Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Azalix 1. 12. 2008 19:18

hmm, graficky je pekne urobena
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Azalix 3. 12. 2008 23:45

Tak a uz je doma :D krasny biely ako sneh, ktory dufam napadne este tohto roku. Prvy dojem je super. Je to presne to, co som si predstavoval. Dotykovy display je citlivy, citlivejsi ako na mojom PDAcku, spracovanie na jednotku, vsetko sedi kde ma, nic nevrze. Ovladanie fajn, trochu by som prijal vacsie tlacitka XYAB, ale zvyknem si. Necakal som, ze to ma aj vzadu tlacitka ako na ovladaci k psx. Este si musim zohnat nejake puzdro, take bytelne, pevne. Ake sluchatka tam pripajate? Obycajne, ale je nieco specialne od Nintenda?
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod davee 4. 12. 2008 10:57

klasické.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Azalix 4. 12. 2008 20:17

a este jedna otazocka. kde sa ukladaju vysledky a save pozicie jednotlivych hier? do DSka alebo na tie karty s hrami?
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 4. 12. 2008 20:57

na kartu
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 15. 12. 2008 11:05

Tak jsem právě vyhrál Mystery Case Files: MillionHeir. Předpokládám, že to až zas tak nějaká pecka nebude, co? :-)
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 12. 2008 11:30

Nazev ctu poprve ,takze predpokladam s tebou. :-)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 15. 12. 2008 12:00

no, na gamerankings to má průměrně 70%, tak to možná zkusím...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HALI32 15. 12. 2008 22:00

davee: Ve Vánoční soutěží na mojenintendo.cz? ... :) ... bráchovi a mě už taky cosi došlo, ale co to je se chci dozvědět až na Štědrý den :) ... ... ale než nějaká béčková hra...by mě možná více potěšilo tričko ... ! ... ... nebo termohrníček s logem Mario Kart :)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 12. 2008 23:38

Ty ty vanoce nejak moc zeres. Ja bych to nevydrzel se nepodivat..

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 16. 12. 2008 10:08

jo, jo - je to z te soutěže. A vážně ta hra za moc nestojí. Takoví Animal Crossing, Mario či Metroid by mě potěšili mnohem více.
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HALI32 16. 12. 2008 12:09

Lo!Zza píše:Ty ty vanoce nejak moc zeres. Ja bych to nevydrzel se nepodivat..

Je to tradice. :) ... když nevíš, co to bude tak se na to hrozně těšíš a pak z toho máš velkou radost :) ... ... o tom jsou Vánoce Lojzíku... překvapení ... :)
Teda u nás doma mě tak vychovávali.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 12. 2008 13:24

Tradice se z Vanoc vytratila uz hodne davno. Je to jenom dalsi komercni svatek kdy si lidi kupujou na povel darky, snazi se byt tyden ke vsem hodni, protoze si mysli ze se tim ospravedlni ze se cely rok chovali jako hovada a obchodnici si masti kapsy. Kdyz chci nekomu udelat radost tak snad nemusim cekat do 24. prosince ale ten darek mu koupim kdykoliv. To mi nejde na rozum.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tuuurek 16. 12. 2008 14:26

Koukám že seš vánočně naladěný.... :-D Ne každej to bere jako ospravedlňování a ne každej prožívá vánoce tak pesimisticky jako ty. Mě stačí, když k vánocům dostanu úplnou blbost a stejnak se na ně každej rok těšim.... ^^
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Hurricane 16. 12. 2008 17:28

PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka