Taky té pouhé konverze
CT trochu lituju, ale i tak je to pro mne jasná koupě
Chrono Trigger je prostě jedna z mých best of a prostě ji chci mít jako originál

N.Marko: dřívější verze
FF IV jsou malinko lehčí a to proto, že v DS verzi výrazně podlevelovali nově se přidávající postavy. Jestli si to dobře pamatuju, tak v GBA verzi se k tobě brzy po začátku hry (sháníš lék pro Rosu) přidá Tellah na lvl. 20. V DS verzi se k tobě přidá ve stejném okamžiku a na stejném místě, ovšem na lvl. 13

A je to znát. V DS verzi taky výrazně snížili encounter rate (méně časté boje), takže to levelování už tak rychle nejde...
Bossové v
CT jsou spíše o taktice než o levelu, Lavos budiž výjimkou. Tam se počítá nejen level, ale i vybavení

Logan007 píše:jo tak ta IV je sakra tezka... staci prvni vetsi zaporak a uz se potis a levelujes pred nim jak se da...

Ani mne nepovídej

Scarmiliogne (jeden ze čtyř hodně ostrejch hochů od Golbeze) mi na vrcholu Mt. Ordeals mi dal pořádně zahulit (zaje*aný statusy

), jednu chvíli jsem měl bobky, že ten fight pojedu znova... Ještě předtím Mom Bomb na vrcholu Mt. Hobs (přidá se k tobě Yang)...taky 2x Game Over a pak jsem ten fight doslova vyLUCKoval...

Ještě na začátku v podzemním vodopádu si mne dala ta chobotnice (Octomammoth), takže zase chvilka levelingu...ne,
FF IV NENÍ lehká