Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 10. 2008 23:36

FFVII, tretí CD, trochu honím materie.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 27. 10. 2008 08:52

N.Marko píše:FFVII, tretí CD, trochu honím materie.
Já jsem na disku druhém ve Whirldwind Maze :-) Barret už má všechny limity kromě toho finálního, takže teď ho jen sehnat ^^
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 10. 2008 10:21

jojo...Final Fantasy maniaci :D :D :D ... ... ...

Brácha jel pryč a nechal mi tu DS a že mu mám vytrhat plevel v Animal Crossing, takže trhám plevel v Animal Crossing... :) ... narostlo mu to opravdu dost...půl roku to nehrál, teď se k tomu vrátil... :D:D:D . . .
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 28. 10. 2008 17:05

nechcete mi někdo poradit, co si zahrát???? :?: (na DSko) :-[
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 10. 2008 17:11

Třeba N+ ... zkoušel jsem to chvilku a je to docela chytlavé . . .
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 29. 10. 2008 08:45

Dobra rada N+ je vyborny :) A taky nova Castlevanie...Bavi me fakt nejvic ze vsech....
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 10. 2008 12:42

HALI ani mi to s tím plevelem nepřipomínej...jsem to rok nehrál, nedávno jsem to zapl a je to maras...to bych hrál asi 2 hodiny abych to všechno vytrhal a to sem i fakt nechce :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 29. 10. 2008 13:02

Peter S. Kenedy píše:HALI ani mi to s tím plevelem nepřipomínej...jsem to rok nehrál, nedávno jsem to zapl a je to maras...to bych hrál asi 2 hodiny abych to všechno vytrhal a to sem i fakt nechce :-)
:mrgreen: Už vím, proč jsem se do té hry nehrnul :mrgreen:

Jinak stále FF IV a obtížnost docela graduje, nepříjemné. V jedné jeskyni jsem natrefil na "midbosse" Behemotha (jako normální random fight) a dal mi zabrat, bastard jeden :-/ Jestli si to dobře pamatuju, tak těch Behemotů je tam více :-! Jeden docela stačí :D
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 29. 10. 2008 23:59

A nějakou dobrou adventuru na DSko by ste nevěděli????Docela bych zahrál něco jako byl Hotel Dusk, s takovym brilantním příběhem, nebo něco jako Another Code... :love:
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 30. 10. 2008 09:10

Teď vyšel zase nový Ace Atorney, nebo jak se to jmenuje, ne? ... to by měl být jako obvykle nářez. No pro mě největší škoda, že neovládám angličtinu na takové úrovni, abych se do toho pustil. Už jsem doma měl Wrighta, něco málo z prvního případu jsem pochytil, hodně se mi to líbilo, ale se slovníkem v ruce to fakt nejde hrát... :(
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 30. 10. 2008 17:06

Tak právě hraju Crash 3 stáhnutý PS store a je perfktní, oproti prvnímu dílu je lehčí.
Nehrál náhidiu někdo na PSP Crash of the titans?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 30. 10. 2008 23:04

Tuuuurek: Celkem zajimava adventura je Time Hollow...Pekny pribeh, grafika a taky i principy hy :)
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 30. 10. 2008 23:14

Ok..Díky ;-) Zkusim to.... ^^
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 30. 10. 2008 23:55

Time Hollow neni špatný ale hotel dusk je hotel dusk. Zajímalo by mě, proč na DS nevychází víc takovejch adventur, vzhledem k tomu, že konzole je na to jak dělaná...
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 31. 10. 2008 00:31

Nejlépe hotel dusk 2 :)
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka