyuziti mnoho titulu jak na DS tak GBA skvela cena .
moznost flash karet , skvela vydrz baterky podle se nevyplati kupovat GBA sp clovek neni tak bohatej aby si mohl kupovat levny veci :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod srato 18. 2. 2008 19:49

Nekdy chapu proc ma _DAVE_ o konzolistech tak nizke mineni ...
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 18. 2. 2008 22:30

**** - To neni pravda, mam nizke mineni jen o nekterych lidech co nechapou a neuznavaji nic nez ....... Vis co myslim, ale o tomhle ta diskuze doufam nebude.

DS - Chapu, ted to frci ale musim uznat, ze jsem asi trochu staromodni a moc nechapu k cemu konzolku s dvema dislejema a dotykovym ovladanim. Chci neco ve stylu GBM, proste at to vypada jak maly gamepad a uprostred je obrazovka. Nic "revolucniho" jak je NDS.

Mozna by mi nekdo pomohl kdyby vedel kde nejlevneji sehnat GBM micro, treba i bazar, nejakou akci atd. O nejlevnejsim vim na gamehouse, ale to je s par hrama dost velka investice.

Zatim mam na aukru prihozeno na N-GAGE ktera je za par babek, a hry jsou tam k dostani velmi levne. taky umi filmy atd.

Ale s nintentendem nehazu flintu do zita, i kdyz me ho stvou nedostatky starsich GBA. Ten puvodni nema podsviceny display - lol, a to otviraci nema vstup na sluchatnka, coz jej prodrazuje diky redukci.

Abyste me pochopili, snazim se za to moc neutracet, protoze vim, ze to pouziju 3x do roka, a kdybych za to mel dat vic jak rekneme 2500, uz to nebudu resit, a vezmu PSP ktere je technicky o 100let dale.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 18. 2. 2008 23:55

Podle mě pokud máš možnost, tak (jak už tady někdo řekl) nakoupit na eBayi....Pokud chytneš dobrou aukci, tak tě může GBMicro stát třeba i o polovinu méně než u nás....
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 2. 2008 08:45

Ups, ebay jsem jeste nezkousel...
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 19. 2. 2008 15:32

A muj Game Boy color koupit nechces? :D Dal bych ho levne,skoro zadarmo :wink: :D
Jinak - taky se primlouvam za GB Micro, ten je super :)
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 2. 2008 15:53

Ne to uz je prilis prehistoricke.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 2. 2008 18:10

Takze vypada to, ze vyhrala N-gage - paradoxne proto, ze je to vlastne propadak a da se koupit ve vybornem stavu za par babek. Navic je to docela multifunkcni zarizeni - proste Symbianovy mobil ktery ma klavesy rozlozene paradne na hrani. Jako mobil to ale pouzivat nehodlam.'

Kvalitni hry na Ngage jsem sice spocital na prstech rukou, ale jsou dostupne a navic Symbianove kousky vypadaji vyborne.
davam prednost takovym tem 2D rezbam ze stare skoly, nebo logickym hram. Nechapu ty trapne pokusy o 3D na mobilech jako je Tomb raider atd. Vypada to hrozne.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 19. 2. 2008 18:29

Ja samozrejme necekal ze na mou nabidku kyvnes, ale vis jak, zkusil jsem to:)
Jinak jsem sice byl pro GB micro, ale mam telefon se Symbianem a nektere hry jsou vice nez slusne...Presne jako Ty taky nezkousim ty pokusy o super grafiku, kdyz to ten telefon nedokaze utahnout tak nevim proc se stejne pokouseji...Muzu se zeptat za kolik N-Gage kupujes ( jsi koupil ) ?
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Další stránka