Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 13. 2. 2009 19:56

Majk: Pokud te bavi skakacky, tak prvni dva Garfieldove nejsou vubec spatny nebo i Scooby-Doo.

Jinak na ign je recenze na Blue Dragona plus (81%)
http://ds.ign.com/articles/954/954007p1.html

A chtel sem se zeptat, je na DS nejaky Kingdom Heart? na youtube jsem videl nejaka videa. dik
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 14. 2. 2009 00:18

Sega: Má vyjít KH: 358/2 Days, které se má odehrávat někde mezi KH: CoM a dvojkou, přičemž se má hodně věnovat Roxasovi a jeho kariéře v Organizaci XIII.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 27. 2. 2009 02:14

Ten Garfield 1 je hovadina,priatelka to dohrala a ze je to humus=nebrat...

Mno a moja priatelka hra na tom NDSl hru za hrou a odkazuje vam,ze uplne najlepsia hra je Animal Crossing: Wild World a ze caka na Animal Crossing:Let's go to the City :) takze keby ste vraj chceli poradit,ze jej mate napisat ^^ ( :D )
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 27. 2. 2009 04:40

Nevim jestli to už tady bylo, ale http://ds.ign.com/dor/objects/14266989/ ... 22509.html vypadá překvapivě dobře :)
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 5. 3. 2009 23:29

spajza X píše:Ten Garfield 1 je hovadina,priatelka to dohrala a ze je to humus=nebrat...

To neni vubec pravda, Garfield 2 byl skvela zalezitost, ale tady se o tom nema cenu bavit..

Asi uz jste videli to ukazkove video DSi pro Evropu http://www.doupe.cz/Video-NDSi-bude-han ... fault.aspx

Reklama zde DELA skutecne svoje.. a na ten DSi Shop jsem vazne zvedav, hlavne pouziva bodove kupony a ne platebni karty, to vitam.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 3. 2009 01:56

Ale ja som pisal Galfield 1 :) dvojku nehrala uz len z dovodu,ze jednotka bola velmi slaba :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 6. 3. 2009 05:02

NJ ale na DS vysly tri Garfieldove a ten prvni se jmenuje prave Garfield 2 :-)) nebo jak pisi nize.
Na DS byl prave kazdej dil jinej, takze jestli ji nebavil zrovna "Garfield's A Tail of Two Kitties" (coz nepochopim 8-) ) jsou tu jeste dalsi dva odlisny. Ale to je fuk..
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 3. 2009 05:52

aha rolf ... mrknem ktory sa jej to presne nelubil,ona je na hopsacky zatazena,tak vie celkom co je gut :) ale je to fuck ...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod HALI32 7. 3. 2009 19:07

Garfield...nehrál jsem, ale určitě to je ***** :) ...

To chce nějakou pořádnou hopsačku. Mario, Mario 64, Yoshi, Wario, Kirby ... a spajzo...pokud je ta tvoje takový hardcore, jako ty...tak ať si dá Castlevanii :) ... ... ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 7. 3. 2009 19:14

by me zajimalo kde spis spajza bere takovejch penez na ty hry... dit on ma snad vsechno :D
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 8. 3. 2009 10:50

sega.maniac píše:Asi uz jste videli to ukazkove video DSi pro Evropu http://www.doupe.cz/Video-NDSi-bude-han ... fault.aspx

Ale líbí se mi na tom, jak má každá babička a děda doma DSko.. :-D A vlastně celá rodina:D
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 9. 3. 2009 09:12

Včera jsem rozehrál Call Of Duty 5...a není to vůbec špatné... :) grafika je na poměry DSka skvělá a hraje se to taky hezky. Ovládání FPS na DS je dobrá věc, to chybí na PSP, kde si člověk musí hodně zvyknout a naučit se to...pomocí stylusu to jde moc hezky.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 3. 2009 12:46

HALI taky jsem zkoušel, ale ten pokles framerate je někdy příšerný
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HALI32 13. 3. 2009 18:14

Tak to já jsem se s tím vůbec nesetkal, vše jede v pohodě...krásně optimalizováno :) spokojenost...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 14. 3. 2009 00:46

HALI tak to asi nevidíš ale je to tam zřetelné
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka