Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Torham 24. 6. 2008 23:56

HALI32 píše:Někdy se k tomu FF RW musím vrátit, nejhorší to asi není. Možná ten začátek trochu odradí :) ... já teď hraju Mario Kart a Geometry Wars...takové rychlovky... ;) ... ale teď bude čas, tak rozjedu něco velkého...
K RW se vrať ;-) Pokud si zvykneš na boje, myslím, že tě to bude alespoň trochu bavit. Mne to baví dost, příběh je hezký a jsou tam i zvraty včetně dosti smutných scének...akorát: hrál jsi původní FF XII na PS2? Sice to není k pochopení RW potřeba, ale právě odtud pochází téměř všechny postavy a v RW je i řada narážek na původní hru ;-)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 26. 6. 2008 18:39

Sakra tak jsem myslel, že dohraju ty FF RW, ale vlezlo mi do toho FFTA2 :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 26. 6. 2008 19:57

C3nsuRED_cz píše:Sakra tak jsem myslel, že dohraju ty FF RW, ale vlezlo mi do toho FFTA2 :D
Mě do toho jen tak nevleze ;-) V Evropě ještě nevyšlo a kartičkář nejsem :roll:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 26. 6. 2008 21:03

Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 26. 6. 2008 22:25

Hmmm....FFTA2... :hm Jakmile dopařim Lemmingy, tak se na ní hned vrhnu..... :love:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 1. 7. 2008 21:55

Final Fantasy Tactics A2: Pořád batlím :) ... mám nahraných zhruba 6 hodin za jednu noc. Je tam spousta questů a hodně statistik, itemů. Obrovské možnosti ve strategii, krásná kreslená grafika, pěkný nenásilný doprovodný příběh.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 1. 7. 2008 23:54

právě ten příběh mě na tom štve, FF se vyznačují právě silnými příběhy a tady je to dost bída, člověka nic moc netáhne dělat mise hlavního příběhu. Radši dělám vedlejší mise a sbírám loot na zbraně. Jinak mam nahráno asi 45 hodin a pořád mě to baví.

PS na gamespot sem napsal review, psát tu co se mi na tý hře líbí a nelíbí by bylo na dlouho, tak kdo tak si to může přečíst tady
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 2. 7. 2008 00:18

Po tom co jsem si přečetl..... :-S Začínám být trochu zklamán a to sem to ještě ani nehrál..... :-S Ale stejně si Tactics koupim..... :-D

Dosti mě potěšilo že je zde stará dobrá music.... O:-)
Naposledy upravil Tuuurek dne 2. 7. 2008 00:20, celkově upraveno 4
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Tuuurek 2. 7. 2008 00:47

Nějak mi blbnul net.... :-/ Doufám že ten příspěvek bude vidět tak jak je.... :-D
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 2. 7. 2008 09:27

Pred par dny jsem rozehral Zeldu: Oracle of Seasons. Zatim parada!
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tuuurek 2. 7. 2008 10:59

Podle mě jsou GB Zeldy jedny z nejlepších....Oracle of seasons a oracle of ages mají takovou propracovanost, že jim to Minish Cap může jenom závidět.... :-\ A Link´s awakening je taky pecka.... :-D
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 3. 7. 2008 00:46

No tak já jedu teďka jenom final fantasy... střídám FFTA2 a FF RW... i když to FFTA2 mě táhne trochu víc... No a až budu mít trochu víc času (čti: "zkoušky za sebou" :D) tak zapnu starý dobrý FFTA1 :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 4. 7. 2008 20:24

Takže teď nehraju nic, skončil jsem provždy s kartičkou :) ... dal jsem ji do krabičky a teď jen počkám jestli se neozve nějaký zájemce. ;) . . .
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 7. 2008 23:16

Po hrozne dlouhé dobe jsem zase zapnul FFT a konecne zrusil Wiregrafa (snadné) a Beliase (fakt problém kdyz nemáte správnou taktiku), no a na tet musím chránit jednu holku- tyhle tipy misí nesnásim, protoze AI ovládající sprátelené NPC trpí sebevrazedným sindromem.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 4. 7. 2008 23:56

Jo, tak to už naštěstí ve FFTA2 odstranili... ale vzpomínám si na jedničku, kde jsem taky trpěl :D
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka