Jakou hru zrovna hrajete na své přenosné konzoli???

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 2. 2008 23:18

Kdyz je koupís z ceského STORE (stahujes do PS3) stojí 145kc. Následne zkopírujes do PSP (tento prípad konkrétne pouhých cca 128 mega) a hrajes. Samozrejme ti hra v PS3 zustane, takze nic nebrání hrát i na velké TV :-)
Uzivatelsky príjemné.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 2. 2008 10:11

Jen připomínám, že ze Store to můžeš taky stáhnou za stejnou cenu rovnou do PSP (pokud chceš hrát jen na PSP, nepotřebuješ k tomu PS3)
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 2. 2008 13:33

Pokud más PSP pripojené k netu- nemám. V kazdém prípade zálozní kopie není k zahození.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 2. 2008 13:52

N.Marko píše:Pokud más PSP pripojené k netu- nemám. V kazdém prípade zálozní kopie není k zahození.a/quote]
A na to si přišel kde? Já taky nemám PSP připojené k netu, můžeš to ztahovat přes PC, ale potřebuješ USB kabel...
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 2. 2008 15:16

Já nemám ani to Pc :-(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 2. 2008 15:47

N.Marko: Tak to jo
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 11. 2. 2008 15:52

Este posledna otazka pretoze sme OT: Kde najdem nejaky zoznam tych hier ?
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 2. 2008 15:56

Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Clip 15. 2. 2008 19:52

já zrovna hraju Panzer Tactics DS a uplne me to pohtilo!! :D :D je to perfektni a myslim ze mnohem lepsi nez nejaky Advance Wars, AW je takovy pro deti, takovy kresleny a i ty animace jsou divny.. a zobrazeni jednotek, ktere ani nejsou podle skutecnosti... HRŮŮŮŮZA :roll: :twisted: :evil: :evil: PT je perfekti, mise jsou podle skutecnych udalosti, vse se odehrava realně (zadne CO powers) , animace jsou dobre a pomery sil jsou vyborne (v AW jsem casto pozoroval ze kdyz jste zautocili vy, byl to pro vas uspech, a kdyz zautocil nepritel tak vase jednotky se nedovedly vubec ubranit) , jednotky jsou pekne zobrazene, i podle REALNYCH typů, a prostredi je taky krásné... Panzer Tactics DS je fakt perfektni :D :D :D :D :D :D

jinak hraju New Super Mario Bros a moc me to bavi, hlavne minihry

Mario Kart me moc nepotesil, vsude jsem na nej cetl odu na radost, a me to zklamalo... :shock: no mohlo by to bejt lepsi kdyby ty auticka jezdily rychlejc, takhle je to hrozne pomaly...
Clip
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 15. 2. 2008 20:48

Hele do AW se mi nenavážej :twisted:
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 15. 2. 2008 21:16

Clip píše:já zrovna hraju b]Panzer Tactics DS[/b] a uplne me to pohtilo!! :D :D je to perfektni a myslim ze mnohem lepsi nez nejaky Advance Wars, AW je takovy pro deti, takovy kresleny a i ty animace jsou divny.. a zobrazeni jednotek, ktere ani nejsou podle skutecnosti... HRŮŮŮŮZA :roll: :twisted: :evil: :evil: PT je perfekti, tb]mise jsou podle skutecnych udalosti[/b], vse se odehrava realně (zadne CO powers) , animace jsou dobre a pomery sil jsou vyborne (v AW jsem casto pozoroval ze kdyz jste zautocili vy, byl to pro vas uspech, a kdyz zautocil nepritel tak vase jednotky se nedovedly vubec ubranit) , jednotky jsou pekne zobrazene, i podle REALNYCH typů, a prostredi je taky krásné... Panzer Tactics DS je fakt perfektni :D :D :D :D :D :D /quote]

Takže:
1) Jestli se ti nelíbí barvičkovitost AW, tak zkus nejnovější díl AW: Dark Conflict. Ten je DALEKO temnější a vážnější :)

2) To, že AW nejsou podle reality, není na překážku, Autoři nejsou svázáni fakty a tudíž mohou hru dosti vyšperkovat :P

3) Ty poměry sil v AW - tam je to o tom, že útočník vždy střílí jako první a obránce odpovídá tím, co mu zbylo. Proto to tak je - ale tvoje tvrzení není pravidlem...pokud hraješ jak trotl, tak můžeš utrpět masivní ztráty i při tvém útoku (pěchota v řece vs. tanky ve městě) :wink:

4) Panzer Tactics mám na mobilu a kromě rozdílu v grafice (a možná i zvuku) je to naprosto stejná hra jako PT DS. Ano, Panzer Tactics jsou dobrá hra, líbí se mi, že tam jsou reálné jednotky.

Panzer Tactics nejsou špatné, ale myslím, že té hře chybí trocha kreativity...je to obšlehnutý a lehce vytuněný stařičký Panzer General z PC :wink: K AW taková alternativa snad neexistuje (i když já za ni považuji výbornou Battle Isle 2 taktéž z PC). A ještě neco: PT jsou chudším příbuzným PG, co se týče obsahu...jsou tam tři kampaně po deseti misích (v mobilní verzi, DS verze je asi stejná). PG má kampaní 5 (nebo 6?) a ty se vyvíjejí podle toho, jestli dáš velké nebo malé vítězství, nebo dokonce jestli prohraješ...takže třeba za Skopčáky v PT dojdeš max. do Stalingradu...v PG můžeš dobýt Washington, dobýt Moskvu ještě v roce 1941 nebo o rok dříve (1940) uskutečnit invazi do Británie v rámci hypotetických scénářů! Prostě AW neurážej, jsou to super hry a pokud budeš trumfovat realitou, tak já jsem fandou Panzer Generala, kterej je lepší (a v některých ohledech i realističtější) než Panzer Tactics :P A kdyby ti to nestačilo, tak mám ještě v záloze ultrarealistické Steel Panthers: World at War :mrgreen: :twisted:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Clip 16. 2. 2008 09:41

za prve nechapu co te tak rozcililo. :roll: :) neurazel jsem AW, ale jen srovnal nektere veci. AW mam taky, a tak muzu spravedlive posoudit co je podle myho nazoru lepsi. a to je PT. ze se ti to zda jinak, to je tvoje vec, nazory se lisi, ale kdyz srovnavam PT a AW tak nevim co sem pletes dalsi hry pod nazvem ''moje esa v rukavu'' ! :roll: :evil:

za 2. nevim co sem tahas hry z PC. DS se samozrejme nemuze PC rovnat, tak nevim co to srovnavas. :roll:

za3. to ze mas PT v mobilu je mi jedno, tady jde o to jaky to je na DS a pochybuju ze mas v mobilu dotykovej displej :evil: :roll:

je ale videt ze davas predost svejm sobeckejm nazorum a neuznavas nazor druhych..ale to je vec spis povahy a vychovy.. :roll: :?:
Clip
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Woodbin 16. 2. 2008 09:49

Já teď hraju FF III a je to bomba! Mužu doporučit každýmu RPGčkaři a i tomu kdo RPG nemusí. Chytlavej příběh, suprová grafika a je to hrozně návykový :D Ale nemoh sem přijít na to jak se savuje :D:D:D Přišel jsem na to když jsem to hrál potřetí od začátku.
Geek; ex-programmer; Steam games collector; synth player; furry
N3DSXL + Luma3DS, ,PSone, GPD Win 1
3DS: 3153-5496-4439
Switch: SW-5480-0881-7906
Woodbin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Clip 16. 2. 2008 10:04

Posudte sami co je ''dospelejsi'' Obrázek PT

ObrázekPT

Obrázek AW

Obrázek AW
Clip
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 16. 2. 2008 10:14

Clip píše:za prve nechapu co te tak rozcililo. :roll: :) neurazel jsem AW, ale jen srovnal nektere veci. AW mam taky, a tak muzu spravedlive posoudit co je podle myho nazoru lepsi. a to je PT. ze se ti to zda jinak, to je tvoje vec, nazory se lisi, ale kdyz srovnavam PT a AW tak nevim co sem pletes dalsi hry pod nazvem ''moje esa v rukavu'' ! :roll: :evil:

za 2. nevim co sem tahas hry z PC. DS se samozrejme nemuze PC rovnat, tak nevim co to srovnavas. :roll:

za3. to ze mas PT v mobilu je mi jedno, tady jde o to jaky to je na DS a pochybuju ze mas v mobilu dotykovej displej :evil: :roll:

je ale videt ze davas predost svejm sobeckejm nazorum a neuznavas nazor druhych..ale to je vec spis povahy a vychovy.. :roll: :?:

No hele...takže: dotykový displej je ovládací metoda, na samotnou hru nemá vliv! Překvapení co? :D Takže pokud mám PT na mobilu, tak vím, jaké jsou, protože ty hry se liší JEN grafikou a ovládáním...

S tím PG jsem ujel...uznávám :oops:

PT asi jsou dospělejší než AW..to asi ano. Ale...já jsem odpovídal na tvoje štkání, že AW jsou barvičkové, tak jsem nadhodil poslední díl... :wink: Ty PT DS si někdy asi taky pořídím...protože jsem fanda do WWII. PT jsou pedantštější a zjevně dospělejší hra..ale není tak kreativní...protože tvůrci jsou svázáni historickými fakty :wink: V AW: DS máš bitvy na dvou frontách...mohly by být i v PT. Ve WWII byly vedeny bitvy často na více frontách :) Já mám raději AW. Vyrostl jsem na nich a jedná se o moji srdcovku...a vytýkat jim, že nejsou podle reality je trochu zcestné :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka