NDS Lite a WIFI

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod alximiq 27. 10. 2007 03:14

Zdravicko,uz som sa to par krat snazil vyriesit,ale nejak sa mi nedari,tak dam jeden topic este naviac.. Ako je to s wifi pripojenim cez NDS Lite? Mate s tym ludkovia niekto realnu skusenost?

Dik za cokolvek..
I`m not like them, but I can pretend..
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 27. 10. 2007 12:10

http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=5530
http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=4915
příště zkus nejdřív hledat ať tu neni tolik zbytečnejch topiků o tom samym
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod alximiq 27. 10. 2007 13:24

mne slo skor o vseobecne znalozsti a skusenosti v jednom threade a nie o vyriesenie konkretneho problemu..
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 27. 10. 2007 15:42

alximiq píše:mne slo skor o vseobecne znalozsti a skusenosti v jednom threade a nie o vyriesenie konkretneho problemu..

tak teď sem nepochopil co teda přesně chceš, jaký zkušenosti a znalosti? Znalosti co mužeš potřebovat sou v těch threadech co sem posílal... A zkušenosti - to jako myslíš zkušenosti s konkrétníma hrama? Zkus nějak blíž popsat co chceš.
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod alximiq 27. 10. 2007 16:37

Ci ma niekto skusenost so surfovanim na nete s DS-L cez napriklad free wifi AP,alebo domace.. Ci nenastavaju nejake zname a vseobecne problemy.. Ako to funguje cez DS Browser,co sa da dokupit.. Ci sa v nom da pouzivat stylus a rozoznavanie pisania.. Ci su nejake freeware programky na browsovanie..

Proste by som tu chcel mat pokope vsetky skusenosti s internetom na NDS/L.
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 27. 10. 2007 19:56

alximiq: Podle toho co pořád řešíš si chceš koupit konzoli jen na serfování, aby jsi stál 5 metrů od signálu a čuměl na net...nezlob se na mě, ale jsi blázen..to by tě rychle přešlo...měl by ses radši pohlížet po hrách...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod alximiq 27. 10. 2007 20:31

jedine co chcem,je aby sa dala konzola pouzit ako plnohodnotny prehliadac webu na mnohych wifi AP roztrusenych v mieste mojho studia,kde nemam pristup na web.. z hernej stranky mam konzolu vyriesenu..
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 27. 10. 2007 20:45

no tak jestli tam neni žádný zabezpečení nebo jenom wep key tak by to mělo jít
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod alximiq 27. 10. 2007 21:16

"malo by to ist" je pojem velmi velmi relativny a v konecnom dosledku casto omylny a preto som zalozil tento thread.. lebo ma zaujma,ci sa to niekomu podarilo rozchodit v praxi..
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 28. 10. 2007 09:39

mělo by to jít je jediný co ti tu někdo napíše když neví jaký AP tam máš a s jakym zabezpečenim...
nevim co po nás chceš, ten tvůj popis: "mám ve městě AP - pujde mi internet?" taky hele neni zrovna dostatečnej popis tak nečekej že ti tu napíšem: jo tak ty tam máš AP? tak to ti 100% pujde...
to prostě zkus a uvidiš ne?
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chorbon 30. 10. 2007 21:03

zdar ja mam web brovser a je to v pohode dosah je slusnej pocitej tak max do 30 metru ale je to podle sily vysilace, stylus je samozdrejmosti a muzes si samozdrejme pismena psat a nebo klikat na klavesnici,
obcas je to pomalejsi browsovani kdyz je tam hodne obrazku ale da se to vypnout takze ja to pouzivam vsude ve meste
a je to super jestli se chces jeste konkretne na neco zeptat tak mi pisni na mail cus
chorbon
First Blood