Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 9. 2010 22:42

Tohle PGR je taky nadmíru povedené. Škoda, že ten hňup ve videu neví, co je brzda. A taky škoda, že tam nejsou funkční brzdová světla, ale přeci jen už je to pár let staré.

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod davee 9. 9. 2010 19:30

Dnes jsem podruhé dohrál Zeldu: Phantom Hourglass.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jarafak 26. 9. 2010 12:31

R Type Delta na PSPčku - hraju na easy a stejně dostávám na p*del :D Prostě střílečka ze starý školy, ale super zábava ;-]
Jarafak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 9. 2010 15:55

V práci jsem zapomněl PSP a nabíječku, takže nemůžu nic hrát. No věřili by jste tomu? Celý roky nic kua a zrovna když se mi na handheldu chce doma hrát, tak nemůžu :/
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 2. 10. 2010 08:58

No.
Nesehnal bys mi práci u sebe v práci?? Myslím, že by se mi tam líbilo a byl bych velmi užitečný spolupracovník.
Děkuji z plna hrdla.
Dr.Watson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 10. 2010 10:58

Sorry, máme plno, to víš krize.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Coft 5. 10. 2010 19:25

Sehnal jsem si Dawn of Heroes a zatím musím říct že ta hra vypadá docela nadějně pro mne.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 30. 10. 2010 19:06

Ace Combat na PSP. Je to nadmiru skvela hra.
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 10. 2010 19:46

Říkal jsem si že by se ti mohla líbit. Počkej ale až budeš ostřelovat jeden megakanón. Tak jsem málem brečel (měl jsem jenom F14).

Jinak jsem ti chtěl k tomu browseru - selectem si můžeš měnit klávesnice. Je jich tam několik včetně qwerty.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 31. 10. 2010 16:41

Marko: Myslíš to dělo, u kterého se ti ukáže jeho palebné pole a pokud neutečeš, tak dostaneš asi 60+ % damage? Tak to je už ve šrotu ^^ Teď budu útočit na nukleární sila... Zatím mě úplně nejvíc dostaly dvě mise - obrana Londýna a sestřelení létající pevnosti Spiridus (ten laser byl pěkně masérskej kousek :-l ), hrála tam naprosto úžasná hudba :'( A pak překvapení, kdy jsem pilotoval jumbo (!!! :shock: ) s VIP a musel jsem prolétávat sakra těsným zaminovaným kaňonem a heliny na zadku. Nervy, ale dal jsem to napoprvé a užil jsem si to :) Ty mise jsou hodně pěkně poskládané :tleskani

Na ty klávesnice jsem přišel :) QWERTY je dobrá, ale zase tam chybí speciální znaky (zavináč a podobně) :(
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 10. 2010 18:12

Tak to jsi dobrej. Mě z nějakého důvodu trvalo přes dvě hodiny ten kanón udělat. Prostě mě buď někdo/něco sestřelilo, nebo jsem to napálil do země. Je to dost demoralizující, protože se považuji za veterána série. No nic, to už je život :)

Já používám tu v pořadí druhou. Klasická "mobilácká" klávesnice s rozšířenou sadou znaků. Většinou to stačí. QWERTY používám na PS3 a tam je trochu lepší, protože L1,2 a R1,2 fungují jako Caps Locky, takže tam máš rovnou čtyři klávesnice a stačí jenom překliknout. Na PSP to měli udělat taky tak, místo toho musíš Selectem procházet všechny ostatní klávesnice aby jsi se dostal na potřebnou sadu znaků. Škoda.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 11. 2010 17:52

Tak si tak v pohodičce patlám to Kingdom Hearts. Mám nějakých deset hodin, všechno jako na drátkách, když tu najednou PRÁSK! Souboj s Kapitánem Hookem. DVĚ hodiny jsem toho hajzla mlátil, než jsem to vzdal a šel spát. Prostě to je svině největší a basta. Jeho útoky kordem jsou rychlé a silné. Když jste daleko, pošle vám výbušný dáreček. Solidně se brání a má asi tintilion životů! Brutálně mi tu chybí Goofy a Donald. Takhle je člověk na všechno sám a když mu dochází život, tak ve skrumáži nestíhá přehodit na Cure a ještě ho zakouzlit. Když jsem měl v jedničce parťáky, tak jsem sice taky chcípal, ale rozhodně ne tolik, protože chlapci dost zachraňovali situaci. Fakt nevím co s tím :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 8. 11. 2010 18:55

Heeeej, to mi připomíná KH: Chain of Memories, kde byl taky Hook a kde jsi byl na něj taky sám... tam jsem na něm kolaboval celé věky, to místy nešlo. Nevím jak v Birth by Sleep, ale v Chain of Memories mohl hráč i někteří bossové (Hook mezi ně patří) dělat speciální útoky - jedním z nich byl rychlý výpad mečem a pak vyhození hromady dárečků na plochu...většinou mě to zabilo :-\ V jedničce byl Hook easy, tam jsi navíc mohl létat, v CoM byl tuhý jako prase a v Birth by Sleep očividně hraje stejně těžkou partii :hm Máš tam dost velký prostor pro manévrování, respektive je tam Hook sám nebo má vedle sebe piráty? Možná by se dalo těm dárečkům uhnout. Jde tam parry (blokování zbraní)?
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 11. 2010 04:37

Vůbec ne, jsem na ostrůvku uprostřed laguny kde jedině můžu útočit. Naštěstí kolem pluje ten krokodýl s budíkem v břiše a občas se mi kapitána povede shodit do vody, takže ho pokouše, ale to mu zase tak moc nebere. Chtě nechtě jsem se musel kouknout na gamefaq a ideální je prý defensivní taktika, takže mám co zkoušet. Ale jistě uznáš, že takové podrazy moc chuti k hraní nepřidají.

Jinak ten útok s dárečky je přesně on. Jsme tam sami. Blokování tam je, ale kolikrát není dost rychlé a neblokuje po dobu držení buttonku - místo toho to je časově omezená akce kdy to potom musíš zmáčknout znovu, takže klíčové je načasování a já už ty reflexy moc rychlé nemám :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod 2Pix 11. 11. 2010 16:07

Castlevania Aria of Sorrrow :)

Kingdom Hearts mi desne sere - porad mi to pada a pada a pada ... a to vsichni rikaj jakej je to narez :) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Předchozí stránkaDalší stránka