Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod davee 27. 11. 2008 19:53

Tak to jsem blbě pochopil - myslel jsem, že doporučuješ klasicky Red atp...
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dawwer 27. 11. 2008 21:33

No já Ti určitě doporučím Zeldu (právě ji hraju), pak New Super Mario Bros a jakékkoliv Final Fantasy ;-)
Atari 800 XE, GB Pocket, DS Lite BLack, PSX, PS2 with 120 GB HDD, PS3 160 GB
PSN Nick: Dawwer
Dawwer
First Blood

Odeslat příspěvekod Mican 27. 11. 2008 21:37

Ne, GB klasika by mu jednak nešla, navíc by ho odradila svojí "funkční" šedou grafikou. Fire Red nebo Leaf Green je pro začátek úplně ideální, protože tam jednak bude mít ty obecně nejznámější pokémony a díky tomu nebude tolik zmatený, navíc je tam všechno pořádně vysvětlený, má tam "Teachy TV", seznámí se s postavama a díky tomu pochopí vtípky a odkazy v dalších dílech atd. Začít čtvrtým dílem prostě není nejšťastnější nápad.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Azalix 27. 11. 2008 21:57

dakujem za tipy, hlavne aby mi ta konzolka uz konecne dosla, lebo uz zacinam byt akysi nervozny ;-]

Edit: inak, hral z vas niekto tych Simpsnov? Nikde ste sa tu o nich tusim nezmienovali. Reku, aka to je hra?
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 11. 2008 22:02

Ja ty remaky shanim, ale nikde je nemuzu sehnat uz :(
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mican 27. 11. 2008 22:26

Simpsni jsou normální plošinovka s trochou logickýho uvažování. Ale docela dobrá poctivá plošinovka... jestli ti tenhle žánr her vyhovuje, budeš spokojený.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 27. 11. 2008 23:56

fire red mam doma i s wirelles adapterem... kdyby si to chtel pucit, tak se nejak dohodnem... ;) je rozhodne nejlepsi zacit na fire red, jsou graficky daleko lepsi nez klasickej red a je tam vse vysvetleno a lehce rozsireno...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 11. 2008 00:05

Se mas. Mno ja bych se stejne nemel jak pro to dostavit takze co se da delat. :( Ale ja jsem to chtel stejne jen pro to abych si tam nachytal Pokemony a pak si je prevedl do Diamondu.
Ani nevim co je tam vubec navic oproti R,B,Y verzi. Je to presny remake nebo tam jsou zmeneny cesticky, mesta, postavy a podobne?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Azalix 28. 11. 2008 20:14

Mican píše:Simpsni jsou normální plošinovka s trochou logickýho uvažování. Ale docela dobrá poctivá plošinovka... jestli ti tenhle žánr her vyhovuje, budeš spokojený.

jj, plosinovky tie milujem :love: najlepsie sa pri nich zrelaxujem

este otazocka: naopak, ktorym hram radite sa uplne vyhnut?
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 28. 11. 2008 20:19

No pokud máš tak rád plošinovky, tak je pro tebe New super mario bros jasná volba... A jinak čemu se vyhnout? No tak pro začátek asi všechny hry podle filmu :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Azalix 28. 11. 2008 20:56

:D tak tymto hram sa vyhybam uz od cias zx spectra
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Tuuurek 29. 11. 2008 10:41

K těm Simpsonům - podle mě, pokud si fanda do Simpsonů (a třebas i do Futuramy), tak si myslim že se bude líbit..jinak zas tolik nenadchnou... O:-)
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Jackomon 29. 11. 2008 17:24

Zdravím, též jsem si před nějakou dobou pořídil tuhle mašinku (černá je opravdu šik) + Zeldu a Metroida. Asi první tři týdny jsem DSko nepustil z ruky, Zelda se hraje naprosto úžasně - podotýkám, že je to můj první handheld, takže jsem byl zcela unešenej všema možnostma hraní. U Metroida jsem si musel zvykat na ovládání, ale když si to člověk osvojí, tak zjistí že je to vymyšlený parádně.
Omelette de fromage!
Jackomon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 30. 11. 2008 00:23

DSkařů přibývá a přibývá ;) ...

Vrátím se k těm Pokémonům. Začínal jsem na Diamond verzi...a orientoval jsem se v pohodě. Je to parádní hra, sto hodin herní doby zaručených...
Brácha taky začínal na Diamondu a postupně se vracel a přehrál skoro všechny verze na starý Game Boy . . . :) ... on je velký fanda...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 11. 2008 23:22

Nová adventura na NDS od tvůrce hry Syberia http://gonintendo.com/?p=64416#more-64416 nemuselo by to dopadnout špatně
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka