já furt tak nějak průběžně hraju Killzone. Zatím jsem ve stádiu ",usím jakít všechny intel věci" - už mi chybí jen tři. Pak to vidím, že se to přesune k "musím dojet všechny objectives mise -na všechny obtížnosti" a pak snad skončím. Jen škoda, že když tohle splním, tak kromě trofeje nedostanu vůbec nic

Jinak stále Valkyrie samozřejmě. Pořád doplňuji zbrojnici. Problémem je materiál - když totiž potřebujete odemknout třeba rotačák verze XY čtvrtého stupně, musíte kvůli tomu splnit specifickou misi, ve které ten matroš dostanete (a kolikrát je provar, že u každé zbraně potřebujete čtyři druhy materiálů a stává se, že ty s nejvyšším levelem vám chybí dva, nebo tři druhy), takže grindujete, grindujete a grindujete. Zbraní tu je cca okolo 300 (plus díly na váš tank) - mám co dělat.
Koukal jsem se na Store, jestli by tam nebylo něco podobného (slevil jsem z požadavku kooperativnéího ad-hoc multiplayeru), ale nic tak dobrého jsem nenašel. Jistě, kdybych chtěl MOH-like RPG, nebyl by problém. Těch je jako hub po dešti, ale tohle já právě vůbec nemusím.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short