Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dragon King 1. 2. 2008 15:20

holubek002:nechapem???o com to je???
plazmas:a nevies kde sa daju cez net objednat baterka na DSko?najlepsie z ceska
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 1. 2. 2008 15:39

Pry 90% majitelu DS v USA hraje piratske kopie her...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 1. 2. 2008 15:45

to su ale hajzli :twisted: ja az si budem DSko kupovat, tak budem hrat len origo, lebo nemam chut zistovat, ako sa na tom tie piratske verzie spustaju.... teda az si budem kupovat DSko :mrgreen: /navyse ma nan zaujima len par hier.../ sic je pravda, ze bezmala skoro 2000 za hru je az azObrázek
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod plazmas 1. 2. 2008 16:39

Dragon King píše:plazmas:a nevies kde sa daju cez net objednat baterka na DSko?najlepsie z ceska

Třeba http://www.shop-online.cz/DigitaPower/Baterie-PDA-Nintendo-DS-LITE-900mAh-Li-ion_g4920.html .
Omluvte mou gramatiku.

Mám Nintendo DS
PSP Slim
SII
plazmas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod alximiq 1. 2. 2008 21:04

Thowt1 píše:to su ale hajzli :twisted: ja az si budem DSko kupovat, tak budem hrat len origo, lebo nemam chut zistovat, ako sa na tom tie piratske verzie spustaju.... teda az si budem kupovat DSko :mrgreen: /navyse ma nan zaujima len par hier.../ sic je pravda, ze bezmala skoro 2000 za hru je az azObrázek

chich,mno ale vyhodit 5k za konzolu a kupit si k tomu 3 hry a pak nic? a navyse je aj spusta homebrew titulov,ne? ja to hodlam robit tak,ze hram budem prejavovat svoj respekt,tak ze si ich kupim,zbytok hram "homebrew" ;)

PS: Mno uz len tvoja navsteva v tomto threade moze znacit vselico ;)
I`m not like them, but I can pretend..
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 1. 2. 2008 21:25

alximiq: :mrgreen: to vies no ja bych DSko rad ale tie prachy co by ma vyslo este radsej 8) (6000 konzola, 3 hry x 1700 = 11 100 :shock: ) jako zatial sa o to zaujimam, s tym, ze si ho "niekedy v buducnosti" kupim 8) multimedialne mi sice viac vyhovuje PSP, ale na to nie su skoro ziadne poriadne hry, co by ma zaujimali, a ma to hnusnu grafiku :P
Thowt1

Odeslat příspěvekod K1LL 1. 2. 2008 21:28

Thowt1: To jsi upadl, ne, s tou grafikou?
Aces High
K1LL
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 1. 2. 2008 21:32

jak upadl? nevidel som sice setky hry na PSP, ale par hej, grafika mi pride ako take "slabe 3D", k videniu na PC pred par (dost) rokmi, kdezto DSko ma napriek menej vykonnemu hardwaru taky osobitny styl, aspom z obrazkov sa mi zda, DSko som nazivo este ani nevidel ( :oops: ), a hry su tam skor do "2D", co mi vyhovuje a hlavne preto, myslim si, maju taky mne prijemny 2D kresleny osobitny styl ... teda nejde ani tak o tvrdenie, ako zdanie a subjektivny nazor z mojej strany
Thowt1

Odeslat příspěvekod K1LL 1. 2. 2008 21:48

Thowt: Jasně, je to tvůj (a subjektivní) názor, ale ukaž mi handheld s lepší grafikou, než jakou má PSP. Ono je to celkem jednoduché: DS je generačně totožné s N64, PSP s PS2, což jsou konzole oddělené celou jednou generací. Navíc se mi zdá, že poslední dobou vychází na DS jen samé 2D plošinovky, které můžou být fajn, ale DS má rozhodně na víc (jak ukazovalo již N64).
Aces High
K1LL
Killing Spree

Odeslat příspěvekod alximiq 1. 2. 2008 21:51

Thowt - tym subjektivnym nazorom si to myslim dostatocne uviedol na spravnu mieru,lebo PSP ma nepochybne super grafiku a nikto tu nechce vyvolat flame ;)

a k tym financiam,ja som na tom takto:
- koznolka DS Lite white = 4790sk
- pack na prezitie ;) = 599sk
- DSTT - na homebrew + 1gb microSD - 2100sk
- spunty k DSku - nakolko nemam ziadne prenosne - cca 500sk

A hry si mozem dokupit aj casom.. Cini to dokopy maximalne 8 tisic.. co je samozrejme dost,ale zase mas vse co na zaciatok (a dlho dobu dopredu) potrebujes ;)
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 1. 2. 2008 21:55

ja som pozeral ceny na Brlohu http://www.brloh.sk/ 8) ... pozeram ze ziadna hra - pre zaciatok, to bude same homebrew :twisted: ... a nekupoval si nahodou sluchatka od Razeru? :o
Thowt1

Odeslat příspěvekod alximiq 1. 2. 2008 22:00

mal som v plane ale su o 5 kil drahsie.. jedny som chvilu mal,ale predal lebo bolo treba penasky a teraz bude zase treba sluchatka,tak to vyhrali celkom dobre znejuce creative..
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 2. 2008 22:48

TAk tahle hra vypadá masakrálně...už at vyjde http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... ostcount=1
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kaya 13. 2. 2008 22:42

Hej hrajete nekdo Picross??? Je to neuveřitelně návyková logická hra,vůbec se od ní nemůžu odtrhnout,hra podporuje i multiplayer pres net! -doporucuju!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SHwI16Ff ... re=related
Friend Codes Wii: 7518 3572 1018 5500
Mario Strikers: 227734-289270

Friend Codes NDS:
Tony Hawk Sk8land: 3952-1664-8815
Metroid Prime: 2234-1739-4091
Mario Kart: 343677-035829
Tetris DS: 184388-847111
Kaya
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 13. 2. 2008 23:54

Kaya píše:Hej hrajete nekdo Picross??? Je to neuveřitelně návyková logická hra,vůbec se od ní nemůžu odtrhnout,hra podporuje i multiplayer pres net! -doporucuju!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SHwI16Ff ... tede/quote]

Jasně hrál jsem to když jsem měl ještě R4 a strašně moc mě to bavilo...navíc jsem díky tomu vyhrál v soutěži zeldu na NDS...jenže ted už R4 nemám a 900 se mi za tu hru dávat fakt nechce...já bych dal za tu hru max 300 větší cenu snad ani nemá
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka