Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 7. 2008 02:03

c3nsured nic takýho neřek pokud vim, fft jsem nehrál, a ffta a ffta2 jsou velmi podobné jenom ffta 2 je prostě klasicky rozšířené a uzpůsobené na DS, fft na psp jsem nehrál tak nemůžu soudit ale co jsem slyšel tak nic moc

ps: prosimtě buď piš bez diakritiky nebo s ale úplně, ne že budeš psát jenom á a í, to je fakt hrůůůůůza

pps: tYpický
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 6. 7. 2008 07:45

rhumburak píše:fft na psp jsem nehrál tak nemůžu soudit ale co jsem slyšel tak nic moc
Přesný opak ;-) FFT (potažmo FFT: The Lion War na PSP) je lepší než FFTA/A2 ;-) Minimálně, co se týče atmosféry a příběhu...je to hodně dospělý, temný, smutný až tragický. Hodně se tam vraždí, intrikuje, je to tam samej podraz, hl. hrdina si nemůže být ničím jistej...prostě lahůdka :-P Ta hra ale asi nemá takovou výdrž jako FFTA (ani zdaleko totiž nemá těch 300 misí), za to je UKRUTNĚ těžká!! :pozor Má samozřejmě absolutně jiný job/ability systém a pozměněný battle systém. Obě jsou to velice podobné a zajisté výborné hry, ale u mne vyhrála (sorry :-P ) původní Tactics (PSX/PSP) - právě díky příběhu, ten mě dostal..autoři vůůbec neváhali zabíjet postavy, Ramza (hl. hrdina) vůbec neví, na čem je, půjdou proti němu jeho vlastní bratři...umře tam dost nevinnejch lidí. Je to prostě dospělý a propracovaný do mrtě. FFTA/A2 má HEZKEJ příběh, ano, taky se mi líbí. Sice je o hodně jednodušší, ale má svoje kouzlo, taky má něco do sebe :-) Ale vadí mi, že příběh FFTA2 jede na stejný šabloně jako ten v původní FFTA (kluk se dostane k záhadné kinze, která ho přenese do fantasy světa) :-/ FFT určitě doporučuju, pokud se nedostaneš k PSP, tak zkus původní PSX verzi. Ta hra je vyloženě lahůdka :-P Ale VELICE OBTÍŽNĚ stravitelná (= VELMI těžká) :!: :pozor
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 7. 2008 17:45

no mě právě celkem štve že jsem nahrál už přes 50 hodina příběh se rouvná v podstatě NULA!!!! Jakýs takýs začátek a pak rádoby náhodné chození po světě. Jako říct, že hrdina musí prožívat nějaká dobrodružství ve světě Ivalice, aby se z něj dostal, to je fakt designerská bota. Nemá to zatim moc hlavu ani patu, prostě jenom nějaké náhodné mise, které někdy ani neodkryjí nic z "hlavní linie".
Na to jak mívají FF normálně propracované příběhy.......
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 6. 7. 2008 18:23

rhumburak píše:no mě právě celkem štve že jsem nahrál už přes 50 hodina příběh se rouvná v podstatě NULA!!!! Jakýs takýs začátek a pak rádoby náhodné chození po světě. Jako říct, že hrdina musí prožívat nějaká dobrodružství ve světě Ivalice, aby se z něj dostal, to je fakt designerská bota. Nemá to zatim moc hlavu ani patu, prostě jenom nějaké náhodné mise, které někdy ani neodkryjí nic z "hlavní linie".
Na to jak mívají FF normálně propracované příběhy.......
Právě proto si zahrej původní FFT (PSX/PSP), to se příběhem dost blíží FF hrám ;-) Jak jsem psal - nic tam není stoporcentně jisté, vraždí se tam, jsou tam intriky, umírají nevinní lidé a hlavním hrdinou to dost cloume. Hromada zvratů a překvapení....na tohle se FFTA/TA2 prostě nechytá :-)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Majklbig 7. 7. 2008 16:37

V sobotu jsem dohrál Tom raider Legend (mé zhodnocení tady: http://majklonline.blogspot.com/ )
Teď hraju Crush, mám za sebou takových cca 16 levelů a dost mě to chytlo. Celkem si to dávkuju, abych to moc brzo nedohrál.
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sir jarousek 8. 7. 2008 10:18

Mě mnohem víc bavil TR:A než TR:L, jen je TR:A dost těžkej teda.
sir jarousek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 7. 2008 16:55

Taky tak, ale na PS2.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 9. 7. 2008 16:17

Skusil som GTA: VCS ... zatial to vyzera pekne len este nemam Memory Stick tak som to velmi nerozohraval.
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 11. 7. 2008 16:21

GTA závidím :) ... brácha si chce kvůli GTA do kapsy pořídit PSP, tak se možná dočkám :) ...
Jinak jedu Pokémon Diamond, 3 hodiny hraní za sebou, jeden odznak... :) ... nic moc...zatím ;)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sir jarousek 11. 7. 2008 17:09

GTAcka jsou na PSP dobrý, jen nechápu proč jsou tak neuvěřitelně těžký - obzvlášť VCS. Na dohrání jsem teda nervy neměl.
sir jarousek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 7. 2008 17:18

Ovládání- proto.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sir jarousek 11. 7. 2008 17:58

Mně ani to ovládání nepřišlo tak strašný, jen jsem měl pocit, že obtížnost některých misí prostě strašně přestřelili. Obzvlášť u VCS, pořád nechápu proč nejsou v GTAckach obecně checkpointy v misích - ty by třeba tomu asi i dost pomohly.
sir jarousek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 7. 2008 18:27

U tech delsích rozhodne. Obcas se vyskytnou, ale netusím podle jakého klíce.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 13. 7. 2008 21:11

Final Fantasy III (DS). Zajímavá hra s relativně hezkou grafikou (na DSku) a solidní hudbou. Dobrá hratelnost, ale špatný game design...bohužel je starý a neexistence savepointů mě dost pije krev - prošel jsem dlouhej dungeon (samozřejmě boje na každém 3. - 5. kroku) k bossovi, kterej mě vyčerpanýho souboji poslal rychle a spolehlivě do kytek. Save před dungeonem - jedu to CELÝ znova! >:-( :roll: Hra NEZNÁ Ethery (doplňování MP) a dokonce tak důležitá, přímo kritická, věc jako je Phoenix Down - se NEDÁ KOUPIT!!! Takže (protože zatím nemám Raise/Arise = oživovací kouzla) musím nalezené P.D. šetřit...ale ono to moc nejde, protože když máte smůlu, tak potkáte tři Back Attacky za sebou (útok zezadu, prohozené řady a enemy má tuším ještě bonus :-/ ), při kterých enemáci RÁÁÁÁÁÁÁDI dávají vaším kouzelníkům v přední řadě kritičáky (= mágové padnou na jednu ránu), tak to pak luftem lítá jeden Phoenix Down za druhým a když je potřebujete u bosse...nemáte :-/ :'( Systémově je to na dnešní dobu dost špatná hra. Ano, je to původní systém, tak v remaku být musí. Ale je to HODNĚ drsné...
Prostě dobrá hra, jen ten game design a systém je poněkud mimo mísu :-(
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 13. 7. 2008 21:16

Final Fantasy III je pro mě nejtěžší hra co jsem kdy hrál a proto jsem ji přestal hrát, protože to pro mě bylo nehratelné. Jak říkáš ty, bude to tím zastaralým systémem hraní, který je skvělý, ale opravdu těžký. Phoenix Down je skvělá věc, ale dostaneš ji jen zřídka. A absence těch save pointů je velký důvod k nehratelnosti :) ...
Ono, když je hra moc těžká, člověka to přestane bavit a se hrou končí ... ... ... já jsem byl nazačátku a neprošel jsem druhým dungeonem hned přes první nepřátele :D ... dva kostlivce...
HALI32
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka