TRAUMA CENTER: UNDER THE KNIFE

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mr.joly 18. 8. 2007 14:15

Zdravím všechny hráče táto hry. Mám jen jeden dotaz nemohu se dostat přes operaci 2-1. něco o nějake tromboze. Vím že mám kliknout na lupu označit ty pohybující se kuličky obi se tímto zastaví vzít pinzetu a potahnout a pak vzit skalpel a řiznout ale pak nevím nic nefunguje.Dik za odpověd.
mr.joly
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 8. 2007 12:15

Zdravím!
U téhle mise se snad zasekli všichni...musíš je označit aby byly vidět, pak je zastavit pinzetou a pak je rozříznout....musíš to dělat tak dlouho dokud už nepojede ani jedna....je to těžké ale dá se to...chce to pevné nervy...ted tuhle misi dělám na Wii verzi a taky se mi nedaří...ale na NDS už jsem ji dal...hlavně to ještě pak ani zdaleka nebude konec té mise...trauma center je dost hra o nervy to je pravda
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mr.joly 19. 8. 2007 13:24

Dík za napovědu .Bylo to fakt o nervy.Ještě jednou dik.
mr.joly
First Blood

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 20. 8. 2007 11:11

Jetsli ti nejde poradne udelat tato operace tez se na tu dalsi bo ta je nesplnitelna o_O.Delam ji tak po 20te ale uz bylo moje Litko na 2kusy :[.
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 26. 8. 2007 12:31

Potvrzuju, na DS i Wii jsem skončil přesně na tom samém. Jakmile nějaká hra vyžaduje rychlé akce, není to nic pro mě.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 28. 8. 2007 02:41

Ty jo ale tohle je ale az moc...Me se to jeste fakt nepovedlo...
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 9. 2007 15:51

Je škoda že na té obtížnosti to trauma center utápí...a přitom je to super hra...na NDS to ještě šlo...ale na Wii to dělám přesně jak na NDS a nejde to...uplyne čas a konec
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 4. 9. 2007 20:09

Lidi aktualizace...Stale delam tu operaci u ktere ksem psal ze jsem se sekl...Uz asi 14dni...Nehraju kazdy den ale prece jenom uz me ta jedna a sama operace neba........
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 5. 9. 2007 10:43

Hm, no ja to mel dohrany asi za dva dny :) Ktera je ta nasledujici, treba bych mohl nejak poradit.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Daemon666 9. 4. 2008 08:32

Jsem u operace 5-1 :-) a zatim bez vetsich obtizi.
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 10. 4. 2008 12:13

Jen počkej, to přijde :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 10. 4. 2008 14:31

Mno tak uz to prislo :-( V kapitole 5-9... Mam tam zneskodnit nejakou potvoru... Nejdrive dela site, ktere nicim. Ale jak jsem koukal na youtube, tak tam maji k dispozici 2 ampulky. Ja tam mam jen zelenou a tu druhou tam nemam, takze nevim jak to dokoncit. Po ozarovani laserem nevim jak dal. :-( Poradi nekdo ? DIky

EDIT : Tak uz jsem to pokoril :oboze a rovnou na A :-))
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree