Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tuuurek 20. 9. 2008 12:19

Já myslim že horší jak GTA Advance to nebude.....A mimochodem i to se mi hrálo dobře....Ovšem pokud to nějak nedo*ebou těma minihrama...Nevim proč každej musí cpát do her na DSko ty trapný minihry na dotykovej displej..Nevim jestli to dělaj jenom kvůli tomu, aby je kritici nezkritizovali za to, že nevyužívaj dotykáč... :-/ Beztak vždycky stojej za prd, akorát tu hru zdržujou a po 2. zahrání doufáte, že už se s tou minihrou nikdy nesetkáte...Bohužel ji strkaj za každej roh, takže potom vám to úplně zkazí celou hru... :-/
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 20. 9. 2008 12:27

http://www.sector.sk/novinka/42246/gta_ ... beroch.htm

Videli jste tyhle screeny?Nebypadaji spatne...I se me to zacina libit :)
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 9. 2008 13:52

Nejvíce screenu je asi tady http://www.nintendoeverything.com/?p=3857 Koněčně to vypadá lépe než ty první...jediné co mě štve je fakt že tam nebude online...nechápu proč se v tom případě rockstar rozplýval nad tím jak z NDS vymáčknou maximum
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 20. 9. 2008 14:25

dit to vypada dost dobre a gameplay bude snad jak gta2 tak ceho se bojite?
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 20. 9. 2008 17:58

No i když jsem se tim svým prvním příspěvkem tady uvedl jako největší GTA odpůrce, tak musim říct, že ty nový screeny nevypadají zle... Vážně jsem se lekl těch ze včerejška, ty vypadaly fakt hrozně :D Jenom fakt škoda jak řikal PSK tý online hry, a jsem zvědav na ten "slight autostearing"...
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 21. 9. 2008 20:11

Ten "autostearing" bude nejspíš stejný jako byl v GTA2 na PC - samo tě to tak nějak srovná rovnoběžně s okrajem silnice a nebudeš se muset po silnici klikatit jako ožralej had. U ovládání digitálním ovladačem je to mimochodem nutnost.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Fever 23. 9. 2008 14:07

Zdravím. Takže, pôvodne som vytvoril samostatný thread, ale bol som "presmerovaný" sem (no, už som na tomto fóre dlho nebol...), takže píšem tu. :nenapadne

Nedávno som si kúpil DS Lite a mám len jednu hru, takže by som sa chcel spýtať, či by ste mi mohli odporučiť nejaký kvalitný titul, lebo v tejto oblasti expert nie som a tie hry nie sú nejak lacné...

Len mi, prosím vás, neraďte, aby som čítal tých 90 strán... :oboze
Naposledy upravil Fever dne 23. 9. 2008 14:21, celkově upraveno 1
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 23. 9. 2008 14:10

Podle toho co chceš...
Plošinovka - New Super mario Brothers
Adventura - Zelda
Strategie - Advanced Wars
Těmahle třema určitě neprohloupíš a navíc ti vydržej docela dlouho....
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 23. 9. 2008 14:20

Pridám: RPG - Final Fantasy III a IV, Magical Starsign :-)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Fever 23. 9. 2008 15:38

No neviem, žiadne FF som nikdy nehral... Advance Wars vyzerá celkom zaujímavo.

Mimochodom, určite si počkám na Pokémon Platinum...
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 23. 9. 2008 15:57

ja se budu opet opakovat kup zeldu to je jasny kup

z plosinovek new super mario bros nebo pro me o mnoho lepsi Castlevania dawn of sorrow
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 9. 2008 16:05

Za zahrání ještě určitě stojí Metroid Prime Hunters a Etrian Odyssey ;) Ale jinak se přidávám k Advance Wars
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 9. 2008 16:33

Pak kazdopadne hry s Mariem - Mario Kart, Super Mario 64 DS, ...

Dobry je another code (sehnat nekde v bazaru), hotel dusk, povedenej kousek je Secret files of Tunguska (vyslo i na PC a Wii). Rozhodne oba dily AW, MPH, FFka, Lost in Blue jsou taky celkem sranda, Ninja Gaiden je dost povedenej, Lego SW Saga je hodne dobrej, je jich vazne dost... zkus neco z tehle a nebo si vazne udelej cas a precti si tenhle topic nebo topic co prave hrajete na sve prenosne konzoli...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 9. 2008 19:17

Ja se podepisuju taky pod Zeldu. Potom urcite Castlevanii, coz je pro me ted No.1 a jeste ta FF nevypada spatne, i kdyz jsem to jen tak natuknul...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 23. 9. 2008 19:51

castlevania je proste kus jen skoda ze je malinko neocenena a neni tak masove rozsirena :)

Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka