Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Jakub M. 1. 3. 2009 22:39

SimCity na ipode. Neskutocna zabava.
World of Warcraft hráč
iPod Touch 2g 16GB
Jakub M.
First Blood

Odeslat příspěvekod zip123 16. 3. 2009 22:26

Hraju ted na DSL hru Prince of Persia:Fallen king , je to super hra na dotyková display, ale potřebuju ted malý HELP :D Hraje to tu někdo nebo dohrál? Tam jsou totiž asi ve 3tím světě(na moři) takový silnější ty bojovníci, já vím že ho musím odstrkovat Zalem pomocí magie, a ve správnou chvíli do něj ještě seknout princem, ale je to dost těžký a možná existuje i lehčí strategie, protože začnu třeba s plnějma 8mi životama, dám jednoho, druhýho, mám 2 životy, už se těšim že mě to pustí dál ke flagu a on se objeví ještě třetí (mě pos**) :D Tak kdyby někdo věděl tak mi písněte prosím. V tomhle kole jsem v pulce, a tohle je druhý takový místo, vždycky tim strávim aspon pul hodiny nez to přejdu,a flagy (checkpointy) jsou tu hodně zřídka...A nemusim ani dodávat že uložit to jde jen po dohrání kola :D
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Azalix 17. 3. 2009 10:22

42 All-Time Classics paradicka, tato hra mi asi vydrzi hodne dlho :)
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod VitekS 17. 3. 2009 14:06

Od vcerejska hraju Chrono Trigger na NDS,super hra
VitekS
First Blood

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 17. 3. 2009 19:43

GTA Chinatown Wars absolutne nejdokonalejsi hra na NDS...
Az zahrajete neuverite jak je ta hra dobra...
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 18. 3. 2009 10:12

:.Dragunov.: píše:GTA Chinatown Wars absolutne nejdokonalejsi hra na NDS...
Az zahrajete neuverite jak je ta hra dobra...

pod tohle se podepíšu, aspoň mám námět na review... :) jen bych dodal, že naprosto perfektní je PDA, které evidentně vychází z prostředí DSi, dále celkové využití spodního displeje přináší do GTA značné oživení, kdy člověk může ukrást zamknuté auto a musí pro to něco udělat (v GTA jsem to nezažil - snad jen v Mafii, kdy jste se učili pokaždé odemykat nový model - na ulici vám to stejně bylo k ničemu, ale co... ) - jen mě mrzí celkem pixelovitá postavička alá GTA2 na GBA ... Ale jinak jasnej palec nahoru...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Torham 18. 3. 2009 10:54

VitekS píše:Od vcerejska hraju Chrono Trigger na NDS,super hra
Já se zase podepíšu pod tohle ^^ Nemusím to snad rozebírat, psal jsem to tu už xkrát. Tahle hra je navždy jednou z mých nej :love:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 18. 3. 2009 20:22

U GTA je dotykac naprosto dokonaly...
Na dotykaci:
-sestavujete snajperku
-3 ruzne ''nastartovani'' zaparkovanych vozidel...U obycejnych sroubovakem, u lepsich odsrouvovani sroubku a pote spojeni dratku a u policejnich a vytunenych vozidlech hackovaci minihra
-rozbijite zamky
-v nektere misi rozbijite potaji nekomu motor v aute
-instalujete stenici na podvoze vozidla
-otevirate sejf
-v autech gangu se muze nachazet skryty balicek s drogami tudiz musite odriznout kousek polstrovani v aute a pak vas ceka nejake prekvapeni
-v popelnicich odhazjete pytle s odpadky kde muzete naleznout nejake cersve jidlo na zdravi nebo nejake ukryte zbrane
-brakovani penezenky
-kdyz sjedete s autem do vody musite stylusem rozmlatit oknu u kufru aby jste mohli vyplavat
-probiha zde prodej a nakup drog
-hazite pomoci dotykace granaty a molovy
-sestavujete bombu
-muezete si v obchode koupit stiraci losy a pak seskrabujete tu strivnou vrstvu (penize, jidlo, zbrane, dum,...to vse si muzete vyhrat)
-otevirani kufru u auta v nektere misi
-ozivovani polomrtvich v sanitce :)

Bude toho urfcite jeste vic...Bud co jsem jeste nezkusil nebo jsem na neco zapomel :)
Proste dokonaly...
Ty mise znovu dokonale...Kazda mise je naprosto jina od ostatnich dilu...
Grafika uplne dokonala a uzasna :D

Opravdu jedina vec co me stve ze zvuky a hudba (celkove audio hry) je hrozne potichu :(
NDS je sice trosku nehlasity ale tady me to celkem mrzi...

Jsem zvedavej co tomu daji recenzanti za body :)
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 3. 2009 01:23

Dragunove recenzenti jsou taky nadšeni stejně jako ty http://www.gamerankings.com/ds/950922-g ... index.html
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 19. 3. 2009 12:06

Tak já mám taky celkem jasno, kolik tomu dám ... Recenze by měla jít v pondělí na titulku... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod zip123 19. 3. 2009 13:56

dragunov : a ty uz si to dohral jo??? :-O
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 19. 3. 2009 15:46

Moderator Kenedy: Naprosto dokonale hodnoceni :) Vzpominam si jeste nez byli poradny gameplay videa (spis jen obrazky) jak byli skoro vsichni rozpaciti jestli to teda bude dobyr nebo ne...Patril sem mezi ty co rikalo ze to proste moc dobry nebude...Nakonec je to pro me jeden z nejlepsich dilu GTA co jsem hral (hral jsem vsechny)...

zip123: Jeste nedohral ale mam 55.43% hry...Strasne me to bavi...Ty ukoly jsou hrozne rozmanity...I kdyz jsou si nektery mise obcas podobny vzdycky se u nich horzne soustredim a kdyz vyskoci hlaska Mission Pased (Mise Splnena) v podstate vzdy si reknu ''Ach jak ta mise byla dokonala'' :)
Teste se...
Killing Spree

Odeslat příspěvekod VitekS 19. 3. 2009 16:56

Torham píše:
VitekS píše:Od vcerejska hraju Chrono Trigger na NDS,super hra
Já se zase podepíšu pod tohle ^^ Nemusím to snad rozebírat, psal jsem to tu už xkrát. Tahle hra je navždy jednou z mých nej :love:

Ja se tedka zaseknul u Maguse,trikrat si zakouzli a mam mrtvo
VitekS
First Blood

Odeslat příspěvekod Logan007 19. 3. 2009 17:20

No jako panove a damy, dalsi sada je Broken Sword - pro ty co nemaji tu cest se s touto perlou znat je to povinnost, pro ostatni dobre stravenych cca 13 hodin ... Na handheld pomery dost dobre!!!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod VitekS 19. 3. 2009 17:35

to uz ten Broken Sword vysel?Cekam na nej jak na vyplatu
VitekS
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka