Uzivatelsky príjemné.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
A na to si přišel kde? Já taky nemám PSP připojené k netu, můžeš to ztahovat přes PC, ale potřebuješ USB kabel...N.Marko píše:Pokud más PSP pripojené k netu- nemám. V kazdém prípade zálozní kopie není k zahození.a/quote]
Clip píše:já zrovna hraju b]Panzer Tactics DS[/b] a uplne me to pohtilo!!![]()
je to perfektni a myslim ze mnohem lepsi nez nejaky Advance Wars, AW je takovy pro deti, takovy kresleny a i ty animace jsou divny.. a zobrazeni jednotek, ktere ani nejsou podle skutecnosti... HRŮŮŮŮZA
![]()
:evil: :evil: PT je perfekti, tb]mise jsou podle skutecnych udalosti[/b], vse se odehrava realně (zadne CO powers) , animace jsou dobre a pomery sil jsou vyborne (v AW jsem casto pozoroval ze kdyz jste zautocili vy, byl to pro vas uspech, a kdyz zautocil nepritel tak vase jednotky se nedovedly vubec ubranit) , jednotky jsou pekne zobrazene, i podle REALNYCH typů, a prostredi je taky krásné... Panzer Tactics DS je fakt perfektni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/quote]
Clip píše:za prve nechapu co te tak rozcililo.![]()
neurazel jsem AW, ale jen srovnal nektere veci. AW mam taky, a tak muzu spravedlive posoudit co je podle myho nazoru lepsi. a to je PT. ze se ti to zda jinak, to je tvoje vec, nazory se lisi, ale kdyz srovnavam PT a AW tak nevim co sem pletes dalsi hry pod nazvem ''moje esa v rukavu'' !
:evil:
za 2. nevim co sem tahas hry z PC. DS se samozrejme nemuze PC rovnat, tak nevim co to srovnavas.![]()
za3. to ze mas PT v mobilu je mi jedno, tady jde o to jaky to je na DS a pochybuju ze mas v mobilu dotykovej displej :evil:![]()
je ale videt ze davas predost svejm sobeckejm nazorum a neuznavas nazor druhych..ale to je vec spis povahy a vychovy..![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků