Jak úspěšně zprovoznit wifi na NDS?

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod rhumburak 7. 5. 2007 16:34

Logan007 píše:no tak koupíš normální router a píchneš do toho kabel... investice lehce nad 1000 a jede v pohodě, dosah má perfektní... není co vytknout...y/quote]

Jak vidíš tak tohle taky funguje a je to levnější...
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 7. 5. 2007 16:37

musíš mít puštěné pc a dosah je na nic... raději připlatím...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 5. 2007 17:08

Fhumburaku jak jde přes wifi hrát homebrew??A jde nějak přes ten router nahrávat dema něco jako jsou ty download stanice?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 7. 5. 2007 17:34

Něco jako download stanice - to je třeba DSorganize,ne? Co jsem tak koukal, tak pomocí DSorganize se dají stáhnout demáčka např. elite beat agents a i nějaký homebrew....
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 7. 5. 2007 17:44

Peter S. Kenedy píše:Rhumburaku jak jde přes wifi hrát homebrew??A jde nějak přes ten router nahrávat dema něco jako jsou ty download stanice?a/quote]

Jo homebrew jde v pohodě, a jak stahovat dema jsem zatim ani nezkoumal ale dragonminded teď tuhle funkci implantoval do DSOrganize 2.7, akorát tam nejsou zrovna nejnovější věci(i když já to zkoušel když byl DSO 2.7 venku teprve pár dní), doufam že je bude postupně aktualizovat, to by bylo bezva.
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 5. 2007 22:35

Jo ale berte to tak že nemám žádnou flashku do NDS
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 8. 5. 2007 00:37

Hm tak to jsi v... :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod JayTee 8. 5. 2007 01:46

Ja teda taky, abysme se tam vesli :)
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 8. 5. 2007 21:25

Tak já myslel že to nějak pujde jako download stanice...tam taky flashku na ty dema nepotřebuješ
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rhumburak 8. 5. 2007 21:48

Tak já se ještě k DL stanici nedostal, ale tady je to tak, že se na flashku uloží .nds soubor. Jinak když teda přijdu k nějaký tý DL stanici, tak pustim DS a co? Samo si to najde nebo kam a jak v menu? že bych to alespoň nějak zkusil, ale pochybuju, že by to šlo...
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 5. 2007 20:21

Normálně příjdeš k DS stanici a dáš v menu NDS download play nebo co to tam je vedle pictochatu a najde ti to několik těch demo stanic...v každé jsou jiné dema...stáhne ti to do paměti a hraješ...po vypnutí se ti dema vymažou a můžeš zkusit další
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rhumburak 9. 5. 2007 20:44

Jo, tak to nefunguje Předpokládám, že hotspoty od nintenda fungujou trochu jinak než klasickej wifi router, takže na routeru dema s download play asi nepujdou. Ještě jsem se na to nikde nekoukal, ale myslim, že by bylo možný to nějak zařídit pomocí nějakýho softwaru. Když jde nintendo wifi connector předělat na AP, tak proč ne wifi router hotspot:D ale vážně nemam tušení jestlli se tim někdo někdy zabejval a jestli je to vůbec v praxi možný...

Edit:Takže to nějak jde udělat: http://www.pocketgamer.co.uk/r/DS/feature.asp?c=1450
ale ještě jsem to nezkoušel
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 9. 5. 2007 21:11

Tak jsem to nerozchodil, moje wifi karta (asus 802.11g) ten ovladač nevezme.... Jestli to chcete někdo zkusit tak tady je odkaz na seznam wifi karet se kterejma by to mělo jít
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 5. 2007 21:15

A co tam jako pujde?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rhumburak 9. 5. 2007 21:19

Když si na počítač stáhneš demo ze stránky na kterou tam je odkaz, tak ti wifi karta bude fungovat jako hotspot a můžeš si to demo stáhnout do DS. Zbytečnost pro někoho kdo má flashku, ale možná zpestření pro někoho kdo nemá...
rhumburak
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka