V tvem poslednim odstavci s tebou souhlasím.
No nebudem se tu kvuli tomu hadat, myslim ze PT a AW patri ke spicce strategii na DS, ale osobne mam asi bliz k PT, zduraznuju OSOBNĚ, chapu ze nekdo muze mit radsi AW.

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Clip píše:no ona ta ovladaci metoda dost ovlivni pozitek ze hry... a ta barvickovitost snizena v poslednim dilu AW mi prijde asi tak jako kdyz vypnu podsviceni..ale je to vec nazoru.
V tvem poslednim odstavci s tebou souhlasím.
No nebudem se tu kvuli tomu hadat, myslim ze PT a AW patri ke spicce strategii na DS, ale osobne mam asi bliz k PT, zduraznuju b]OSOBNĚ"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ()
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte
Hm...tak PT nejsou o moc složitější. Jsou prostě interpretací historických faktů, to je celé. A jsou povedené.HALI32 píše:Advance Wars jsou daleko jednodušší, hratelnější, návykovější, snadno se dají pochopit a snadno tě chytí...nedá se to srovnávat s takovým mobile brakem, jako Panzer Tactic...P/quote]
SouhlasímClip píše:2 Torham: reakci naprosto chapu, nemas se za co omlouvat
2 HALI32: se mi zda že si trochu protiřečíš![]()
![]()
:/quote]
Clip píše:uzavřeme to kompromisem :obě jsou to povedené hry, jedna ma silu v originalite, druha v realnosti. a už to prosimvas neřešme
![]()
![]()
![]()
:/quote]
Link.z.Hyrule píše:Takže už mi v hledáčku zůstává pouze Advance Wars: Dark Conflict. Hrajete už někdo? Jaké to je?k/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků