Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 28. 3. 2009 05:01

Vlak ne
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 28. 3. 2009 05:01

opravdu
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 28. 3. 2009 14:14

Jj.....Mám strach, že čím víc se ještě bude Zelda "produkovat", tím víc se bude odklánět od té série...Užtoprostě nebude Zelda, jako Zelda... :hm
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 3. 2009 02:11

A co je špatného na vlaku?Prostě tam chtěli dát nový prvek...není to jedno jestli link pluje lodí nebo jede vlakem?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tuuurek 30. 3. 2009 09:08

Nemá cenu teďka to rozebírat...Uvidíme, až to vyjde... :hm O:-)
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Fever 2. 4. 2009 18:17

Zdravím, ľudia! Dlho som tu nebol... Aby nie, keď som DSko nezapol už niekoľko mesiacov... Ale plánujem sa doňho zas pustiť, keďže konečne budem mať doma wifi router (Pokémon!). Mám jeden vyhliadnutý. Má 802.11b aj g, teda by mal byť kompatibilný, no človek nikdy nevie. Neviete niekto náhodou, ako si rozumie s DSkom? Na nete som to nejak nenašiel...

Tu je: http://3soft.ekatalog.biz/zbozi/asus-am ... p=z:136570

A len tak mimochodom, Zeldu na DS som nikdy nehral, no čítal som veľké chvály, ale aj hrozné kritiky. Ako to s ňou vlastne je? Je to vec vkusu? Alebo fanúšikovská záležitosť?
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 3. 4. 2009 18:08

Peter S. Kenedy píše:A co je špatného na vlaku?Prostě tam chtěli dát nový prvek...není to jedno jestli link pluje lodí nebo jede vlakem?

Naprosto souhlasím. Je jedno v čem jede, bude to určitě super, tohle musí vyjít :love:
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 4. 2009 00:46

FEVER ten router by s Dskem měl spolupracovat

A co se týče zeldy pro DS, tak ta je naprosto vynikající...neviděl jsem nějakou velkou kritiku...dej mi odkaz kde jsi to četl
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fever 6. 4. 2009 01:03

Peter S. Kenedy píše:A co se týče zeldy pro DS, tak ta je naprosto vynikající...neviděl jsem nějakou velkou kritiku...dej mi odkaz kde jsi to četl

http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... -Hourglass
Yahtzee hovorí za všetko. :) Jasné, ide mu hlavne o humor a negatívnu kritiku hier, ale vždy sa presne trafil, aspoň podľa mojej skúsenosti.

Navyše ani toto nie je veľmi pozitívna recenzia:
http://www.nintendoworldreport.com/revi ... rtid=14526

Ten Temple of the Sea King vyzerá ako nočná mora. :shock:
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 4. 2009 01:10

escapist nebrat vážně...on tam prostě vystihuje ty nejhorší prvky nebo ty které se nějak opakují a udělá si z nich srandu

A z té druhé recenze to je dost divné...ovládání na dotykovém displeji mi příjde právě asi to nejlepší na DSkové zeldě...souhlasím s tím templem, že se musí často procházet a celý od začátku a to mě na tom asi nejvíce štve...je to dost kritická recenze...a když si vezmeš že z hodně kritické recenze to dostane slušných 7.5 a zbytek tomu dává devítky, tak je to hodně dobrá hra...určitě neprohloupíš zvlášt jestli máš rád zeldu serii
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fever 6. 4. 2009 02:11

Peter S. Kenedy píše:escapist nebrat vážně...on tam prostě vystihuje ty nejhorší prvky nebo ty které se nějak opakují a udělá si z nich srandu

Veď práve to. Lenže ja som mnoho z jeho recenzovaných hier hral a podľa mňa ich vystihuje úplne presne. Ten chlap vie, čo robí. :D

Peter S. Kenedy píše:určitě neprohloupíš zvlášt jestli máš rád zeldu serii

Zelda séria mi úplne unikala, keďže som nikdy nemal konzolu. No, uvidíme. Ešte jedna vec: Ako je na tom Phantom Hourglass s RPG prvkami?
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 4. 2009 14:44

Fever píše: No, uvidíme. Ešte jedna vec: Ako je na tom Phantom Hourglass s RPG prvkami?

Rekl bych ze nijak....pokud teda nepocitas sbirani zbrani (ktere stejne potrebujes pro postup :-) )
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Fever 6. 4. 2009 15:49

Lo!Zza píše:
Fever píše: No, uvidíme. Ešte jedna vec: Ako je na tom Phantom Hourglass s RPG prvkami?

Rekl bych ze nijak....pokud teda nepocitas sbirani zbrani (ktere stejne potrebujes pro postup :-) )

Awww... :-(
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Mican 6. 4. 2009 20:31

Jak to, vždyť je to RPG jako víno! Po zabití každého bosse například získáš tolik expů, že se ti zvedne level a dostaneš +4HP a jeden skill navíc. Získáš třeba schopnost útoků na dálku (lukem), teleport (pomocí lana), můžeš vyvolávat tornáda (bumerangem) a zemětřesení (palicí), nebo dokonce pomocí magie oživit výbušnou kouli a ovládat její pohyb.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 6. 4. 2009 20:37

zelda je logicko akcni RPG

zelda jako jako jedna z mala her me donutila hltat jeji atmosferu a hrat to az do finale...

zelda je proste uchvatna.... a vedle NSMB se radi mezi to nejlepsi co DS ma :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka