Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod chazyk 1. 8. 2008 09:06

Ta grafika je dost dobra :) .
Taky jsem myslel ze bude s wifi multakem, prece jenom to pak neni ono, po netu by to bylo super hrat. Tak doufam, ze jeste prekvapi.
Jinak, celkem me udivuje Electroworld :D .Kdyz jsem tak prisel poprve, tak meli DSko za 2700. Rikal jsem si,ze jako dobra cena celkem. Pak jsem tam byl asi za dny a hle, uz bylo za 2500. To jsem ho malem koupil, ale meli jenom stribrnou verzi. No a naposledy jsem tam byl vcera, coz je asi 5 dnu od me predchozi navstevy a co nevidim. NDS je za 3500 :D . Takze nevim no. Asi skoncila slevova akce.
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 1. 8. 2008 12:38

TrackMania DS vůbec nevypadá špatně (soudě podle traileru) :-P Ovšem...jestli tam NEBUDE online MP, tak to u mne má vývojářiskej tým té hry vroubek...protože online MP je vlastně důvodem, proč je TrackMania tak úspěšná (společně s editorem, kterej v DS verzi naštěstí necchybí :-) ). Bude to IMHO hafo dobrá hra, ale vzhledem k tomu, že poblíž mého bydliště není nikdo s DS, tak absence online mne docela donutí přemýšlet, jestli dát plnou...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod spajdr 1. 8. 2008 14:24

Nevíte kde v Ostravě se dají koupit DS hry kromě JRC?
Tež tě tak bolí hlava Waltr? ... :D
Blbec, ignorant a pan důležitý na funkci nejvyšší - to je jd - z games.tiscali.cz :-)
spajdr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alcil 1. 8. 2008 20:21

spajdr: na netu :-)
Jetšě mi v rozpočtu vyzbylo na The world ends with you...ta hra má naprosto geniální příběh, jen by to chtělo si ještě zvyknout na bojový systém (ale i pro mě i tak lepší než klasický tahový systém v JRPG...proto u mě má taky takový úspěch Puzzle quest :-) )
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 1. 8. 2008 20:23

Jojo, bojový systém je celkem hardcore... nejlepší je si na začátek sehnat ještě někoho, kdo bude hrát s tebou a vždycky při boji bude ovládat D-pad :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chazyk 1. 8. 2008 21:12

spajdr píše:Nevíte kde v Ostravě se dají koupit DS hry kromě JRC?

V Electroworldu maji DSko, ale cenu ti nereknu, viz muj prispevek tusim ze na predchozi strane. Nezbyva nez tam zajit a podivat se sam ;-) . Jinak tam maji stribrne NDS ;-) .
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 2. 8. 2008 01:22

C3nsuRED_cz píše:Jojo, bojový systém je celkem hardcore... nejlepší je si na začátek sehnat ještě někoho, kdo bude hrát s tebou a vždycky při boji bude ovládat D-pad :D
K The World Ends With You: jestli to dobře chápu, tak battle systém využívá stylus I D-pad současně, že? OVŠEM - já jsem LEVÁK. Je možné hru přepnout na levoruké ovládání (místo D-padu akční tlačítka na pravé straně DSka)? Já o té hře uvažuju, protože mi přijde hafo zajímavá. Ale jestli má POUZE pravoruké ovládání, tak to mne vůbec nepotěšíš...tak se na tu hru těším...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 2. 8. 2008 13:43

Ano, jde přepnout na tlačítka, takže neni problém
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 2. 8. 2008 13:51

C3nsuRED_cz píše:Ano, jde přepnout na tlačítka, takže neni problém
Díky, jsi mne uklidnil ^^ Takže TWEWY očekávám a zůstává na mém buy listu :-)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 4. 8. 2008 09:42

U me take... Ovsem ted maji prednost EBA.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajdr 8. 8. 2008 21:15

BioWare considering Mass Effect for DS

http://www.gamesindustry.biz/articles/b ... ect-for-ds
Tež tě tak bolí hlava Waltr? ... :D
Blbec, ignorant a pan důležitý na funkci nejvyšší - to je jd - z games.tiscali.cz :-)
spajdr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 9. 8. 2008 10:00

To by mohlo být zajímavé. ME jsem dohrál a nepřipadá mi že by v něm bylo něco co by se na DS převést nedalo, nebo že by se musel zjednodušovat herní princip nebo příběh. Hlavně aby neudělali nějakýho levobočka s názvem "Mass Effect Chronicles: A Lockpicker´s Tale" kde z celého původního ME zbydou jenom minihry s otvíráním zámků.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 9. 8. 2008 12:51

Tak vcera jsem si objednal Nintendo DS Lite Guitar Hero Special Edition :]
Je stribrne nahore jinak zbetek je cerny a nahore je jeste logo GH On Tour...
Samozrejme to obsahuje i hru GH On Tour :]
Moc se na to tesim a jsem zvedavej jak se to bude hrat ;] Dam vedet...
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 9. 8. 2008 13:06

fuuha, to ME ma prekvapilo ... ME je jednou z mojich TOP 5 hier, bolo by to pekne keby si ju mohli uzit aj majitelia DS ... ale presne ako Mican podotkol, dufam ze to nebude len nejake slaby odvar ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 8. 2008 16:44

Dostal jsem konecne ten DS Browser...zatim jsem ho zkousel jenom na jednom miste kde vim ze je wi-fi. No teda ryclost nic moc....snad mi to doma poslape lip. Ale to ze to nebere jiny druhy zabezpeceni je vazne naprd...to uz i to blby PSPcko se pripoji kamkoliv....
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka