Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majklbig 13. 12. 2008 14:25

**** píše:Na jeden zatah jsem dohral The Warriors (uplne na jeden zasah to nebylo 13h32m, ale hral jsem to temer v kuse) a trapim se s finalnim bossem v Puzzle Quest - ten se snad ani neda porazit :(

Zrovna dneska jsem The Warriors rozehrál a zatím to vypadá zajímavě. Jak by si to zhodnotil?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod srato 13. 12. 2008 21:11

mne to bavilo opravdu hodne a pri hrani jsem vetsinou mel i spoustu divaku, je to dost rozmanite se skvelym pribehem a hlavne je tam suprova slangova anglictina a to mne opravdu potesilo
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 12. 2008 15:39

Na DSku jsem rozjel Chrono Trigger. Ta hra je proste BOMBA. A to musim podotknout ze jsem o tom driv slysel jen jako nazev.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 12. 2008 16:38

Ta hra si remake zasloužila. Psali že trochu přeleští grafiku. Stalo se?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 19. 12. 2008 20:05

N.Marko píše:Ta hra si remake zasloužila. Psali že trochu přeleští grafiku. Stalo se?
Já ten port chvíli hrál (po první time jump, pak nebyl čas :-( ) a grafika se téměř nezměnila. Co jsem četl, tak se změny měly dotknout jistých efektů, ty jsem ale ještě neviděl (jedním z dotčených efektů má být Lightning2 a ten na začátku jaksi nemám :D ). Na druhou stranu se mi líbí, že nechali původní grafiku (změny by měly být v oblasti efektů a práce se sprity - morfování, rozmazání, atd.), jež má SAKRA hodně do sebe ^^

Lo!Zza píše:Na DSku jsem rozjel Chrono Trigger. Ta hra je proste BOMBA. A to musim podotknout ze jsem o tom driv slysel jen jako nazev.
Další člověk, který ocení kvality jednoho z nejlepších JRPG všech dob. Jen tak dál :tleskani Naprostá božárna, ta hra mne přímo pohltila, její ústřední téma je geniální a značně kompexní. Já čekám na únor, kdy hra vyjde u nás...nechci ji upirátit, ale poctivě koupit (samozřejmě, je tu import, ale já na to jaxi nemám vše potřebné :-( ) :-]
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 12. 2008 20:54

Ja to chtel jenom zkusit, protoze jsem prakticky nevedel o co jde a jak uz jsem psal tak jsem o te hre jenom slysel a to jeste z rychliku. Ale to proste nejde nehrat.
Bohuzel otazku ohledne grafiky nemuzu rict protoze jsem puvodni grafiku nevidel.
Mimochodem pri prvni misi s Robem do tovarny mi na konci malem tekly slzy. :-(

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 19. 12. 2008 23:08

Lo!Zza píše:Ja to chtel jenom zkusit, protoze jsem prakticky nevedel o co jde a jak uz jsem psal tak jsem o te hre jenom slysel a to jeste z rychliku. Ale to proste nejde nehrat.
Bohuzel otazku ohledne grafiky nemuzu rict protoze jsem puvodni grafiku nevidel.
Mimochodem pri prvni misi s Robem do tovarny mi na konci malem tekly slzy. :-(
Jo, Robova část hry je dojemná jak prase. Před konečným soubojem budeš moci dělat sidequesty. Jeden z nich je opět v továrně (ale v jiné, konkrétně tam, kde byl Robo sestrojen) a to je taky HAFO dojemné...takovýchto momentek si ještě užiješ :-]
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 12. 2008 01:08

Aneb i stroje mohou milovat...
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 20. 12. 2008 01:11

No tak jsem si taky Chrono Trigger rozehrál. Byl jsem na něj dost zvědavý, protože kolem toho bylo dost rozruchu a já sám jsem CT nikdy předtím nehrál. No a musim říct, že (vim, že mě za to tady většina nebude mít ráda) mi to nepřipadá jako něco extra. Ale pěkně popořádku. Grafika je roztomilá, hudba pěkná... Začátek hry se mi líbil, třeba tu srážku s Marle (? doufam že se tak jmenuje), to mi přišlo dost originální... A co mě dostalo úplně byl chvilku po začátku ten soud, fakt dobře a originálně udělaný. Ale.. že by to zas tak něco úplně extra (třeba v porovnání s FF4)... I když nemůžu soudit, zatím jsem toho v CT moc nenahrál - berte tohle jako moje prvotní dojmy.
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 20. 12. 2008 10:08

C3nsuRED_cz píše:No tak jsem si taky Chrono Trigger rozehrál. Byl jsem na něj dost zvědavý, protože kolem toho bylo dost rozruchu a já sám jsem CT nikdy předtím nehrál. No a musim říct, že (vim, že mě za to tady většina nebude mít ráda) mi to nepřipadá jako něco extra. Ale pěkně popořádku. Grafika je roztomilá, hudba pěkná... Začátek hry se mi líbil, třeba tu srážku s Marle (? doufam že se tak jmenuje), to mi přišlo dost originální... A co mě dostalo úplně byl chvilku po začátku ten soud, fakt dobře a originálně udělaný. Ale.. že by to zas tak něco úplně extra (třeba v porovnání s FF4)... I když nemůžu soudit, zatím jsem toho v CT moc nenahrál - berte tohle jako moje prvotní dojmy.
Tvůj názor respektuju, začátek je takový volnější :-) Počkej dál :twisted: Nejsi sám, komu to nepřipadá nic extra a já to respektuju...ta hra staví na jiných hodnotách než FF IV, není tak emotivní (i když i emocí si tady užiješ, počkej na Budoucnout, chvilku po soudu :-] ). Ale co mne na CT dostalo, je šílená komplexita příběhu a naprosto logické propojení jednotlivých časových ér, události a dokonce i jednotlivých konců (hra jich má 15 včetně špatného a "technického" konce + onen DS exkluzivní ending)! Možná tě ta hra neohromí ani po dohrání, ale pak doporučuju...

http://www.chronocompendium.com - stránky věnované Chrono sérii, doporučuju Encyclopedia a Articles :-P
http://s14.zetaboards.com/ChronoCrisis/topic/369603/1/ - jedna moc hezká povídka o životě a depresivním konci jedné z hlavních postav CT..já z ní měl POŘÁDNÝ knedlík v krku :-S
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 12. 2008 13:09

Pockat torhame. Tech her je vic? Ja mel za to, ze je jen Chrono Trigger. A ony jsou ty hry 3 vidim. Tak to mam o zabavu postarano jeste na dlouho.
Me se strasne libi ze s tema postavama muzes jednat jako by byli skutecni. Prikladem bud zacatek kdyz si Marle chtela koupit nejaky sladkosi a rikala at na ni pockam, kdyz jsem se hned po rozhovoru hnul z mista tak me servala proc na ni jakoze necekam. :-D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 20. 12. 2008 13:27

Ad Marle: Ano, je to tak. A ještě se to promítne u soudu ;-) To se mi na postavách hodně líbí. A Robo je dosti dojemný, líbili se mi všichni. Hodně dobře napsané postavy IMHO :-] A taky se ti IMHO bude líbit fakt, že svými zásahy budeš moci měnit životy lidí i tvář světa (převážně v sidequestech) :-))

Ad Chrono série - jsou tři oficiální hry - Chrono Trigger (SNES, PSX, DS), Radical Dreamers (SNES,textovka, jen JAP coby distribuce přes Satellaview systém) a Chrono Cross (PSX, jen US/JP). K tomu máš hromadu modifikací Triggera, něco ke Crossovi a připravovaný fandovský projekt Chrono Crisis, který se má odehrávat po Triggerovi a Crossovi :-) A taky ROM hacky SNES verze Triggera, jako třeba CT: Prophet's Guile (příběh Maguse mezi bitvou v jeho hradě a příchodem Crona & Co. na Zeal - během hraní CT pochopíš ;-) ) nebo CT: Crimson Echoes (zatím demo, má se jednat o spojovací článek mezi Triggerem a Crossem). Takže, ano, je co hrát :mrgreen:

N.Marko píše:Aneb i stroje mohou milovat...
Zcela přesně :-)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Azalix 20. 12. 2008 18:18

nevie mi niekto poradit so Simpsonami? som sa zasekol v tovarni Daff na konci a neviem ako dalej ;) pls
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Majklbig 23. 12. 2008 14:43

Tak sem začal hrát na PSP Gun showdown. Nechápu jek tomu mohli hrát např. na Hrej.cz jen 5/10 jen kvůli údajně:"Neuvěřitelně zmršené ovládání, které dělá z jinak skvělé hry nehratelný paskvil" . To je naprostá blbost. Ovládaní není sice ideální, je něco na způsob Syphon filter (kde bylo skvělé), ale o něco málo nepřesnější. Ale jinak naprosto bez problému. Zatím mě to hodně baví.
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 12. 2008 15:52

Intro k FF: Disidia : http://www.gametrailers.com/player/43917.html?type=
Krása co? No a teť ukázka ze hry: http://www.youtube.com/watch?v=aoTdB0WTXX4
SE už neví jak sama sebe vykrást. Už jednou tu byl od nich pokus o bojovku (Ergheiz) a dopadlo to špatně. Zase jednou paskvil, s tou firmou to jde z kopce. Tohle hrát nebudu, zase takoví japanofil nejsem :-(
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka