Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 11. 10. 2008 18:46

Tu PSX si necham na neskor,mam toho dost rozohrane a nestiham :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 10. 2008 20:13

Jsné :D mám stejný problém.

Zajímavé jak vsichni mají nejakou tu best-offku a snazí se vsechny dotlacit aby ji hráli taky. ;]
Nastestí jde vetsinou o opravdu dobré hry.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 11. 10. 2008 20:55

Momentálně na svém DSku hraji Final Fantasy IV a je to hodně na úrovni. A taky poměrně těžké, rozhodně těžší než taková VII :!:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 11. 10. 2008 21:23

jo tak ta IV je sakra tezka... staci prvni vetsi zaporak a uz se potis a levelujes pred nim jak se da... ;) ale je to poctive odvedenej remake, V i VI se ho snad taky dockaj... skoda chrono triggera a pouhe SNES konverze... aspon tam mohly naportovat FMVcka z PSX verze, kdyz uz nic a nebo vytvorit uplne nove.. :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 10. 2008 21:34

Co jsem koukal jak FFIV na DS vypadá, tak se jenom utvrzuji ze to DS si opravdu casem koupím. Jestli bude i FFVI tak je to 100% jistota :)
Hmmm jo, FFVII je oproti temto 8-16 bitum naprostá pohoda, ale treba CT mi taky neprisel nejak extra tezký. FFIV mám PSX port, nezdál se mi obtízný. Proste hraju a na co narazím- sejmu, nekdy sice napodruhý, ale to bývá kdyz se clovek zaplete do healovacího ciklu (obvykle kdyz nemá místní ekvivalent Cure All).

Teda abych nekecal, v CT bylo pár bossu u kterých jsem strávil nejaký cas, ale krome posledního to byla otázka taktiky nikoliv levelu.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 12. 10. 2008 01:12

Taky té pouhé konverze CT trochu lituju, ale i tak je to pro mne jasná koupě 8-) Chrono Trigger je prostě jedna z mých best of a prostě ji chci mít jako originál ;-)

N.Marko: dřívější verze FF IV jsou malinko lehčí a to proto, že v DS verzi výrazně podlevelovali nově se přidávající postavy. Jestli si to dobře pamatuju, tak v GBA verzi se k tobě brzy po začátku hry (sháníš lék pro Rosu) přidá Tellah na lvl. 20. V DS verzi se k tobě přidá ve stejném okamžiku a na stejném místě, ovšem na lvl. 13 :!: A je to znát. V DS verzi taky výrazně snížili encounter rate (méně časté boje), takže to levelování už tak rychle nejde...

Bossové v CT jsou spíše o taktice než o levelu, Lavos budiž výjimkou. Tam se počítá nejen level, ale i vybavení :-)

Logan007 píše:jo tak ta IV je sakra tezka... staci prvni vetsi zaporak a uz se potis a levelujes pred nim jak se da... ;)
Ani mne nepovídej :-/ Scarmiliogne (jeden ze čtyř hodně ostrejch hochů od Golbeze) mi na vrcholu Mt. Ordeals mi dal pořádně zahulit (zaje*aný statusy >:-( ), jednu chvíli jsem měl bobky, že ten fight pojedu znova... Ještě předtím Mom Bomb na vrcholu Mt. Hobs (přidá se k tobě Yang)...taky 2x Game Over a pak jsem ten fight doslova vyLUCKoval... :-/ Ještě na začátku v podzemním vodopádu si mne dala ta chobotnice (Octomammoth), takže zase chvilka levelingu...ne, FF IV NENÍ lehká :pozor
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 22. 10. 2008 08:14

Prave hraju Castlevania Order of Ecclesia :)
Grafika krasna, zvuky a hudba jeste lepsi, hratelnost me zatim moc nebavi oproti starsim dvoum dilum ale hral jsem chvili :) Je to dost tezsky uz od zacatku :)
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 25. 10. 2008 04:52

Tak co se grafiky tyce.. mezi prvnim a druhym NDS dilem byl pokrok dost znat. Tedy Order of Ecclesia jeste lepsi? :-)

Oni se v Konami vzdy zameri na konkretni dil a az po jeho dokonceni ohlasi pripravy na dalsim zase pro nejaky jiny system, tesil jsem se na pokracovani PSP verze, ale uz zas pry neco kuti pro X360 a PS3.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Hurricane 25. 10. 2008 09:03

sega.maniac: myslim ze nejaka nova castlevania ma vyjst na Wiicko ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 25. 10. 2008 22:21

Grafika u tohoto dilu je opravdu krasna, mnoho detailu, mozna je to tim ze je tam strasne moc druhu prostredi...Neni to uzavrene v jedne budove ale mate mapu na ktere mate zakreslene mista kde jste byli a co na vas jeste ceka...Putujete po ruznych staveni, lesech, hradech, prirode, dungeonech, morich,...
Mam nahrato zatim kolem 5hodin ale bude toho vic kvuli tezskym bosum u kterych travim nejvice casu :) Nevim jestli je to novinka ale mate v teto verzi vesnicku kam postupne ''dopravujete'' jejich obyvatele z ostatnich casti mapy (zachranujete je), pote od nich dostavate ruzne questy a ukoly...Kovarovy mate napriklad najit ruzne kovy aby vam vyrobil nove brneni ktere se vam odemce v obchode, od stary babci dostanete zapisnik a rika vam lokace kam jit a zakreslit toto misto do deniku ktery ji pote ukazete a ona vas odmeni, vedcovi hledate prisady do lektvaru a pote se vam odemikaji v shopu,....
Zvuky a hudba jak jsem psal je opravdu krasna i kdyz hrajete bez sluchatek podle me dosti hlasita...
Jak me predchozi 2 Castlevanie omrzely po nejake dobe takhle me zatim velmi bavi...Asi to bude tim ze je to rozdelene na vice mist a nemate zmatek kde jste uz byli a kam mate jit jako v minulych verzich :)
9/10 :)
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 26. 10. 2008 01:21

Tak jsem se pustil do Professor Layton And The Curious Village na DS....Docela zajímavá hra...Hned mě to ze začátku nadchlo... ^^
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 26. 10. 2008 09:44

Počád Final Fantasy IV DS a už se blížím ke konci :-) Ovšem je to čím dál víc o přes hubu :-/ No uvidíme, co Zeromus, v Advance Verzi mi dělal docela nepěkné problémy :-\
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 26. 10. 2008 15:07

Action loop dokonalej logickej rychlik nic jineho na DSku nehraju :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 26. 10. 2008 20:25

Tak jsem dorazil ligu v Pokémonech na DS a teď procházím dungeony a novou oblast se spoustou Pokémonů... :) ... a začalo mě to bavit daleko více. Zkoušel jsem s bráchou zápas a dostal jsem na *****, musím s tím něco udělat :D ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 27. 10. 2008 00:24

HALI32 píše:Tak jsem dorazil ligu v Pokémonech na DS a teď procházím dungeony a novou oblast se spoustou Pokémonů... :) ... a začalo mě to bavit daleko více. Zkoušel jsem s bráchou zápas a dostal jsem na *****, musím s tím něco udělat :D ...

Akú máš šestku?
Fever
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka