Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod muftu 21. 4. 2011 19:03

aktualne Mario vs. Donkey Kong na GBA SP, skvela hra!
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 5. 2011 12:09

Stará dobrá Rally Master Pro

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod StefiCZ 9. 5. 2011 18:57

Dohravam Crisis Core, rozehral jsem Sid Meiers Pirates! a chystam se bud na FF IX nebo Xenogears.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 14. 5. 2011 18:08

Tak Crisis Core dohrato, nebyt ke konci hry jedne nudne faze zfouknul bych to jednim dechem.Akorat jsem cekal trochu dustojnejsi konec a kdyz se nad tim zamyslim tak ani vlaste nechapu Genesisovi a Angealovi duvody proc to vsechno delali.I tak hodne solidni hra, puvodne jsem si sice myslel ze dohraju vsechny missions ale po nekolika hodinach hrani stale toho sameho jenom 31% takze asi nic.Celkove 8/10 by ode mne urcite dostala :) Stale hraji Sid Meiers Pirates! a stale mam stejny nazor ze je to moc vydarena hra.Jeste jsem se pustil do prvniho Raymana z psx a je to sakra tuhy to bych ani necekal :) Z tech psx klasik jeste zvazuju Vagrant Story ale podle screenu,videi a recenzi to vypada ze se cela hra odehrava v dungeonech coz se mi moc nelibi, ma s tim nekdo zkusenost?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 5. 2011 22:33

Vagrant Story doporučuji. Je to moje srdcovka. V podstatě se celá hra opravdu odehrává v interiérech nebo stísněných lokacích (ne není to klasický dungeon, na sluníčko se dostaneš docela často), ale to už tak nějak patří k pochmurnému stylu hry. Je to solidní dlouhé a netradiční JRPG co se s nějakými těmi typicky Japonskými infantilitami vůbec nezabývá a řeší se tam naopak dost pochmurné a depresivní věci. Podle mne mnohem lepší než FF:CC.
Grafika na to že jde o PSX hru je neskutečná.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 7. 2011 08:12

Stale uvazuju o Vagrant Story a stale se nemuzu rozhodnout :hm

Jinak zacal jsem hrat Persona 3 Portable a je to BOMBA. :love: Presne na tuhle hru jsem cekal, navic se strasne tesim az zacnu 4ku na ps2 to bude snad jeste vetsi narez.Skoda ze jednicka na psp je u nas strasne draha a ve vetsine UK shopu jsem ji ani nevidel nevite nekdo proc?

Jeste takovy maly problem nakonec, chtel jsem se pustit do FF IV Complete Coll. jenze v menu kdyz si vybiram mezi FF IV, After Years, Options, Gallery (proste klasicke polozky v menu) mi ukazatel sam od sebe neuveritelnou rychlosti jezdi od vrchu dolu a nechce se zastavit, neceho se trefit je skoro nemozne >:-( Nestalo se to nekomu taky? Absolutne nevim co s tim mam delat a uz me to docela stve.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ushi28 8. 7. 2011 08:21

ja ted kalim na psp tekkena 6 a na nds hraju tetris a pokemony xD

-- 8. 7. 2011 09:21 --

ja ted kalim na psp tekkena 6 a na nds hraju tetris a pokemony xD
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 8. 7. 2011 08:47

StefiCz: Možná máš zaprášenou analogovou páčku. Nehtem ji jemně nadzvedni a komplet sundej. Začni do otvoru chvilku foukat a pak zase nasaď zpět. Tohle se mi poslední dobou stalo několikrát a vždy to fungovalo.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 7. 2011 09:32

Rick: Neco podobneho jsem cetl na gamespotu + tam nekdo psal ze si mam v te hre zakazat analog to jsem ale absolutne netusil jak se dela :D Takze jsem to cely rozdelala a kompletne to procistim.

EDIT: Tak procisteno a funguje to, diky. Jenom jsem musel kvuli displayi pouzit svuj exkluzivni hadrik :D

EDIT2: Tak jsem dal psp dohromady a uz to zase dela :grr:

EDIT3: Tak jsem vytahl komplet cely analog a rozsrouboval pulku psp, chvili mi nesel analog vubec potom jsem zjistil ze mi jedna cast spadla pod stul, kdyz jsem ji tam dal tak mi ten problem co to delalo u FF dela u kazde hry takze je vse nehratelne :( No nic dnes asi budu sedet pulku dne na psp a tim p*s*a*ym analogem.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 8. 7. 2011 12:38

No tak to nasere. A ono vůbec nešlo jen sundat to plastove kolečko a profouknout? Právě ono to je dobré, že se nemusí nic montovat a rozdělávat. Takže nezničíš psp.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 7. 2011 14:59

TO plastovy kolecko sundat nejde, neprojde tim otvorem.Treba mas jiny typ psp a je to tam jinak reseny.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 8. 7. 2011 15:16

Mám PSP-1004. Nevím jestli u jiných modelů je to řešené jinak. Tak to jsem zas jednou dobře poradil. :D Snad si to dáš zpátky dohromady.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 7. 2011 17:04

Ja mam 2001, jinak konecny report je v sekci PSP at to tu neni az zase takovy OT :)
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 20. 8. 2011 17:27

Právě jsem dohrál Konami Star Trek :nenapadne
Obrázek
^^
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 8. 2011 18:12

Mueháááá :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka